Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Дуже бойова нічия
17:03
Дуже бойова нічия
Про те, як «Невицький замок» у день свого села «не бограчем єдиним» зустрів діючого суперчемпіона, дізнавайтесь далі.

Дуже бойова нічия
У минулому турі підопічні Матьовки суттєво здивували футбольну громадськісь, та в прямому сенсі шокували «ракошинських зіркових галактікос», чим привернули до себе увагу щодо подальших звершень у Західній зоні. Та далі у «замкових» був ще потужніший опонент – діючий чемпіон Західного Закарпаття та всієї першої ліги – «Колос» із Іванівців, який має все, щоб випробовувати сили на елітних стадіонах у Виноградові, Поляні, Мукачеві, Середньому та Вільхівцях, та поки обмежується поїздками до Чингави, Нового Давидкова, Сільця, Заріччя та Довгого.
 
Із самого початку «Колос» у традиційній для себе манері намагався захопити центр поля й планомірно, з використанням флангів, просуватись до чужого штрафного майданчика, та нападу до певної пори не вистачало вибуховості. Цей факт підтвердила третя хвилина, коли Пінджоля якісно подав із флангу на лінію воротарського майданчика. Антал зумів відбити тільки перед собою. Здавалось от він шанс на добиванні для «й не таких бачивших» Качура, Стеця та Ільницького. Та зіркові парубки проігнорували цю «цукерочку з фантиком» і дали супернику видихнути з полегшенням.
 
Господарі відповідали контратаками й зусиллями Бутрика пристрілювались до правого нижнього кута. На 11-ій хвилині Качур опинився на вістрі. Івану в силовій манері опонував Антал та польові гравці, унаслідок чого нападник прийняв горизонтальне положення. Фани гостей вимагали «точку», та Бобаль дав можливість продовжити гру. Через чотири хвилини Бобик наважився на удар, метрів із двадцяти з лівого флангу, з дуже гострого кута, в дальні девять. Антал не очікував й споглядав політ м’яча в поперечину й подальший рикошет у поле. Ільницький, на продовженні пробив низом десь із такої ж дистанції, та вже по центру, й влучив у правий кут. Юлій у падінні забрав. Господарі зусиллями Волонтира шукали попереду Климпуша, та захисники «Колоса» тримали Максима «на короткому ланцюжку».
 
Качур метрів із вісімнадцями випробував на міцність кулаки Антала. Далі, після наступного удару гостей, був шалений рикошет, та полетіло повз стійку. У наступній атаці «Невицького» обійшлось без випадковості, та естетика зашкалювала, бо Климпушу дали дихнути вільніше. Максим скористався середнім пасом й ударом через себе метрів із десяти влучив у ближній кут – 1:0.
 
Після хвилинки «треба попити» «Колос» активізувався. Партнери м’якими передачами шукали попереду Пінджолю та Качура, та користі не було. Натомість, допоміг стандарт зароблений Гичкою на правому фланзі метрів із тридцяти п’яти. Пінджоля виконав несильний навісний удар. Антал можливо не побачив політ, бо пропустив поряд із руками і виймав уперше – 1:1. Відповідь лівим флангом і Волонтир влучив у ближню дев’ятку, та несильно й Нагорнюк зреагував кулаками. Далі Антал відбив удар із сорока від Бобика. Потім Волонтир виборов для Бутрика м’яч метрах у сорока п’яти. Андрій добіг майже до штрафної й влучив із відскоком. Нагорнюк зреагував. Стець подав із права на дальній край штрафної на Пінджолю. Олександр пробив головою із відскоком від газону, змусивши Антала показати кращий сейв.
 
На старті другого тайму подачу Пінджолі зправа ударом головою метрів із восьми над поперечиною замкнув Ільницький. Та вже наступну схожу передачу від Олександра зліва значно точніше метрів із шести замкнув Качур, що вколотив без шансів на відбиття – 1:2.
 
Через шість хвилин Нагорнюк парирував підступний удар Климпуша з середньої відстані. Трохи згодом пряма червона для Бутрика за жорсткий підкат проти Машіки на мить звеселила гостей, та «довгий язик» Бобика на продовженні цього ж епізоду вирівняв склади. Наслідком стала рівність і в рахунку після подачі Арбузова з ліва. Волонтир поборовся й відкинув на Климпуша, а Максим коротко переадресував на джокера Гартмана. Мілан метрів із двадцяти влучив точно під ліву стійку – 2:2.
 
Не встигли гості оговтатись, як Климпуш знову прострілив із ліва на Благу. Василь п’ятою відіграв на Волонтира. Павло фактично розстрілював ворота, та Нагорнюк видав неймовірний сейв і відтермінував третій. Далі на подачу з кутового від Пінджолі відгукнувся Ільницький і метрів із чотирнадцяти влучив у лівий кут. Антал у падінні дістав. А от Нагорнюк через хвилину був безсилим зробити те саме стоячи, коли Гартман пробив зі штрафного метрів із тридцяти з відскоком від газону. М’яч підстрибнув і над лівою рукою Юрія залетів у сітку – 3:2.

Ще через хвилину Гартман та Климпуш вибігли на чужі ворота й Нагорнюк був змушений рятувати ситуацію виходом із воріт, та руками вже не міг зарадити удару від Максима низом у правий кут, і тільки ногою зумів зачепити, зберігши інтригу. До завершення Климпуш ще раз точно пробивав, та й там Нагорнюк переміг. Далі Машіка відгукнувся на передачу зправа й потужно влучив у кут. Антал відбив кулаками. Потім на подачу зправа відгукнувся Ільницький і головою влучив під стійку. Юлій видав кращий сейв. «Колоскові» втрачали нагоду за нагодою й здавалось ось вона друга перемога над грандом. Та на третій доданій хвилині, секунд за тридцять-сорок до фіналу, Гичка подав так, що дезорієнтував усіх, крім Качура, який перекинув воротаря й зрівняв рахунок – 3:3.
 
Отож нічия, та чия вона за такого перебігу подій на полі вирішувати вам:
 
1) можливо «Невицького», та якби хтось за хвилину-дві до фінального свистка, побажав «Гартману і компанії» мирової, то хто знає, що вони б з ним зробили в той момент, бо реально прагнули «зняти другий скальп» із фаворита з Мукачівщини;
 
2) можливо «Іванівців», та з погляду на те, на яких позиціях перебувають команди, підопічним Герца не варто хизуватися одним балом із Невицького, а приземлитися з небес на грішну землю, куди вже катапультували їх земляків із Ракошина, й взяти відео з гри не для апеляцій, а для роботи над власними помилками;
 
3) можливо «Ракошина», та згадуючи їх дії проти «Невицького» тижнем раніше, то вони виглядають на порядок жахливіше, бо тоді дуже вже осоромилися на очах численних власних фанів, при тих амбіціях, які керівництво команди показово демонструвало на цей сезон, коли зібрало численних відомих футболістів до себе в колектив.


Арбітр – Юрій Бобаль,
Асистенти – Михайло Біров та Ілля Вовчанський,
Делегат ФФЗ – Михайло Митровський,

24 серпня, с. Кінчеш, стадіон «Авторинковий», ясно, + 27 градусів, 200 глядачів
 
«Невицький Замок» Невицьке – «Колос» Іванівці – 3:3 (1:1)
 
Голи: Климпуш, 23, Гартман, 76, 81 – Пінджоля, 36, Качур, 54.
 
«Невицький Замок»: Юлій Антал, Василь Блага, Іван Зизич, Сергій Прокопець, Віктор Готра (Сергій Арбузов, 66), Любомир Русин (Мілан Гартман, 56), Павло Волонтир, Михайло Лаба, Андрій Бутрик, Ярослав Кирлик, Максим Климпуш
Запасні: Дмитро Турега, Андрій Ребчик, Іван Дудик, Олександр Кирлик
тренер – Іван Матьовка
 
«Колос»: Юрій Нагорнюк, Андрій Герц, Сергій Гичка, Сергій Бобик, Михайло Ковач (Віталій Мигович, 76), Іван Качур, Мирослав Ільницький, Сергій Клочанка, Юрій Стець, Олександр Пінджоля, Сергій Морон
Запасні: Василь Гудивок, Олександр Меденці, Олександр Чикаловський, Віктор Савчинець, Євген Машіка
тренер – Андрій Герц
 
Вилучення: Бутрик, 64 (пряма червона за грубу гру проти опонента) -  Бобик, 64 (друга жовта за нехороші слова на адресу арбітра),
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 714 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Ваня  
0
Можете написати в матчі невицький замок- колос Іванівці що Качур забив гол на 90+3 хв?
Бо ви лиш написали на 54 хв

الاسم *:
Email *:
كود *: