Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Два гола Ковтана приносять перемогу "Витязю" (ФОТО)
06:23
Два гола Ковтана приносять перемогу "Витязю" (ФОТО)
У середу, 3 травня, відбулись матчі першого туру чемпіонату міста Ужгород.

Два гола Ковтана приносять перемогу
Ці команди зустрічались на першій стадії Кубку області і тоді Витязь переміг 2:1. Тренер номінальних господарів вирішив на цей матч виставити досить експериментальний склад: більшість гравців, які вийшли на поле починали гру у Копані в запасі. Такі перестановки не принесли бажаного результату, Витязь з самого початку захопив ініціативу і проводив свої атаки як з флангів, так і по центру. Вже на 9-й хвилині Повхан подав кутовий, а Ковтан без опіки на дальній стійці замкнув передачу – 0:1.
 
За хвилину після вкидання ауту справа Бонтей пробив з 17 метрів, шкіряний пройшов біля стійки. Пребуш пасом врозріз вивів Михайловського сам на сам та Марко врятував свої ворота від вірного голу. За мить вже Ковтан втік від Гряділя та Дьордяя на побачення з голкіпером та Марко знову виходить переможцем.
 
На 15-й хвилині Кузьма навісив з правого краю, а Ковтан на дальній стійці вколотив м’яч головою у сітку воріт – 0:2.
 
На 22-й хвилині Повхан прорвався справа у штрафну, віддав на Михайловського та після його удару головою м’яч влучив у поперечку. Баранинські футболісти так і не зуміли потурбувати Ваша у першій половині гри.
 
У другому таймі, після багатьох замін, гра вирівнялась. На 50-й хвилині Свадеба пробив з 11 метрів та воротар на місці. Гальчак подав зі штрафного з 25 метрів та Василиженко з шести метрів не зумів підправити круглого у ворота.
 
На 62-й хвилині Горняк заробив вилучення, стрибнувши у жорсткий не виправданий підкат. Ковтан продавив захист і пробив з 17 метрів, але вище. За декілька хвилин до завершення гри активний пресинг на чужій половині приніс результат – свіжий Шалаха пішов до кінця на воротаря, який спробував обіграти нападника, але втратив м’яч і Валерій забив у пусті ворота – 1:2.
 
Жовто-чорні намагались дотиснути суперника і уникнути поразки. Після розіграшу корнера Гальчак подав у штрафну, де Костик пробивав головою з семи метрів, але над воротами. Ще в декількох епізодах Гальчак закидував на Шалаху в карну зону та форварда випереджав голкіпер.
 
Підопічні Пінковського здобувають перемогу у першому турі чемпіонату Ужгорода. Ще в одному поєдинку цього ігрового дня Радванка переграла Вопак 3:1.  


Арбітр – Юрій Бобаль
Асистенти – Валерій Шкура, Річард Готра
Інспектор – Йосип Шитєв
 
с. Концово, глядачів 50
 
ФК «Баранинці» - ФК «Вітязь» 1:2
 
Голи: Шалаха, 66 – Ковтан, 9, 15.
 
Баранинці: Костянтин Марко, Давід Дьордяй (Євген Колобов, 36), Олександр Гряділь (Владислав Андрусь, 36), Рудольф Балажинець (Валерій Шалаха, 53), Михайло Шовш (Микита Гальчак, 36), Олександр Мадяр (Іван Жентичко, 36), Євген Лукіяник (Ігор Джуджук, 36), Михайло Янцо (Ярослав Костик, 36), Віталій Медведєв, Юрій Василиженко, Дмитро Антошин.
Запасні: Мар'ян Гончарук, Едвін Берсенев.
Тренер – Рудольф Балажинець.
 
Витязь: Андрій Ваш (Юрій Цветков, 36), Богдан Будз, Євген Селещук, Василь Бонтей, Микола Федак, Віталій Пребуш (Сергій Тичак, 48), Сергій Повхан (Андріан Горняк, 36), Василь Красношлик (Вячеслав Бухарієв, 36), Владислав Михайловський (Олександр Свадеба, 36), Вячеслав Ковтан, Кузьма.
Тренер – Вячеслав Пінковський.
 
Попередження: Гальчак – Бонтей.
 
Вилучення: Горняк, 62.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 1325 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: