Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Дубль минайців ділить очки з дніпрянами
19:03
Дубль минайців ділить очки з дніпрянами
«Минай» U-21  зумів вирвати нічию в протистоянні з дублерами «Дніпра-1».

Дубль минайців ділить очки з дніпрянами В досить рівній грі ми зіграли внічию 1:1. У обох команд були моменти аби вирвати і перемогу, але голів більше не забивали. Це перша домашня нічия нашої команди.

В цьому матчі з основи нашим дублерам допомагав Антон  Шиндер, який пропускав премєр-ліговську гру через жовті карточки, а ще  Глагола, Ахмедзаде та Допілка. Звісно, це давало додаткові атакуючі можливості для нашої U-21, але дніпряни, очевидно, були готові до цього.

В першому таймі закарпатці намагалися контролювати м’яч та атакувати через позиційні атаки, але «Дніпро-1» вміло переривав наші комбінації. І Шиндер, і Ахмедзаде стягували на себе оборону, але останнього фінального пасу чи то удару дублерам не вистачало. До того ж, суперник був доволі швидким  і вміло виходив  з оборони в атаку. Як наслідок – наш захист на чолі з Допілкою постійно був у напрузі. Тим не менше, з роботою справлялися.

До того ж, вміло розбивали високий пресинг «Дніпра-1» і виходили грамотно з оборони. В атаці же, враховуючи таку гру, основна загроза воротам суперника з нашого боку була лише зі стандартів.

В другому таймі наші хлопці стали агресивніше грати в нападі і моменти стали частіше виникати: відкривати рахунок могли Глагола, Каппарос. Проте і гості відсиджуватися в обороні не збиралися і також за можливості атакували.

На жаль, один з їх моментів призвів до голу на 68-ій хвилині – Кашперук у карному майданчику не вгадав з позицією і сфолив на футболісті «Дніпра-1»: арбітр призначив пенальті, який реалізував Шинкаренко.

Проте через 5 хвилин «минайці» змогли зрівняти рахунок. Рустам Ахмедзаде отримав чудовий пас в середині поля, уникнув офсайду і втік сам на побачення з голкіпером – момент реалізував вдало. Перший гол Рустама в сезоні.

В останні 15 хвилин закарпатці могли як забити  (дуже хороший момент був у Навроцького, який пробивав з метрів 15, але вище), так і пропустити. Проте голів у цьому матчі більше не було.

У підсумку перша домашня нічия «минайців» і друга у сезоні. Здобуваємо 8 очко і залишаємося на 12 місці. Наступну свою гру U-21 зіграє вдома із однолітками із «Зорі».

А вже завтра, 22 листопада, на стадіоні «Минай» зіграє U-19.


«Минай» U-21 – «Дніпро-1» U-21 1:1

Голи: Ахмедзаде, 73 - Шинкаренко, 68 (пен.). 

«Минай» U-21: Гумметов, Допілка, Кашперук (Василь Луців), Каппарос, Глагола, Шиндер (Навроцький), Ахмедзаде, Петро Луців, Чушенко, Шевченко (Сахно), Скала (Чистяк)

«Дніпро-1» U-21:  Зновенко, Кіреєв, Зайков, Заєць, Сорока, Соловйов, Ховайко, Полонський, Тяпкін, Шинкаренко, Беляєв
Інформаційний департамент ФК «Минай»
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 413 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: