Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » «Дусино» перемає чинного чемпіона Свалявщини – «Сузір’я»
12:27
«Дусино» перемає чинного чемпіона Свалявщини – «Сузір’я»
У неділю, 8 червня, на стадіоні села Дусина, (де Дусино святкувало день села) зустрічались команди «Дусина» та свалявського «Сузір’я».

У неділю, 8 червня, на стадіоні села Дусина, (де Дусино святкувало день села) зустрічались команди «Дусина» та свалявського «Сузір’я».

Перемога дусинців дісталась за декількома факторами: реалізацією своїх створених моментів та невеликого фарту.

Свалявці, які є чинним чемпіоном свалявського поступились, сенсаційно команді з Дусина. Як не крути та «Сузір’я» вище класом.

В складі «Сузір’я» є багато гравців, які вписали своє ім’я в історію Свалявського району. Досвідчений Олександр Грабар – справжня історія не лише свалявського футболу, а і закарпатського, також вже не молодий, але талановитий Юрій Брудняк, Віталій Попов, Володимир Лявинець, Іван Цанько та молодий нападник Євген Лепеш. Ці прізвища можна з упевненістю назвати загрозою для команд-суперниць.

Команда «Сузір’я», наразі в районному чемпіонаті, має найкращі умови для гри у футбол. Прекрасний міський спортивний комплекс «Авангард», в якому є ідеальний футбольний газон, роздягальні, футбольна екіпіровка, м’ячі та проведення повноцінних стабільних тренувань. Одним словом - керівництво клубу добре дбає над процвітання інфраструктури та розвитку клубу.

Що до самої гри, то гра проходила дуже нервово. Першими забили господарі поля, Метенько Василь прорвався

правим флангом та зробив навісну передачу де, Юрій Левко переправив м’яч майже у порожні ворота - 1:0.

Подвоїв рахунок Ігор Шевченко, розрізний пас в штрафний майданчик віддав Віталій Лендєл, а сам Ігор пробив точно в дальній кут - 2:0.

Майже через три хвилині після пропущеного гола, свалявці відквитали один м’яч. Пенальті заробив Віталій Попов, увірвавшись в штрафний майданчик, після невеликого поштовху Михайла Русина, впав після чого Олександр Зубільчак впевнено вказав на точку. Пробив пенальті Іван Цанько, кіпер дусинців Олександр Легеза відбив шкіряний снаряд, та на добиванні той же Іван скорочує рахунок у матчі - 2:1.

Близько 30-ої хвилини матчу ще одна атака дусинців, перетворилась у забитий гол. Іван Грига на правому фланзі, обіграв двох гравців та потужно пробив, воротар гостей Володимир Лявинець не зміг зафіксувати м’яч, та дещо відпустивши, на добиванні Ігорь Шевченко оформив дубль - 3:1.

Під кінець тайму гравець «Сузір’я» Василь Коневич, дістав філігранний пас від Олександра Грабара, Василь обігравши голкіпера дусинців забиває 5 гол у зустрічі - 3:2. Після, забитих забитих голів, ніхто б не міг подумати, що в матчі їх вже не буде.

До кінця гри, на полі домінували гості, час від часу дусинці організовували контратаки. В другій половині зустрічі, запам’ятався момент на останній хвилині, коли Іван Цанько змарнував стовідсоткову нагоду.

У підсумку, дусинці перемогли у важкій грі. За останні три роки у матчах чемпіонату Свалявського району, «Сузір’я» лише два рази програвало, і переможцями були саме футболісти з Дусина, як і два роки назад рахунок був ыдентичним - 3:2.

Дусино – Сузір’я Свалява 3:2

Арбітр: Зубільчак О., 300 глядачів.

Голи: Левко Ю (10 хв.), Шевченко І (21, 37 хв.), Цанько І (23 хв. з пен), Коневич В (40 хв.)

ФК «Дусино»: Легеза О., Русин М., Ганинець М., Нікітін В., Мигович В., Левко Ю., Мигович І., (Поцко П.,), Грига І., Шевченко І. (Поцко С.), Метенько В., Лендєл В.

ФК «Сузір’я»: Лявинець В., Бобаль С., Русин А., Брудняк Ю., Грабар О., Власик М., Лепеш Є., Цанько І., Коневич В., Попов В., Вольф В.

Михайло Русин


Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1023 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: