Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Дубль Баника приносить перемогу виноградівським юнакам (ФОТО)
20:14
Дубль Баника приносить перемогу виноградівським юнакам (ФОТО)
У центральній грі туру юнаки "Севлюша" зуміли дотиснути суперника і вирвати три очки.

Дубль Баника приносить перемогу виноградівським юнакам (ФОТО)
Севлюш зі старту насів на ворота господарів і шукав варіанти розвитку атаки. Та всі шляхи були перекриті і окрім прострілів і навісів, які не було кому замкнути, у них нічого не виходило.
 
А в середині тайму червоно-білі навіть відповіли двома гострими атаками. Спочатку Павловський пробив з 25 метрів, воротар зловив. А за дві хвилини Міцовда замикав подачу з лівого краю, та його удар з 8 метрів прийшовся прямо у руки Марушинцю.
 
Виноградівці продовжували тиснути і вже почали частіше приструлюватись. Після подачі кутового Петречко пробив головою, трохи вище. За мить Шитів відкинув Петречку під удар з 13 метрів, воротар забрав. На 28-ій хвилині послідувала довга передача у напрямку воріт середнянців, воротар не наважився вийти на перехват і Петречко наздогнавши м’яч пробив з гострого кута точно в дальній кут – 0:1.
 
Другий тайм почався з небезпеки біля воріт гостей. Лушпінь пробивав справа з 13 метрів, голкіпера парирує. А після подачі з кута поля Стець на ближній стійці зрівнює рахунок – 1:1.
 
По ходу другого тайму наставник Севлюша випустив Баника, який у підсумку і вирішив долю переможця. На 50-ій хвилині Шитів віддав на Баника у карну зону, Даніель мав час вибрати кут і поцілив у ближній – 1:2.
 
За декілька хвилин Петречко вибігав на одного воротаря, однак переграти його не зумів. На 65-ій хвилині Петречко проривався до воріт, захисник вибив у нього м’яч з-під ніг, однак прямо на Баника, який одразу відправив шкіряного під поперечку з 7 метрів – 1:3.
 
Під завершення гри забити міг ще Бобіта, після не вдалого виходу воротаря, та Бордаш виніс круглого з лінії воріт.
Севлюш залишає за собою першу сходинку і відрив у три очки від свого головного конкурента, з яким зустрінеться за два тижні.
 
 
ФК «Середнє» - ФК «Севлюш» 1:3
 
Голи: Стець, 43 - Петречко, 28, Баник, 50, 65.
 
Середнє: Максим Обєдков, Любомир Вербовські, Ярослав Пайда, Крістіан Стець, Сергій Цабак, Артур Маргіта, Михайло Лушпінь, Денис Павловський, Ростислав Турецький, Анатолій Бордаш.
Тренер – Микола Фанта.
 
Севлюш: Іван Марушинець, Себастьян Феєр, Юрій Мірошниченко, Сергій Кутняк, Богдан Бондарюк, Роман Петречко, Петро Продан, Валентин Сідей, Ерік Нодь, Едуард Шитів, Василь Брич.
На заміну виходили: Даніель Баник, Владислав Бобіта, Владислав Петровка, Василь Данко, Павло Пірда.
Тренер – Іван Русінка.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 916 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: