Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Дублери "Минаю" перемагають на виїзді "Олімпік"
20:41
Дублери "Минаю" перемагають на виїзді "Олімпік"
Команда «Минай» U-21 не відстає від своїх старших колег і теж здобуває свою першу перемогу.

Дублери І здобули її на виїзді – в селі Щасливе, а саме на «Княжа Арені». Там юні «минайці» перемогли у однолітків з «Олімпіка» - 0:1.

Ще попередній матч, а саме домашній з «Олександрією», довів, що наші дублери можуть на рівних змагатися з командами чемпіонату U-21. І виїзна гра з міцним «Олімпіком», який ще був приправлений в цьому матчі декількома гравцями з першої команди, це довела.

«Минайці» зіграли доволі впевнено: з хорошим темпом, із пресингом та контролем м’яча. В першій половині гри ми намагалися грати «першим номером» і створили ряд хороших моментів. Один з них використав Машталір – зіграв на перехопленні, обікрав захисника,  потім віддав у центр чужої штрафної, йому м’яча повернули і він заштовхав його у ворота – 0:1. Другий поспіль гол Машталіра у другому матчі.

У другому таймі наша команда трохи підсіла і віддала м’яч супернику. Як пояснив головний тренер Ігор Ощипко, далася взнаки втома – команда тільки приїхала в день матчу.

Проте і далі контролювала м’яч і особливо не дала розгулятися у своєї штрафної супернику – «Олімпік» попри господарський статус так і не зумів створити загрозу у воріт Іллі Тарана.

До того ж, ми  могли забивати ще – хороший момент на 80-ій хвилині мав Машталір, проте не реалізував вихід сам-на-сам. Тим не менше і одного голу вистачило. Як зазначив після гри Ігор Ощипко, це заслужена перемога, адже хлопці проявили максимальну самовіддачу.

Отже, є перші три очки у «Минай» U-21. Вітаємо нашу молодь!


«Олімпік» U-21 - «Минай» U-21 0:1

Голи: Машталір, 39

«Олімпік» U-21: Чекотун, Мазур, Олійник, Островерх, Кіриленко, Король, Щербатюк, Романовський, Кравчук, Аблітаров, Неплях

«Минай» U-21: Таран, Шевченко, Чушенко, Кашперук, Машталір, Гуменяк, Кривда, Куртанич, Василь Луців, Петро Луців, Навроцький
Інформаційний департамент ФК «Минай»

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 520 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: