Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Дубль Чучвича приносить перемогу юнакам "Ужгорода" (ФОТО)
20:39
Дубль Чучвича приносить перемогу юнакам "Ужгорода" (ФОТО)
У поєдинку головних претендентів на бронзу ужгородці виривають перемогу.

Дубль Чучвича приносить перемогу юнакам
Перед цим туром виноградівці випереджали Ужгород на один бал, йдучи на третій позиції. Тож гра обіцяла бути безкомпромісною.
 
Після певного налаштування на гру перший хороший момент створили господарі. На 8-ій хвилині Чучвич довгою діагоналлю виводить Ролю на одного воротаря, Валерій перекидує його, але не влучає у рамку. Не менш гостро було на 17-ій хвилині – Роля подав справа, а Куприч замикав на дальній стійці, без перешкод, але не влучив у цілком пустий кут воріт.
 
Гості вже за хвилину покарали суперника за таке марнотратство. Шитів подав у штрафну з правого флангу, де Шуба прийняв і спокійно пробив з восьми метрів – 0:1.
 
До завершення першого тайму серйозних нагод більше не виникало, хіба можна згадати удар Чучвича з штрафного з 22 метрів, за хвилину до перерви, круглий пройшов над поперечкою.
 
У другій половині матчу господарі після декількох не вдалих спроб зуміли зрівняти рахунок. Чучвич вдало піймав м’яч на ногу і потужним пострілом з 19 метрів забиває такий потрібний гол – 1:1.
 
У севлюшців мав непогану нагоду забити Олашин та замикаючи подачу не влучив у ворота. На 63-ій хвилині Павлик пробиває з 20 метрів, м’яч рикошетом потрапляє до Куприча, який бив вже з ближчої відстані, 14 метрів, але над воротами. І вже коли матч добігав до свого завершення ужгородці здобули право на пробиття одинадцятиметрового – у карній зоні не по правилам обійшлися з Купричем. Чучвич чудово виконав вирок арбітра і приніс своїй команді три очки.
 
 
Арбітр – Іван Грубінка
Асистенти – Віталій Лофинець, Богдан Павлюкович
Делегат матчу – Віктор Наскалов
 
м. Ужгород, стадіон Автомобіліст, глядачів 50
 
ФК «Ужгород» U-18 - ФК «Севлюш» U-18 Виноградів 2:1
 
Голи: Чучвич, 50, 70 (пенальті) – Шуба, 18.
 
Ужгород: Андрій Калай, Василь Куприч, Іван Ільчук, Роман Черевка, Іван Шкірта, Дмитро Іванов, Ярослав Ільков, Юрій Чучвич, Валентин Павлик, Микола Джанда, Валерій Роля.
Запасні: Сергій Рущак, Іван Рацин, Максим Симкович, Сергій Курмаз, Владислав Іонін.
Тренер – Микола Фанта.
 
Севлюш: Віктор Зейкан, Віталій Козаченко, Себастьян Феєр, Богдан Боднарюк, Олександр Чорба, Іван Корпош, Едуард Шитів (Ерік Нодь, 36), Роман Петричко, Михайло Чутора (Владислав Петровка, 57), Руслан Шуба, Едгар Олашин.
Запасні: Владислав Вашкеба, Євген Васильняк.
Тренер – Іван Русінка.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 685 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: