Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » «ЕКО»-дебютант вчиться від «Радванського» старожила
19:47
«ЕКО»-дебютант вчиться від «Радванського» старожила
Завершились чвертьфінальні поєдинки кубка Ужгорода.

Завершились чвертьфінальні поєдинки кубка Ужгорода.

Друга хвилина зустрічі. За гру рукою поруч зі штрафним Бобаль призначає штрафний. Юрій Славік парирує удар. М’яч виходить на кутовий. Розіграш стандарту і з вигідної позиції пробиває Роберт Смокоровський.

«Еко» демонструвало справжні ґаздівські якості. У перші 5 хвилин. Далі ж бо гра змістилась на половину поля господарів. Та без гострих моментів. Потішили мене на старті й арбітри, які демонстрували відмінний зоровий контакт. А гра, повірте, не проста.

Перший момент «Радванка» створила на 10 хвилині. Метрів із семи Віктор Жофчак б’є в ближній кут. Пуга впорався. А через мить той же Віктор небезпечно грає на фланзі, за що отримує заслужений гірчичник. Вже на 12 хвилині хорошу нагоду для взяття воріт марнує Гаврилешко. Анатолій бездарно розпорядився побаченням з голкіпером.

А тепер розкажу про погоду, позаяк найближчим часом нічого цікавого не було. А погода була єдиним негативом футбольного свята. Вітер, холод і дощ… І знову до футболу. Спочатку на 20 хвилині Олександр Грицевич наважився на дальній удар. Пуга з ним впорався. Згодом Смокоровський замість того, аби пробити віддав без адресанта. Найцікавіший у першій 45-хвилинці відбувся під ендшпіль тайму. Жофчак не реалізовує вихід один в один.

Другий тайм схожий на перший. Принаймні першими 10-ма хвилинами. Саме на 55-ій «ЕКО» свою домінантну позицію втілило у гол. Прохід Варваринця, простріл і замикання від капітана Івана Скунзяка. 1:0. Знову ж «Радванка» оговталась і пробувала нав’язати супернику власну гру. Та наступний гольовий епізод марнує команда-господар. Іван Скунзяк опинився навпроти одного воротаря і не вцілив по м’ячу.

65 хвилина. «ЕКО» заробляє стандарт метрів із 18. Скунзяк пробігає, Товт б’є вище. Значно вище. Допоки пауза зазначу, відрадно, за матчем спостерігав і голова ради президентів футбольних клубів Богдан Андріїв. Його роль у кількості (10) кубкових команд – одна з ключових.

На 75 хвилині м’яч вчергове летить над поперечиною воріт «Радванки». Цього разу стандарт не використовує Товтин. Саме Сергій дивом не забиває гол на 90 хвилині. Після його удару м’яч спочатку трусить поперечину, стійку і повертається в поле. Правило бумерангу. Грицкевич через 2 хвилини відновлює статус «кво». М’яч з відскоком після дальнього удару летить над голкіпером. 1:1.

Серія 11-метрових. Здогадуєтесь, виграє «Радванка» 4:3. За це ми і любимо футбол.


«ЕКО» - «Радванка» 1:1 (3:4)

Стадіон Концгазо (оцінка поля - 3)
50 уболівальників (сумно, звісно – авт.)

Арбітри:
Юрій Бобаль – рефері
Томаш Бабич – 1-ий асистент
Юрій Шимон – 2-ий асистент
Віталій Біровчак

Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 804 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: