Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Дубль Соскиди і надійна гра Славіка – запорука перемоги (ФОТО)
08:06
Дубль Соскиди і надійна гра Славіка – запорука перемоги (ФОТО)
Ужгородці у меншості перемагають суперника з Іршави.

Дубль Соскиди і надійна гра Славіка – запорука перемоги (ФОТО)
Свій черговий домашній поєдинок Ужгород проводив не на рідній арені Автомобіліст, де ще йдуть роботи з укладання бігової доріжки, а на центральному полі стадіону Авангард, де до речі завтра мають грати гру значно більшого рівня – чемпіонату України серед аматорів, тож доцільність проведення двох матчів протягом двох днів побачимо вже завтра, оцінюючи стан поля.
 
Початок матчу був доволі спокійним, обидві команди з труднощами долали захисні редути суперника, тож справжніх моментів глядачам довелось почекати до середини першого тайму. Господарі потроху встановлювали контроль над м’ячем, а іршавці відповідали стрімкими контратаками. Так з правого краю з 15 метрів гостро пробивав Мудра, воротар впіймав. Трохи згодом з тієї ж позиції сильно вистрілив Кохан, але в сітку із зовнішньої сторони.
 
На 28-ій хвилині Бонтей виконав якісний навіс з лівого флангу, Соскида прицільно бив головою у дальню дев’ятку та трохи не влучив. Та ця ж зв’язка спрацювала вже наприкінці першого тайму, коли Бонтей зі своєї половини чудовим пасом вивів Соскиду на оперативний простір, Руслан втік від двох захисників і реалізував вихід один в один – 1:0.
 
По перерві гра носила як і раніше, рівний характер. Після прострілу справа Назаренку з декількох метрів замкнути передачу завадив захисник. Рубан пробив з 20 метрів, але в руки воротарю. На 54-ій хвилині Буксар намагався заробити пенальті у чужій штрафній та за симуляцію тримав жовту картку, яка була для нього вже другою, тож Степан залишив свою команду у меншості.
 
Гості намагались створити більший тиск на ворота Славіка. Томич після серії рикошетів пробив з 13 метрів, кіпер витягує цей складний удар. Підопічні Тулайдана також не відсиджувались у захисті. Стегура вивів на ударну позицію Предчука та його удар з 12 метрів потягнув Русин. Іван Костак подав зліва, а Рубан пробив головою, Славік знову грає надійно. Мирослав Мудра в декількох епізодах активно вів боротьбу за м’яч у штрафній суперника і часто опинявся на газоні та арбітр не наважувався призначати пенальті, але лише до 64-ї хвилини. Після подачі кутового м’яч влучив у руку Соскиді. Мудра взявся виконувати одинадцятиметровий та переграти Юрія Славіка не зміг, а добивання вийшло не точним.
 
Цей епізод позитивно подія на ужгородців, які більш ефективно діяли у нападі. Соскида увійшов у штрафну і пробив з 10 метрів, Русин відбиває перед собою, добивання від Предчука знову відбиває голкіпер. Мудра з лівого краю подав у карну зону, а Іван Кормош пробив головою та Славік зловив.
 
На 85-ій хвилині господарі зняли питання про переможця. Лазар подав кутовий, а Соскида результативно пробив головою – 2:0.
 
Без сумніву Славіка та Соскиду можна вважати героями цього поєдинку, які принесли три очки у грі з Бужорою.

 
Арбітр – Олександр Рошко
Асистенти – Василь Федак, Сергій Наскалов
Делегат матчу – Михайло Митровський

м. Ужгород, стадіон "Авангард", глядачів 150
 
ФК «Ужгород» - ФК «Бужора» Іршава 2:0
 
Голи: Соскида, 45, 85.
 
ФК «Ужгород»: Славік Юрій, Назаренко Олександр, Каганець Юрій, Буксар Степан, Бонтей Василь, Лазар Андрій, Білінський Роман, Бобаль Матвій (Мандич Юрій 76 хв.), Варваринець Іван (Предчук Антон 53 хв.), Галик Богдан (Стегура Михайло 27 хв.), Соскида Руслан.
Запасні: Трофіл Станіслав, Пахомов Денис.
Тренер – Тулайдан Тарас.
 
ФК «Бужора» (Іршава): Русин Василь, Чубірка Дмитро, Жуков Дмитро, Кохан Юрій, Костак Іван, Томич Володимир, Бундаш Йосип (Бізіля Михайло 46 хв.), Кормош Василь, Кохан Станіслав, Мудра Мирослав.
Запасні: Довгінко Іван, Сухан Василь, Горзов Ярослав, Шкіря Едуард.
Тренер – Рацин Михайло.
 
Попередження: Буксар С. 14 хв., Назаренко О. 82 хв., Мандич Ю. 90 хв. – Кохан Ю. 64 хв.
Вилучення: Буксар, 54 («Ужгород»)

На 64-ій хвилині Мудра не реалізував пенальті (воротар)
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1320 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: