Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Дубль Оринчака приносить першу перемогу "Минаю"
20:05
Дубль Оринчака приносить першу перемогу "Минаю"
У своєму четвертому товариському поєдинку на зборах минайці переграли ФК «Акжайик».

Дубль Оринчака приносить першу перемогу «Минайці» домінували протягом більшої частини матчу і відзначилися у воротах казахів тричі. У відповідь пропустили лише один.

Після останнього товариського матчу, який зіграли у понеділок, у команди не було часу на відпочинок – в ці дні футболісти працювали у дворазовому режимі: покращували фізичну форму, працювали над тактикою тощо. Тим не менше, в суботній грі з «Акжайиком» наша команда вже виглядала значно свіжішою, ніж раніше.

Загалом, казахський суперник виявився доволі організованою командою з хорошою обороною. Тому зливи гольових моментів у «минайців» не було. Проте вперше на зборах в Туреччині ми забили більше одного голу за гру – і це відчутний прогрес.

Почали забивати ми вже на 14 хвилині. Відзначилися зі стандарту. Після подачі кутового найкраще на другому поверсі зіграв новачок команди, центральний захисник Роман Никитюк – і головою заколотив м’яч у ворота казахів – 1:0.

На жаль, зі стандарту ми і пропустили. І так само з кутового – наприкінці першого тайму рахунок став 1:1.

Проте попереду був цілий тайм і вже традиційно наша команда суттєво додала у всіх ігрових компонентах у наступні 45 хвилин. Стали грати агресивніше у атаці, швидше приймали рішення, контролювали м’яч. І все частіше загрожували воротам суперника  – забивати могли Нурієв, Пиняшко, Страшкевич, але не пощастило.

А ось хто реалізував свій шанс – так це новачок команди, якого підписали напередодні гри. Це екс-гравець івано-франківського «Прикарпаття» та львівського «Руха» Богдан Оринчак (про цього футболіста та умови переходу ми розповімо детальніше трохи пізніше). Він універсальний боєць і у цьому матчі діяв у атаці. Це принесло успіх.

На 71-ій хвилині Нурієв зумів пробити біля карного майданчика по воротам, рикошет і з лінії штрафної Оринчак наносить точний удар – 2:1. Через 3 хвилини Глагола класно виконує штрафний, удар відбивають і на добиванні перший Оринчак - 3:1.

У підсумку перша перемога у товариських матчах після 5-ти поспіль невдач. І цей результат однозначно додасть настрою наприкінці турецьких зборів. Загалом поєдинок вийшов дуже корисним для тренерського штабу – до першого офіційного поєдинку 12 днів, тому ігрова практика з суперниками хорошого рівня дуже потрібна аби вдосконалити всі ігрові елементи.   
Інформаційний департамент ФК «Минай»
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 606 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: