Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Другий відійшов... (ФОТО)
09:32
Другий відійшов... (ФОТО)
Про чергові матчі зимового турніру з міні-футболу Виноградівського району дізнавайтесь далі.

Другий відійшов... (ФОТО)
Не встигли команди як слід перевести подих після тріумфальних звершень першого туру, як довелось вступати у поєдинки другого туру. Один із організаторів турніру Петро Котубей зазначив для інтернет-видання «Lobda.at.ua» фактори, які впливають на дуже змінний графік змагань: «Доводиться грати матчі в різні дні, бо деякі гравці зайняті в інших сферах життя, а нам важливо, щоб кожен міні-футбольний колектив підходив до своїх матчів у якомога кращому функціональному та моральному стані».

 
Знову бойова, вже менш очікувана, від городян
 
Якщо в першому турі нічия від «Рато» з вишколеним «Зінедіном» була схвально сприйнята фанами смугастих, то результат цього матчу трохи їх розчарував. А розпочалось усе доволі оптимістично, коли на старті двобою Мандрівський вчасно опинився на правому фланзі атаки своєї команди й замкнув простріл від Олашина – 1:0. Далі Едгар своїм пресингом змусив м’яч вдруге залетіти в браму суперника – 2:0. Переломний момент стався на екваторі поєдинку, коли сасівці з інтервалом у одну хвилину провели дві дуже небезпечні атаки. У першому випадку воротар суперників зумів парирувати влучний удар, та в другому випадку Петречко забив досить видовищний гол, коли м’яч рикошетом від стійки залетів у ворота – 1:2. Після цього Роман додав до свого взяття воріт ще й асист для Шітєва, який відновив паритет у рахунку – 2:2. Під завісу двобою суперники ще раз обмінялись голами. Спочатку Петречко знову проявив асистувальний талант для Філепа, який вивів колектив із Затисянщини вперед – 3:2. Утім, уже за мить партнери Романа залишили біля своїх воріт без нагляду лідера «Рато» Олашина, який пострілом із чотирьох метрів знову вирівняв цифри на табло – 3:3. Нічия дозволила «Сасову» залишитись у призовій зоні.
 
«Рато» Виноградів – «Сасово» – 3:3
Голи: Віталій Мандрівський, 4, Едгар Олашин, 6, 18 – Роман Петречко, 11, Едуард Шітєв, 13, Степан Філеп, 17.
 
 
Відвели душу в рослинних заростях
 
Як і очікувалось напів-профі «Зінедіна» майже не помітили любителів із «Тросника». Першим свою гармату розрядив Боднарюк, який влучив у правий кут впритирку зі стійкою – 1:0. Далі гра трохи заспокоїлась, щоб вибухнути в другій половині. Спочатку Зубов пострілом у правий кут замкнув прострільну передачу з флангу – 2:0. За мить відбувся ще й автогол команди з Сірми – 3:0. Далі ще через дві хвилини на поперечну передачу з лівого флангу відгукнувся Нодь, який ударом із середньої дистанції переправив м’яч у лівий нижній кут – 4:0. Лік своїм голам відкрив і Феєр, який зблизька відкрив п’ятірочку в графі забитих на табло. Виноградівці трохи послабили атакувальну хватку й спочатку отримали гол престижу від Варги – 1:5, а далі ще й Петровка вдало підключився в атаку й замкнув простріл із правого флангу – 2:5. Під завісу гри Зубов оформив дубль – 6:2, та Керечанин відновив попередню різницю доволі курйозним голом, коли поліеританова куля рикошетом від стійки й спини воротаря залетіла в сітку – 3:6. Перемога дозволила «Зінедіну» піднятись на дві з гачком позиції.
 
«Зінедін» Виноградів – «Тросник» – 6:3
Голи: Богдан Боднарюк, 4, Олександр Зубов, 11, 18, Ерік Нодь, 13, Себастьян Феєр, 15 – Яник Варга, 16, Владислав Петровка, 17, Михайло Керечанин, 19.
 
 
Шуба даба дуба...
 
Початок цього двобою не віщував нічого поганого команді з передмістя Виноградова, та було зрозуміло що переможця тут спрогнозувати не так і важко. Утім Шуба на старті матчу не зміг реалізувати кілька, м’яко кажучи, дуже вигідних моментів. Та все ж Руслан зумів реабілітуватись точним ударом із середньої дистанції на завершенні атаки по центру, а трохи згодом пострілом зблизька оформив дубль – 2:0. Далі Чутора з передачі Бородка виставив трійочку в графі забитих голів, та Шуба одразу ліквідував її й оформив хет-трик, Чернянчук так само стрімко довів справу до «Закарпатської Ямайки» – 5:0. У останній третині матчу Шуба спочатку оформив покер, а далі вчасно відгукнувся на лівій стійці на простріл із центра від Кутняка й досяг феєричної пенти – 8:0. Перемога дозволила «Королево-машині» перевести своє лідерство в статус абсолютного.
 
«Королево» – «Підвиноградів» – 8:0
Голи: Шуба, 6, 8, 11, 15, 19, Михайло Чутора, 10, Володимир Чернянчук, 12.
 
 
Сповна реабілітувались за королівське фіаско
 
У цьому двобої всі очікували на конкурентну боротьбу. Та великоком’ятці налаштувались будь-що реабілітуватись за перший тур. Під гарячу руку потрапив переможець дебютного туру «Наві». Чорба досить швидко відкрив рахунок із пенальті, а Брич збільшив перевагу своєї команди – 2:0. Василь дуже швидко долучився до клубу володарів дублів, коли з передачів Віщака пострілом у лівий кут завершив атаку по центру – 3:0. За якусь мить Віщак ударом зблизька переправив круглого в правий нижній кут – 4:0. Після цього Валентин ще й вчасно опинився на лівій стійці й також оформив дубль – 5:0. У другій половині двобою Чорба пострілом зблизька підсумував наступ по центру й також оформив особистий дуплет – 6:0. Доповнив побиття «музичних» Брич, який ударом із близької відстані оформив хет-трик – 7:0. Звитяга дозволила «Бричу і компанії» підстрибнути на чотири місця вгору.
 
«Великі Ком’яти» – «Наві» Виноградів – 7:0
Голи: Олександр Чорба, 3, 14, Василь Брич, 3, 5, 17, Валентин Віщак, 5, 6,
 
 
Турнірне становище на вівторок 30-го січня
 
«Королево» – 2 матчі – 6 очок (різниця голів – 14:0)
«Зінедін» – 2 – 4 (7:4)
«Сасово» – 2 – 4 (3:1)
«Великі Ком’яти» – 2 – 3 (7:6)
«Наві» – 2 – 3 (3:9)
«Рато» – 2 – 2 (1:1)
«Підвиноградів» – 2 – 0 (2:11)
«Тросник» – 2 – 0 (4:9)
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 871 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: