Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Ех раз!… да еще раз!… да еще много, много…!" (ВІДЕО)
11:39
"Ех раз!… да еще раз!… да еще много, много…!" (ВІДЕО)
Про гольовий тайфун біля капустяно-баклажано-перчикового моря дізнавайтесь далі.

Давно зарічанські фани не бачили стільки нагод створених їх улюбленцями. Старались зіграти у відкритий футбол, деколи забуваючи про воротарів. Це зіграло не на користь гостей із Шишловців. Утім дебютанту «Фавориту» вже нічого втрачати, чого не скажеш про підопічних Миколи Цимбала, для яких кожен двобій як останній і будь-які втрати можуть вплинути на престиж населеного пункту. У цьому двобої господарі віддали всі сили, та за кращої реалізації можна було б досягти й удвічі більшого рахунку.
 
Із перших секунд господарі побігли вперед із думкою швидко забити. Курилишин віддав на Булезу по лівому флангу й спрацювала перша ж подача від Юрія з лівого флангу на дальню стійку на Зана. Василь скинув головою трохи назад на Полянського. Михайло підтвердив свій статус одного з нещодавніх тріумфаторів-збірників України U 21 із вадами слуху й без роздумів пробив у лівий нижній кут – 1:0. Через дві хвилини стійка врятувала Качмара після удару Зана. Ще через хвилину Михайло зреагував на постріл Караслая з-за меж штрафного майданчика у правий кут.
 
Протягом першого тайму Мондик засвітив чимало офсайдів у атакувальних гравців господарів. Якби вони уникли цих положень, то забили б мінімум у півтора рази більше. На п’ятій хвилині відбулось перше невдале намагання гостей вийти в контру, та воно стало прелюдією голу в їх ворота. Віктор Зан пройшов по правому флангу й віддав у штрафний майданчик на Булезу, а Юрій переадресував ще лівіше на Полянського. Михайло пробив легенько і влучив у правий, вільний від воротаря, кут – 2:0. Через хвилину Караслай завершив ударом у ближній лівий кут багатоходівку лівим флангом із невеличким зміщенням до центру за участю Булези, Курилишина та Ігнатишина. Качмар зреагував.
 
Та вже секунд через тридцять п’ять помилка Михайла призвела до голу, коли він не зумів зреагувати на не надто складний, навіть після певного рикошету, постріл Віктора Зана – 3:0. Через хвилину після цього Гандяк вибіг в контру правим флангом, та Сокач нейтралізував Валерія. Ще через три хвильки Горзов подав із правого флангу на дальню стійку на Булезу, а Юрій скинув під удар Курилишину. Андрій пробив із лету повз ліву стійку. На тринадцятій хвилині Полянський промчав по правому флангу й коротко віддав на Булезу. Юрій неймовірним ударом через себе влучив у правий нижній кут, та стійка врятувала гостей. За якусь мить Зан пробив акцентовано, та постріл Василя заблокував Гороль. Ще через хвилину Юрій Булеза пробив із дальньої дистанції повз праву стійку.
 
На вісімнадцятій хвилині Василь Кирлик віддав по лівому флангу на Луцака, а Микола подав у штрафний майданчик, де кілька партнерів могли замикати, та Марко впевнено забрав на виході. Далі Булеза скинув від лівої стійки назад на Курилишина, а Андрій пробив із лівого краю штрафного майданчика і влучив ближче до правої стійки. Качмар відбив, та Зан парашутом додав круглого в лівий кут – 4:0. Кирлик та Куртей виграли боротьбу в чужому штрафному на завершенні атаки лівим флангом зі зміщенням до центру. Василь скористався помилкою захисників і пробив у правий кут – 1:4.
 
Через три хвилини Василь Зан пробив із ходу із далекої дистанції над поперечиною. Ще через півтора хвилини Полянський відгукнувся на простріл із ліва й міг із близька розстрілювати ворота, та Михайла нейтралізували. Ще через хвильку Василь Кирлик пробив із далеку з прицілом у правий верхній кут, та трохи повз стійку. Булеза зумів таки ближче до завершення тайму відзначитись ударом в кут і збільшив перевагу своїх – 5:1. Юрій не заспокоївся й коли Курилишин промчав по лівому флангу й віддав йому на хід, а воротар вибіг на перехоплення, він легенько повз його руки переправив круглого в ближній лівий кут – 6:1. Після цього Віктор Зан вирізав діагональ на лівий фланг на Булезу. Юрко промчав уперед, залишивши позаду двох опонентів і ще ближче до рук воротаря спрямував м’яч у хет-трикову для нього сітку – 7:1. Через хвилину Луцак приклався з лівої ноги й влучив у рамку недалеко від стійки. Марко відбив і забрав, бо набігали щоб додати. Ще через півтори хвильки Ішнатишин віддав коротко вперед і трохи правіше на Зана, а Віктор середнім пасом уперед вивів Полянського віч-на-віч із воротарем, та Михайло із вбивчої позиції пробив над поперечиною.
 
Масована атака правим флангом зі зміщенням до центру за участю Курилишина, двох Занів, і Полянський на сороковій секунді другого тайму ударом із близької відстані з передачі Булези зробив рахунок – 8:1. Через хвилину Марко зреагував на постріл Куртея. Ще через дві з гачком хвильки якісна подача Зана зправа на Полянського, та Мишко не зорієнтувався й втратив нагоду. Ще через такий же інтервал Полянський міг забивати головою з метра, та трохи не дотягнувася й Качмар кулаком виніс за ворота.
 
Далі була контра по центру, коли Цмур перехопив м’яч метрах у тридцяти п’яти від своїх воріт і дальнім пасом вивів на ворота Гандяка, який пробивав повз Марка. Цимбал заблокував і при цьому Гала зафіксував, що м’яч влучив Миколі в руку й показав на позначку. Валерій реалізував пенальті ударом в лівий верхній кут, без шансів на відбиття – 2:8. Трохи більше хвилини знадобилось Зану, щоб відновити різницю. Василь скористався середнім пасом Курилишина за наслідками атаки по центру. Захисник супроводжував м’яч, коли той легенько залітав у куточок – 9:2. Через півтори хвилини Гапдяка знову вивели на воротаря і вже в порожню браму міг пробивати, та чомусь не зробив цього, а дивився на арбітра. Ще за мить Олександр Кирлик подав із лівого флангу на Куртея й Віктор влучив у правий кут. Марко в падінні видав свій кращий сейв. Ще за мить Булеза відповів ударом над поперечиною. Трохи згодом Полянський ударом із метра, після ювелірного розрізного прострілу зліва від Булези, досяг особистого покеру – 10:2.
 
Через дві з половиною хвилини на простріл із кутового з правого флангу від Курилишина на ближній стійці відгукнувся Зан. Василь намагався влучити в дальній кут, та мяч полетів поруч. Ще через чотири хвилини він отримав дальній пас вже від Булези й пробив влучніше й сильніше, та Качмара врятувала поперечина. Та «батіг луснув» уже через хвильку. Бізіля перехопив у центрі, трохи ближче до правого флангу, й віддав уперед на Зана. Василь увірвався в штрафний майданчик і прострілив на ліву стійку на іншого Зана. Віктор зблизька переправив у правий кут – 11:2.
 
До завершення ще три нагоди були у Фельцана, два шанси мав Булеза, по одній можливості сталось у кожного з Занів, та ще й Луцак міг відзначитись після виходу на воротаря, однак рахунок так і не змінився.
 
 
Арбітр – Мирослав Гала
Асистенти – Іван Мазур та Микола Мондик
Делегат ФФЗ – Іван Кампов
 
27 жовтня, с. Заріччя, стадіон «Колос», ясно, + 17 градус, 177 глядачів
 
«Заріччя» – «Фаворит» Шишловці – 11:2 (7:1)
 
Голи: Полянський, 1, 6, 46, 65, Віктор Зан, 8, 73, Василь Зан, 20, 56, Булеза, 35, 40, 42 – Куртей, 23, Гапдяк, 55, з пенальті.
 
«Заріччя»: Юрій Марко, Юрій Сокач, Ярослав Горзов, Михайло Полянський, Микола Цимбал, Василь Ігнатишин, Сергій Караслай, Василь Зан, Віктор Зан, Андрій Курилишин, Юрій Булеза.
Запасні: Василь Фельцан, Михайло Брич, Михайло Бізіля.
тренер – Микола Цимбал.
 
«Фаворит»: Михайло Качмар, Віталій Цмур, Максим Петухов, Роман Куртей, Михайло Мацак, Василь Кирлик, Валерій Гандяк, Дмитро Турега, Олександр Кирлик, Віктор Куртей, Віктор Гороль.
Запасні: Ерік Скрипич, Олександр Химич, Гулей Богдан.
Тренер: Владислав Ленчик.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
 
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 848 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: