Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Дубівські "Карпати" отримали штрафні санкції за побиття арбітрів
18:33
Дубівські "Карпати" отримали штрафні санкції за побиття арбітрів
У четвер, 6 червня, у мукачівському Будинку футболу ФЗЗ відбулось розширене засідання Ради при голові ФФЗ.

Дубівські

Для «розігріву» розглянули менш скандальні, але теж ганебні для нашого футболу інциденти. Зокрема, через заявку підставного гравця ФК «Боржава» (Довге) в поєдинку із «Соколом» (Кінчеш) команді з Іршавщини затвердили поразку, відповідного футболіста дискваліфікували на рік і на клуб чекають штрафні санкції.

У другому випадку розглянули інцидент (застосування фізичних дій до бокового арбітра одним із уболівальників) під час поєдинку 7 туру Західної зони першої ліги ФК «Заріччя» – ФК «Боржава» (Довге). Вердикт: у господарів місцевий стадіон дискваліфікували на 3 домашні зустрічі, клуб зобов’язали за цей період установити загорожу. І звичайно, буде застосовано штрафні санкції, притому за максимальною шкалою.

Найскладнішим виявилося, звісно, питання з Дубовим. Мається на увазі інцидент (побиття арбітра) у матчі 7 туру чемпіонату області серед команд вищої ліги між ФК «Карпати» (Дубове) – ФК «Поляна». Забігаючи наперед, слід зазначити, що найгірше: у федерації з риторики, яку витримував клуб Тячівщини, не зрозуміло, хто і головне в котрий спосіб забезпечуватиме порядок і безпеку під час домашніх ігор. Який із суддів після такого захоче їхати в Дубове? Проблема ускладнилася ще й тим, що досі не можуть знайти… арбітра тієї злощасної зустрічі. Він просто… зник. Відкрито ще одне кримінальне провадження.

Що ж до розгляду питання по суті… Тривали різні дискусії, навіть на підвищених тонах. Присутні заслухали учасників матчу: бокового арбітра, делегата ФФЗ, представників команд, керівництва ФК «Карпати», КДК, учасників засідання Ради загалом… У найскрутнішому становищі (фактично заложником ситуації) стала сама федерація. Адже з одного боку, потрібно покарати клуб відповідно до скоєного, щоб подібні ситуації не повторювалися. З іншого, необхідно дбати про розвиток футболу на селі, сприяти місцевим командам у розвиткові, зокрема брати участь в обласних змаганнях на високому рівні.

Зрештою, проголосували за те, щоб дискваліфікувати: стадіон у Дубовому до кінця 2 кола; футболіста «Карпат» Миколу Приймака – на один рік. Плюс, звісно, штрафні санкції. Паралельно встановлюватимуться інші учасники інциденту, вивчатимуться відео- та інші матеріали. У разі доведення вини конкретних осіб, причетних до футболу, їх так само, відповідно до санкцій КДК, покарають.

Звертаємося до футбольної громадськості уболівальників, представників команд, клубів, усіх учасників змагань. Покладімо край таким ганебним проявам! Адже будь-яка, навіть очевидна помилка арбітра (про упередженість мова у вищезазначених інцидентах не йшла) не варті того, щоб мали місце такі скандали. Останні дискредитують закарпатський футбол, усіх нас із вами, причетних до її Величності Гри, край загалом…

Володимир ТАРАСЮК, ФФЗ

DSC_1416
DSC_1374
 
DSC_1380
DSC_1382
 
DSC_1384
DSC_1399
 
DSC_1401
DSC_1414
 
DSC_1420
DSC_1429
 
DSC_1435
DSC_1442
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 811 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 10
10 сергй  
0
Чого покарання за хуліганські дії вболівальникв несе команда адже це прямий обовязок поліції. Для чого на матчі поліції? Своіми рішеннями федерація лише губить останні паростки футболу краю.

9 Ужгород  
0
Панове у ФФЗ Вам не ганьба?, після того, як Керівництво ДУбового почало шантажувати Вас тим, що зніме команду із чемпіонату, ви винесли повторне рішення, яке достатньо мягке для ДУбового - закрити стадіон аж на 5 ігор, замінивши на попереднє - на весь чемпіонат! і одного іграка дискваліфікувани на рік? 30 тисяч грн? і це за то, що мало не убили людину? Не факт, що з такими травмами голови він буде судити або не дай боже не лишиться інвалідом! Позор таким керманичам ФФЗ! А де покарання для керівництва команди, яке не забезпечило порядок? Де звернення до керівників поліції про фактичну бездіяльність підлеглих? ТАкі Ваші поблажки будуть і надалі породжувати насильство, оскільки Вас простим шантажем можна поставити в позу ЗЮ! Дубовому мали б взагалі закрити стадіон і не пускати їх фанатів поміж людей! Це не перші їх вихідки і побачите, що не останні!

8 Коля  
0
Дубовоє де шкура?? Ви го у Румунію переправили??чому поліція мовчить?

7 Ваня86  
0
ош там лежить? думаву шо федерація Ланьова кіби зняла Дубовоє пропалаби як Шкура:))))

6 Микола тячово  
0
Може на стадіон пуйти глянути може заболи сегіня суддю там, без тями?

5 Микола тячово  
0
Се суєта, на руному місті чоловіка забили. Де Шкура? жона чекать зарплату, діти плачуть голодні, нянька вже тиждень не виділи, а Федерація написали лише сатиричний коментарь. Може флешмоб запустити "Найдіть Шкуру!"..... Кстаті, а заяву про то шо пропала людина ФФЗ

4 Ваня86  
0
як то зник??? Чому знову все втихаря? Арбітр подав заяву в поліцію і написав на конкретних осіб після чого зникає.Треба знову шоб вся Україна про це говорила чи шо??? Гледайте ШКУРУ

3 Ужгород  
0
Шановні, Ви лиш уявіть собі - "досі не можуть знайти… арбітра тієї злощасної зустрічі. Він просто… зник. Відкрито ще одне кримінальне провадження". Тобто із даного офіційного коментарю ФФЗ, виходить, що арбітр зник безвісти? як це так? він, не дай Бог помер? ЧИ його викрали? Вбили? він втік? Як то так, шо пройшло вже декілька днів, а чиновники ФФЗ не удосужилися найти побитого суддю? поцікавитися як його здоровя? допомогти? це абсурд! Ви там у ФФЗ подуріли! Може вже треба комусь у відставку? Ще одно питання - де реакція ради Президентів? Нашо ця непотрібна структура в ФФЗ? чому нема реакції на дії поліції, які просто статистами були на початку? Шо Дуран, будучи замом голови ОДА не може спитати в Поліції чому вони бездіяли? Чому немає повного відео? чи то реально Дубове не знімає відео? Багато запитань до ФФЗ, які своїми діями лише потурають таим безладам, коли намагаються силою затягнути неготові до дисципліни команди грати у вишці лише для статистики та заповнення кворуму!

2 Роман  
0
Смішно якось, а де повне відео битки? Де відео про якийсь офсайд в Поляни? Кажуть, що у Дубовому нема відео, бо вони не знімали, їм пофіг правила. Тіпа не можна ідентифікувати тих шо били? Мож, треба хотіти! Короче слабовато наказали....

1 Ваня  
0
Шкура де є?? Оби го ті дикарі не убили ще.

الاسم *:
Email *:
كود *: