Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Дублери та юніори "Минаю" поступаються "Інгульцю"
19:22
Дублери та юніори "Минаю" поступаються "Інгульцю"
З однаковим рахунком завершились матчі дублю та юніорів.

Дублери та юніори За рівної гри ми пропустили на один гол більше – у підсумку програли 2:1. Це друга поспіль поразка закарпатців у чемпіонатіУ цьому матчі нашому дублю допомогли декілька гравців основи – Олексій Шпак та Данило Книш. Вдруге вийшов на поле U-21 іспанець Каппарос, також дебютував новачок Максим Сягровський.

Досвідчені гравці суттєво допомогли підопічним Ігоря Ощипка. Зокрема, Данило Книш часто загрожував з флангу та турбував голкіпера «Інгульця» дальніми ударами. Загалом в першому таймі гра зосередилася в центрі поля – атакувала то одна, то друга команда. «Минайці» вміло переривали атаки суперника, намагалися високо пресингувати та, звісно, атакувати, але «Інгулець» теж непогано оборонявся.

Результативні дії були вже в другому. На жаль, почалися вони з нашої помилки в обороні. Захисники закарпатців не вдало винесли м’яча з оборони та подарували його супернику – 1:0.

Проте доволі швидко відігралися. Після класної подачі з флангу у карному майданчику господарів найкраще зорієнтувався Денис Ромашев, який вколотив м’яч у ворота – 1:1.

Звичайно, на цьому зупинятися «минайці» не збиралися. І постійно тиснули на ворота суперника. Проте вразити ворота «Інгульця» все ніяк не вдавалося. Натомість під кінець тайму суперник все частіше почав ловити нас на контратаках. І одна з них, на 89-ій хвилині, принесла їм успіх – 1:2.

З таким рахунком дублери і програли. Хоч назвати матч програшним не дуже хочеться. Наступну свою гру підопічні Ігоря Ощипка проведуть вже вдома – з однолітками з «Маріуполя».


«Інгулець» U-21 – «Минай» U-21  2:1

Голи: Ткаченко, 59 (1:0), Ромашев, 64 (1:1), Савченко, 89 (2:1)

«Інгулець»: Малиш, Сметанін, Сідоренко, Низький, Грибов, Доценко, Каварма (Цуркан), Левчук (Савченко), Ігнатьєв (Борисов), Ткаченко (Донцов), Голуб

«Минай»: Таран, Чушенко (Ромашев), В. Луців, П. Луців, Шевченко  (Гуменяк), Кашперук, Сягровський, Каппарос (Сахно), Шпак, Книш (Федоров), Гукасян (Навроцький)

 
«Минайці» U-19, як і старші 21-річні футболісти, поступилися одноліткам з «Інгульця». При чому, з таким же рахунком – 1:2. Наша команда не дуже вдало зіграла перший тайм, пропустивши два голи. В другому виглядали значно краще, проте цього не вистачило аби заробити очки в Петрові.

Гра, до речі, відбулася також на стадіоні «Інгульця», де основна команда грала в Першій лізі. Сильнішими цього дня на цій арені виглядали саме господарі. З перших хвилин вони запропонували агресивний футбол з високим пресингом. Нашій команді було важко з цим впоратися і як наслідок – пропустили два голи після ударів з лівого флангу.

З позиційними та комбінованими атаками у  команди Івана Кульчицького не дуже клеїлося, тому загрожували воротам «Інгульця» переважно із стандартів

В другому таймі «минайці» заграли швидше та агресивніше і вже на самому початку тайму організували результативну атаку, яку завершив Олексій Гриновець – 2:1.

Звісно, гол додав, в першу чергу, моральних сил для закарпатців. І вони все частіше стали атакувати. На жаль, «Інгулець» вистояв та надалі зберіг свої ворота. В підсумку, «Минай» U-19 зазнав другої поспіль поразки в чемпіонаті. Що цікаво, це третя поразка команди і всі вони були з рахунком 1:2.

Наступну свою гру 19-річні хлопці проведуть вдома із «Маріуполем».

«Інгулець» U-19 – «Минай» U-19  2:1

Минай: Дмитро Кашка, Євгеній Скиба, Павло Марків, Денис Махінка, Максим Костюк, Дмитро Карпяк, Богдан Древаль (Іван Кашперук, 46), Євген Мукомела (Олексій Гриновець, 46), Михайло Чорний, Максим Максимець, Андрій Дурдас.
Інформаційний департамент ФК «Минай»

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 426 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: