Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Двічі від Куртея, та по разу від Готри й Розлуцького
22:47
Двічі від Куртея, та по разу від Готри й Розлуцького
Про те, як юнаки «Фаворита» знову здобули перемогу з великим рахунком, дізнавайтесь далі.

Двічі від Куртея, та по разу від Готри й Розлуцького
Нарешті ... нарешті зарічанські юнаки знову зібрали одинадцять бійців для домашнього матчу. Та навіть це не допомогло їм у протистояннні з одним із фаворитів Західної зони, чи пак єдиної команди з назвою «Фаворит» – так правильніше мабуть. Команді молоді з Шишловців кожен бал на вагу золота, тому підійшли до цього двобою з усією серйозністю.
 
Практично протягом усього матчу підопічні Ленчика відповідали на атаку суперника двома своїми, та ще й реалізація гольових нагод у них виявилась на порядок вище. При цьому вони ще й переважно не програвали локальні дуелі один-в-один на різних ділянках поля.
 
Перший тайм пройшов на зустрічних курсах із незначною кількістю гольових моментів. На завершенні атаки правим флангом партнери вивели Химинця на воротаря. Іван влучив у ближній кут, та Кучерявий зреагував на цей постріл.

Через кілька хвилин гості покарали суперника за таку недбалість. Куртей наважився на удар метрів із тридцяти. Вийшло підступно, бо з відскоком від газону. Перед самим носом Марківа м’яч підстрибнув і перелетів над його виставленими руками й, як наслідок цього курйозу, затріпотів у сітці – 0:1.
 
До перерви найкращий шанс подвоїти рахунок був у Гулея, та на щастя для підопічних Цимбала круглий після пострілу Богдана полетів трохи вище поперечини.
 
На початку другого тайму Скрипич відгукнувся на подачу з кутового й влучно пробив із прицілом у лівий кут. Марків зумів відбити.
 
Що не вдалось Юрку, те в середині тайму зробив Микола, який видав якісний удар із середньої дистанції в правий кут, заставши Марківа зненацька – 0:2.
 
Господарі намагались скоротити розрив. Особливо активно йшли зправа, та якісна робота опонентів у відборі змушувала їх оглядатись на свої тили. Один із таких швидких переходів від захисту до нападу завершився виходом Куртея майже віч-на-віч із воротарем. Віктор сповна використав нагоду, перекинувши Марківа, й оформив дубль – 0:3.
 
Та досить швидко господарі змогли на певний час ліквідувати розгром. Химинець реабілітувався за епізод першого тайму, наважившись на постріл із далекої відстані. Кучерявий старався відбити, та не дістав – 1:3.
 
Однак незадовго до фінального свистка Розлуцький влучним ударом у дальній кут завершив атаку правим флангом і встановив остаточний, все ж черговий розгромний для суперників «Фаворта», рахунок – 1:4.
 
Спочивати на лаврах колективу з Шишловців не доводиться бо наступної неділі слід зробити забійну крапку в цьому без сумніву успішному для них чемпіонаті проти амбітних однолітків із «Карпат», а далі тільки надіятись, що підопічні Фірки дотримаються футбольного феєр-плей і гідно зіграють проти такого собі маститого старожила ліги – «Нижнього Коропця».
 
Юним зарічанцям навпаки буде на руку, якщо колектив із Довгого програє підопічним Кіштулинця, та ще вони не проти, якщо ракошинці цієї неділі виборють нічию. Однак, щоб вищеназвані результати спрацювали для їх потрапляння до провідного сикстету, то молодшим підопічним Цимбала слід брати стовідсотковий результат у Рокосові та далі вдома вигравати від однолітків із Невицького, що їм цілком під силу.
 
 
Арбітр – Микола Мондик
Асистенти – Іван Мазур та Мирослав Гала
Делегат ФФЗ – Іван Кампов
 
27 жовтня, с. Заріччя, стадіон «Колос», хмарно та дощ 120 глядачів
 
«Заріччя» U 18 – «Фаворит» U 18 Шишловці – 1:4 (0:1)
 
Голи: Химинець, 64 – Куртей, 15, 62, Готра, 53, Розлуцький, 69.
 
«Заріччя» U 18: Дмитро Марків, Василь Кинів, Василь Брич, Віталій Король, Богдан Форкош, Іван Борис, Олександр Зан, Владислав Чебурашкін, Іван Химинець, Михайло Шпак, Василь Бобіта.
тренер – Микола Цимбал.
 
«Фаворит» U 18: Віталій Кучерявий, Юрій Скрипич, Роман Копач, Сергій Малош, Дмитро Копач, Микола Готра, Богдан Гулей, Віктор Гороль, Антон Станко, Віктор Куртей, Віталій Розлуцький.
Запасні: Михайло Качмар, Павло Бумбак, Крістіан Костуняк.
тренер – Владислав Ленчик.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 744 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: