Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » "Едельвейс" Богдан – володар Кубка Рахівського району (ФОТО)
16:36
"Едельвейс" Богдан – володар Кубка Рахівського району (ФОТО)
У неділю, 6 серпня, у Рахові відбулись вирішальні матчі за районний Кубок.

6 серпня на стадіоні «Карпати» у м. Рахів відбувся фінальний матч розіграшу кубка Рахівського району з футболу між ФК «Рахів» (м. Рахів), ФК “ЕДЕЛЬВЕЙС” (с. Богдан), ФК “ВЕРХНЄ ВОДЯНЕ” (с. Верхнє Водяне) та ФК «ЛУГ» (с. Луг).
 
Після майстерної гри та влучних голів чемпіоном Району 2017 року стала команда ФК «Едельвейс» (с. Богдан). За ними команда с. Верхнього Водяного. Почесне третє місце за командою м. Рахів. А на четвертій сходинці – ФК «Луг».
 
Цьогоріч фінальну стадію кубку Рахівського району з футболу організовувала Рахівська міська рада. Кубки та грамоти переможцям вручали міський голова Віктор Медвідь, т.в.о. голови федерації футболу рахівського району Богдан Губко та депутат міської ради Ігор Німчук.

ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.



Щоденні двогодинні тренування дали вже перші плоди. Команда, де грають хлопці, - найкраща в районі. Батько юних футболістів, місцевий вчитель фізкультури, каже, за спортом майбутнє. Тож, поки в спортивній школі, де займаються діти, канікули, кожного дня приходить з хлопцями на стадіон. Футбол вважає перспективним видом спорту у Рахові і міська влада. Останнім часом місцева команда демонструє досить хороші результати. Щоб підтримати розвиток цього виду спорту, вирішили облаштувати стадіон. Перші кроки в цьому напрямку вже зроблені. У планах відкрити тут згодом і сучасний спортзал. Тож будуть умови, переконані в Рахові, буде і подальший розвиток футболу. Адже потенціал для цього тут предостатній.
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1316 | Додав: lobda | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 3
3 едельвейс  
1
дякуємо за виправлення

1 олександер  
0
на фото володарі другого місця поміняйте фото

2 lobda  
0
Якщо у вас є фото переможців у хорошій якості то скиньте на нашу пошту - lobda.at.ua@gmail.com

الاسم *:
Email *:
كود *: