Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Дубль Герца і сорокахвилинна перерва у Бобовищі (ФОТО)
21:55
Дубль Герца і сорокахвилинна перерва у Бобовищі (ФОТО)
У напруженому поєдинку господарі зуміли перемогти іршавську команду.

Дубль Герца і сорокахвилинна перерва у Бобовищі (ФОТО)
Впродовж всього дня погодні умови були вкрай сприятливими, адже сонце не пекло. Гра розпочалась з домашньої заготовки від зарічан, які тільки-но розігравши з центра поля, адресували м’яч вперед на Великошича, який вже на шостій секунді завдав удару з правого краю штрафної, але не точно.
 
В наступній атаці Ільницький відпасовує на Зана, удар якого пройшов повз ворота. Бобовищанці відповіли також напівмоментами – Бобик подав з кута поля, на дальній пробив головою Бундаш, але мимо. Трохи згодом Бобик пробив по центру з 22 метрів, воротар забрав. Річард Шольц двічі завдавав удари у рамку, якщо у першому випадку Волошин впіймав, то в другому – відбив та добивання Русина кіпер зміг нейтралізувати.
 
Темп гри був досить високий, команди не збавляли обертів ні на мить і такий футбол не міг не подобатися глядачам. На 24-й хвилині Русин виграв забіг у Гасинця, вийшов один в один та пробив повз дальній кут. Після екватору тайму гості перехопили ініціативу, більше контролюючи м’яч, змушуючи Бобовище грати лише довгими передачами вперед.
 
За хвилину до перерви господарі заробили стандарт, який успішно виконав Андрій Герц. Після його подачі двоє мукачівців намагались підправити у ворота, але вони не дотягнулись, але дезорієнтували воротаря і круглий залетів у дальній кут воріт – 1:0.
 
Арбітр одразу сигналізував про закінчення першої половини гри, а гравці Заріччя та вболівальники накинулись на нього, апелюючи про офсайд та вільний удар. Через це судді не змогли потрапити у суддівську кімнату і провели весь час на полі. На підступах до поля зав’язалась емоційна суперечка між керівниками клубів та вболівальниками, яких на матчі було чимало з обох сторін.
 
Зважаючи на обстановку іршавці відмовились продовжувати матч у відсутності представника органів правопорядку, який був на початку матчу, але потім зник. Очікування трохи затягнулось і лише по прибутті полісмена гру було продовжено. Загалом тривалість перерви становила 38 хвилин.
 
Тривалий відпочинок пішов на користь зарічанам, які набагато активніше розпочали другий тайм. Юрій Булеца подав справа, Брич замикав на дальній практично у пусті ворота, але не влучив у рамку. Далі Юрій Булеза чудовою передачею вивів на ворота Великошича та Ростислав з семи метрів б’є мимо.
 
В одній з контратак Русин відкинув під удар Бобику та Сергій пробив значно вище воріт з 10 метрів. Абсолютна більшість підборів у центрі була за гостями, відтак вони накочували атаки одну за одною. В одному з епізодів Великошич бив з 10 метрів та влучив у руку захиснику, який стояв перед ним, але свистка він не дочекався. Шерегій пробив з 20 метрів та Підбереський забирає. В цей час на трибунах не замовкала підтримка Заріччя, яка гнала свою команду вперед, місцеві фанати намагались також не відставати.
 
Брич добряче приклався з лівого краю та шкіряний просвистів біля дальньої дев’ятки. Бобовищанці витримали натиск суперника і відповіли двома разючими випадами. На 75-й хвилині після подачі з флангу іршавці виносять круглого та прямо на ногу Герцу, який з 18 метрів невідпорно б’є у ліву дев’ятку – 2:0.
 
За дві хвилини Мідянчик здійснив відбір на чужій половині поля і відразу віддав Русину на вихід один в один, на цей раз Олександр пробив кіпера – 3:0.
 
Після цього зарічанці завдали ще пару ударів, але забити їм сьогодні не судилося. Загалом підопічні Семака виглядали краще у цьому матчі та заробити очки їм не вдалося. Бобовище діяло більш прагматично і завдяки дублю 37-річного Герца зуміли здобути завітні три пункти.

 
Арбітр – Валерій Шкура
Асистенти – Мирослав Горгош, Ілля Вовчанський
Делегат матчу – Георгій Жбора
 
с. Бобовище, глядачів 300
 
ФК «Бобовище» - ФК «Заріччя» 3:0
 
Голи: Герц, 45, 75, Русин, 77.
 
Бобовище: Віталій Підбереський, Анатолій Рипкович, Олександр Бундаш (Євген Лаішев, 87), Дмитро Вінтонюк, Роланд Шольц, Андрій Герц, Роман Мідянчик, Річард Шольц, Олександр Пінджоля, Сергій Бобик (Євген Машіко, 68), Олександр Русин (Даніель Болдог, 82).
Тренер: Іван Ковач.
 
Заріччя: Владислав Волошин, Аркадій Гасинець, Юрій Костак, Михайло Брич, Олександр Поп, Іван Ільницький, Василь Шерегій, Василь Булеза, Юрій Булеза, Василь Зан, Ростислав Великошич.
Запасні: Василь Фельцан, Юрій Сокач, Іван Козуб, Владислав Машіко, Іван Шерегій, Іван Фельцан, Любомир Ганчич.
Тренер – Михайло Семак.
 
Попередження: Брич, 37, В. Булеза, 41, Костак, 82.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1295 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 мікітос  
0
В контакті заборонили, доста ворожими сайтами користуватися

الاسم *:
Email *:
كود *: