Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Два дублі і покер у перестрілці Ракошина та Концова (ФОТО)
20:12
Два дублі і покер у перестрілці Ракошина та Концова (ФОТО)
Надзвичайно результативним виявився кубковий поєдинок у Середньому.

Два дублі і покер у перестрілці Ракошина та Концова (ФОТО)
Через різні причини команди не могли розраховувати на декількох основних гравців у цьому матчі: у господарів були поза заявкою Куцкір, Богович, Горський та Лазар, зате з’явився Куделко, останньою командою якого було саме Середнє, де проходив поєдинок. У гостей були відсутні капітан Ковтан, Мадяр, Міговк та Марко.
 
У перші двадцять хвилин гра проходила без суттєвих загострень, так би мовити, ніщо не віщувало зливи голів. А от починаючи з 20-ї хвилини на полі стало куди веселіше. Куделко зі штрафного з 23 метрів пробив низом та Костик зафіксував шкіряного. В атаці у відповідь Дзьоба проникаючим пасом знайшов шпарину у захисті суперника і вивів Соскиду до воріт, а Руслан такі моменти не звик марнувати – 0:1.
 
За дві хвилини ракошинці розіграли кутовий, Яцина навісив у воротарський майданчик, звідки Медведєв вибив м'яч головою, однак прямо на Говдоша, який пробивав з 15 метрів, Товт кинувся під удар і м’яч влучає в руку опорнику витязів. Митровський без вагань вказує на одинадцятиметрову позначку. Сінкін пробиває точно в лівий кут – 1:1.
 
А за сім хвилин господарі виходять вперед завдяки ефектному дальньому пострілу свого півзахисника. Сорока помітив, що воротар трохи вийшов з воріт і пальнув з 28 метрів під поперечку – 2:1.
 
Та вже за хвилину рахунок знову став рівним. Медведєв отримав передачу на правому краї штрафної і вирішив пробити з гострого кута та м’яч рикошетом від захисника колоскових дістався Соскиди, який з чотирьох метрів добив круглого у ворота – 2:2.
 
Вже під завершення тайму команди ще обмінялись гострими моментами. Скунзяк пробив зліва з 19 метрів, Йовбак відбив за межі поля. А після подачі кутового Чумак головою пробив трохи вище воріт. У додатковий час підопічні Фізера провели гол у роздягальню: Яцина увійшов у штрафну з лівого краю і відкотив Сороці, який відправив шкіряного у дальній кут – 3:2.
 
Тільки-но розпочався другий тайм як господарі могли збільшувати свою перевагу. Удар Говдоша з 12 метрів заблокували, а от добивання Обдирка з 20 метрів було не точним. Концгазівці винесли м’яч вперед, де Медведєв підібрав шкіряного і відправив на рандеву з голкіпером Соскиду, який вдруге зрівнює рахунок – 3:3.
 
Після появи на полі Вісторобського у Колоса з’явилась гострота з правого флангу. Так Денис подав з свого краю у карну зону, м'яч рикошетом від Чумака полетів у ближній кут, Костик у стрибку відбиває, а добивання Сінкіна з декількох метрів було не точним. На 59-ій хвилині Говдош з 24 метрів поцілив під поперечку, воротар парирує. За дві хвилини Скунзяк виконував удар з лівого краю на техніку, обвідним, однак вище.
 
Свято відкритого футболу продовжувалось. На 68-ій хвилині Каганець перехопив м’яч і віддав вперед на Соскиду, удар якого з 19 метрів Йовбак відбив. Одразу ж Сорока у чужій штрафній відкотив Обдирку та у Євгена сьогодні удари не йшли. На 72-ій хвилині Яцина подав справа, Петровцій на дальній стійці замикав головою, але не точно. На 79-ій хвилині Соскида заробив стандарт в 20 метрах від воріт і сам виконав, голкіперу довелось докласти зусиль, щоб справитись з цим пострілом.
 
На 81-ій хвилині Вісторобський прострілив з правого краю, а Сінкін на дальній стійці завершив атаку – 4:3.
 
За мить гості не скористались провалом захисту ракошинців – Соскида запускає вперед Готру, який обійшов Куделка і віддав направо на Медведєва, Віталій замість удару з восьми метрів пасує на Скунзяка, удар якого був не сильним і воротар забрав. Це був вихід три в один.
 
На 87-ій хвилині Обдирко відгукнувся на подачу з кутового на ближній стійці, але знову пробив повз рамку. А на першій доданій хвилині Соскида поставив крапку своїм фірменним проходом – спочатку обійшовши Чубірку і пробивши з 17 метрів з-під Куделка – 4:4.
 
Вболівальники на середнянскому стадіоні сьогодні побачили яскраво-атакуючий футбол і, мабуть, залишились задоволені. Чого не скажеш про ракошинців, які попри всі свої старання сходять з кубкової дистанції. Витязь тричі по ходу матчу змушений був відігруватись, чим змусив трохи понервувати своїх фанатів, проте Руслан Соскида вкотре продемонстрував свій бомбардирський талант, а забивати на колись рідному полі - вдвічі приємніше.

На матчі були присутні новоспечені тренери ФК Ужгород Василь Варга та Мирослав Бундаш, які у компанії потенційного першого номера ужгородців М. Лютнянського спостерігали за кубковою грою.
 
 
Арбітр – Михайло Митровський
Асистенти – Юрій Бобаль, Томаш Бабич
 
«Колос» Ракошино – «Витязь» Концгазо 4:4 (перший матч 1:3) 
 
Голи: Сінкін, 25 (пен.), 81, Сорока, 32, 45+2 - Соскида, 22, 33, 47, 90+1.
 
Колос: Кирило Йовбак - Станіслав Кохан, Василь Куделко, Дмитро Чубірко, Євгеній Обдирко - Вадим Курта (Денис Вісторобський, 52), Юрій Сорока, Дмитро Яцина, Олег Афанасьєв, Юрій Сінкін - Микола Говдош (Василь Петровцій, 58).
Запасний: Степан Кундрик.
Тренер – Іван Фізер.
 
Витязь: Олександр Костик - Юрій Бойкул, Артем Пустовіт, Віктор Чумак, Сергій Повхан (Богдан Зуб, 80) - Роберт Товт (Андрій Зизич, 75), Юрій Каганець - Іван Скунзяк, Едуард Дзьоба (Едуард Готра, 70), Віталій Медведєв - Руслан Соскида.
Тренер – Тарас Вайданич.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1079 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: