Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Дубль Соскиди не рятує "Ужгород" від погрому
20:55
Дубль Соскиди не рятує "Ужгород" від погрому
У першому матчі Кубка ліги середнянці прогнозовано розгромили колись грізний Ужгород.

Дубль Соскиди не рятує
Новий тренер ужгородців одразу п’ятьом новачкам довірив місце у стартовому складі, декотрі з яких перейшли якраз із стану середнянців. Середнє вийшло у практично бойовому складі і зі старту заволоділо ініціативою у грі. Вже на другій хвилині Бако гостро пробивав з 15 метрів та Славік був на висоті.
 
Та на радість не численним місцевим вболівальникам Ужгород першим зумів забити. Буксар прострілив зліва, а Соскида легко переправив м’яч у ворота – 0:1.
 
Та вже за п’ять хвилин тривала атака номінальних господарів завершилась пасом Бако наліво на Хоменка, який віддав у штрафну на Якиму, і той зрівнює рахунок у матчі – 1:1. Біло-зелені продовжували насідати на чужі ворота, свої моменти не використали Нурієв та Якима. Та так тривало до середини першого тайму, коли Якима все ж зумів оформити дубль – 2:1.
 
На старті другого тайму підопічні Тулайдана рози вирівняли гру і зуміли навіть зрівняти рахунок. Вдало увійшов у гру Денис Пахомов, який одразу віддав гольову передачу на Соскиду з правого краю і Руслан з 12 метрів пробив Кучінку – 2:2.
 
Та у Василя Варги були свої джокери, яких він поступово вводив у гру. На 69-й хвилині Після подачі кутового Кундрик пробив головою та Назаренко на ближній стійці відбив удар, але Качур додав м’яч у сітку – 3:2.
 
Гра носила подекуди жорсткий характер, в одному з епізодів Бобаль навмисно вдарив Нурієва рукою в обличчя, що змусило підвестися лаву запасних середнянців, та арбітр вирішив не карати порушника, якого згодом замінили від гріха подалі.
 
Середнє контролювало ситуацію на полі і збільшення рахунку було лише справою часу. Нурієв вибігав на побачення з Трофілом і пробив під ним та Станіслав встиг забрати шкіряного. Медведєв з’явившись на полі також почав тероризувати оборону суперника. Пройшовши двох опонентів на правому краї Віталій прострілив у штрафну, де м’яч влучив у руку ужгородцю та свисток про порушення не пролунав. Далі партнери вивели його на хорошу ударну позицію та з 14 метрів, у боротьбі із захисником, Віталій пробив повз ворота. На 75-й хвилині швидка контратака середнянців закінчилась пасом Нурієва на півзахисника з Худльова Медведєва, який в один дотик пробив Трофіла – 4:2.
 
Ужгород зумів відповісти двома напівмоментами Предчука та з його ударами справлявся Блох. Наприкінці поєдинку Качур вийшов один в один з Трофілом і обійшовши його був збитий голкіпером, і як підсумок пенальті. Нурієв впевнено переграв воротаря – 5:2.
 
За декілька хвилин пролунав фінальний свисток, тож середнянцям не вистачило одного голу, щоб повторити результат минулої гри у чемпіонаті.

 
Арбітри: Митровський М., Гарлач І., Шкура В.
Делегат – Варга Ф.З.
 
м. Ужгород, стадіон Автомобіліст, глядачів 100
 
ФК «Середнє» – ФК «Ужгород» – 5:2
 
Голи: Якима, 9, 31, Качур, 69, Медведев, 75, Нурієв, 90 (пен.) – Соскида, 4, 53.
 
ФК «Середнє»: Кучінка Павло, Гулович Мирон, Котьо Станіслав, Кундрик Сергій, Куделко Василь, Дрозд Юрій, Рацин Дмитро, Хоменко Олексій, Бако Олександр, Нурієв Анатолій, Якима Василь.
На заміну виходили: Блох Артем, Качур Іван, Бундаш Мирослав, Капустей Іван, Медведев Віталій.
Тренер – Варга Василь.
 
ФК «Ужгород»: Славік Юрій, Каганець Юрій, Назаренко Олександр, Бонтей Василь, Гнепа Василь, Стегура Михало, Лазар Андрій, Дуран Володимир, Буксар Степан, Бобаль Матвій, Соскида Руслан.
На заміну виходили: Трофіл Станіслав, Мандич Юрій, Пахомов Денис, Варваринець Іван, Предчук Антон, Білінський Роман, Пінковський В’ячеслав.
Тренер – Тулайдан Тарас.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1669 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: