Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Друга розгромна до ряду (ВІДЕО, ФОТО)
16:28
Друга розгромна до ряду (ВІДЕО, ФОТО)
Про один із центральних матчів всього групового етапу дивізіону D дізнавайтесь далі.

Друга розгромна до ряду (ВІДЕО, ФОТО)
Хоча рахунок цього матчу не двозначний, та гру виноградівці тут показали навіть трохи цікавішу, ніж проти колективу з Хуста. Одна із двох кращих команд Північного Закарпаття минулого сезону «Верховина» як і очікувалось зробила гідний опір, на подолання якого в певний момент довелось продемонструвати найкращі якості. Та про все по порядку.
 
Цього разу господарям також вдалось забити досить швидкий м’яч. Гольову атаку по центру зі зміщенням до лівого флангу розпочав Ковтун, продовжив Вашкеба і завершив влучанням у правий нижній кут Чедрик – 1:0. Та далі суперник на деякий час зумів перевести гру на чужу половину поля й кілька разів загострили ситуацію на підступах до карної зони, а в одному з епізодів змогли за наслідками атаки правим флангом зі зміщенням до центру навіть змусити нервувати Слюсара своїм вриванням у штрафний майданчик. Зокрема, Манжос прискорився в чужих володіннях і змусив порушити проти себе правила. Рошко вказав на одинадцятиметрову позначку. Биба хитнув Козара вліво, а сам переправив м’яч правіше – 1:1.
 
Не менш гостро було через сім хвилин, коли Гібалюк розпочав атаку правим флангом зі зміщенням до центру й ще трохи лівіше за участю Реплюка, Чедрика, Ребрика й Остафійчука. Олексій влучив у правий кут, та горян від голу врятувала стійка, від якої круглий зрикошетив вздовж лінії воріт до протилежної стійки, та в сітці так і не затріпотів.
 
На 18-й хвилині Мушка влучно пробив метрів із вісімнадцяти. Козар зреагував. Через три хвилини дуже небезпечний простріл Яргіна з правого флангу й один із партнерів був готовий замкнути цей пас, та Чейпеш у останній момент виніс м’яч від суперника з ударної ноги.
 
Ще через три хвилини Чедрик метрів із двадцяти п’яти підступно пробив поруч із лівою стійкою. Та набагато гостріше було на 26-й та 27-й хвилинах, коли виноградівці провели дві атаки. Спочатку Остафійчук по правому флангу віддав на Ломагу й Андрій влучив у дальній кут. Красняник парирував. А за мить Ковтун прострілив із лівого флангу на лінію воротарського майданчика, де Чонка та Чедрик мали шанс замкнути цей пас із вбивчої позиції, та не змогли скористатись ним.
 
На 33-й хвилині новий наступ по центру зі зміщенням уліво розпочав Вашкеба, що віддав на Чедика, а Михайло переадресував на Остафійчука. Олексій мав шанс вибігти та воротаря, та той вчасно вийшов і ліквідував небезпеку. Та перед самим свистком на перерву «Севлюш» усе ж зробив своїм надбанням двійочку в графі забитих. Козар своїм виходом із воріт та перехопленням розпочав нову атаку лівим краєм. Василь віддав на Реплюка, а Михайло переадрезував на лівий край карної зони на Ковтуна. Василь підсік, немов черпачком, м’яч і спрямував його парашутиком під поперечину воріт – 2:1.
 
На старті тайму другого, на 39-й хвилині, Остафійчук знову міг вибігати на воротаря на завершенні атаки лівим флангом, та Красняник вихрем помчав із воріт і не дав жодного шансу Олексію на результативне завершення епізоду. Через три хвилини новий наступ по центру. Вашкеба віддав на Ребрика, а Денис переадренсував на Остафійчука, який був готовий пробивати з ділянки одинадцятиметрової позначки, та внаслідок силової боротьби на грані фолу з Василевським опинився на газоні. Рошко змусив Олексія підводитись без особливих дивідендів для «Севлюша».
 
Трохи згодом спрацювали кілька замін від Слюсара. Спочатку Василинець віддав із правого флангу в центр, на ділянку перед штрафним майданчиком, на Ребрика. Денис метрів із сімнадцяти результативно пробив низом – 3:1. Через дві хвилини Томі міг оформити дубль розстрілом метрів із п’яти, коли опинився на завершенні атаки правим флангом зі зміщенням до лівого краю воротарського майданчика, та не зумів довести справу до розгрому.
 
Та що таке не щастить показала вже 52-га хвилина, коли Ребрик опинився на завершенні наступу лівим флангом й влучним ударом метрів із дванадцяти замкнув простріл від Реплюка. Красняник зумів відбити. Чедрик додавав метрів із чотирьох, та Олександр продемонстрував неймовірний сейв і знову відбив. Михайло в дотик ще раз переправляв, та вже поруч зі стійкою. Через п’ять хвилин Панюта та Чонка обмінялись влучними ударами з-за меж штрафного майданчика, та воротарі були готові до їх нейтралізації. Далі Ломага та Василинець розігнали атаку, яка завершилась прострілом на Чедрика. Михайла випередив Шемет і зрізав у свої ворота – 4:1.
 
Трохи згодом Продан отримав пас по центру й коротко віддав на Ломагу. Андрій пострілом із правої ноги метрів із вісімнадцяти перевів рахунок у статус хокейного. Незадовго до фінального свистка виноградівці знову прорвали центр захисту. Продан середнім пасом уперед та трохи лівіше вивів Ляховича на воротаря. Микола, витримавши паузу в певний момент гросмейстерську паузу, переправив м’яч за спину Красняника – 6:1.
 
«Севлюш» переміг одного з потенційних опонентів за перше місце в групі й далі матиме ще два важливі, в плані доведення до потрібних функціональних кондицій своїх гравців, протистояння проти «Карпат» та «Яремчука».
 
 
Арбітр – Олександр Рошко
Асистенти – Василь Федак та Йосип Мучичка
Делегат ФФЗ – Ромео Буковецький
 
11 лютого, м. Виноградів, стадіон «Пластмасовик», ясно, +7 градусів, 200 глядачів
 
«Севлюш» Виноградів – «Верховина» Міжгір'я – 6:1 (2:1)
 
Голи: Чедрик, 6, Ковтун, 35, Ребрик, 47, Ломага, 65, Ляхович, 69 – Биба, 8 (з пенальті), Шемет, 60 (автогол).
 
«Севлюш»: Василь Козар, Андрій Ломага, Микола Гибалюк, Віталій Чейпеш, Василь Ковтун, Михайло Реплюк (Микола Ляхович, 63), Василь Вашкеба, Юрій Чонка, Олексій Остафійчук (Василь Василинець, 44), Денис Ребрик, Михайло Чедрик (Артур Продан, 63).
Запасні: Віталій Гринишин, Сергій Яцкулинець, Василь Василинець, Мирослав Мудра.
Старший тренер – Валентин Слюсар, тренер – Денис Ребрик.
 
«Верховина»: Олександр Красняник (Олександр Пішта, 62), Ігор Фурдь, Юрій Красняник (Олександр Шемет, 58), Ярослав Биба, Михайло Василевський, Євген Яргін (Анатолій Мандзюк, 62), Василь Манжос, Денис Яргін (Ігор Лолин, 51), Олександр Медулич (Анатолій Корда, 56), Владислав Панюта, Іван Мушка.
Запасні: Андрій Черничка.
тренери – Михайло Василевський та Анатолій Садков.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці ФК "Севлюш" Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 944 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: