Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Дубль Вишневського приносить перемогу минайцям
16:14
Дубль Вишневського приносить перемогу минайцям
У суботу, 23 липня, "Минай" провів черговий спаринг із миколаївською командою на стадіоні Автомобіліст.

Дубль Вишневського приносить перемогу минайцям ВАСТ проводить свій другий навчально-тренувальний збір у Тячеві і вже встиг у вівторок зіграти спаринг із виноградівським Севлюшем перемігши господарів 8:1.

Близько місяця тому закарпатці вже зустрічались із ФК ВАСТ і тоді перемогли 3:1. Цього разу голів довелось чекати аж до останньої десятихвилинки.

У другому таймі зліва у півзахисті на полі зявився Сергій Стень - у першому колі минулого сезону добре себе проявив за Мункач у Другій лізі України, взимку перебував у стані ФК Ужгород, а зараз на перегляді у ФК Минай. Ось така подорож закарпатськими клубами у вихованця Карпат.

Свалявського нападника Івана Станковича наставник минайців у цій грі перекваліфікував у флангового захисника і саме з його флангу за його активної участі прийшов перший гол. на 84-ій хвилині Голуб увійшов у штрафну зліва, відкотив на Вишневського, який з'явився на полі по ходу другого тайму, і той з шести метрів розстріляв ворота - 1:0

На 87-ій хвилині новачок команди фланговий захисник Дмитрук здійснив перехоплення на своїй половині поля і віддав довгу передачу вперед на Вишневського, який випередив на виході воротаря суперника і закотив вже у пусті ворота - 2:0.

Також у другому таймі у центрі півзахисту на поле вийшов мукачівський футболіст Вадим Мердєєв.


Минай – Васт - 2:0.

Голи: Вишневський, 84, 87.

Минай: Кемкін, Гончар, Горін, Трубочкін, Вітенчук, Твердохліб, Хахльов, Кулієв та 3 гравці на пперегляді. 
У 2-у таймі виходили: Пеньков, Станкович, Чуєв, Дмитрук, Ловро, Паламар, Байдал, Касімов, Голуб, Селезньов, Вишневський.

Фото ФК "Минай" 
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 343 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: