Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » "ЕКО-камбеко" знову здобуває нічию (ФОТО)
20:00
"ЕКО-камбеко" знову здобуває нічию (ФОТО)
У запеклому протистоянні двох зіркових колективів було зафіксовано паритет.

Безумовно центральний поєдинок другого туру цілком виправдав свій статус. Рівні суперники на полі по черзі розкочували свої атаки. Першим пристрілювався Грицкевич з 17 метрів, але м’яч йде повз рамку.

Ближче до екватора поєдинку команди обмінялись небезпечними ударами. На 21-ій хвилині Мушка пробив з 17 метрів, але не поцілив у дальній кут. Одразу ж Чедрик розрядив гармату з 23 метрів, але вище.

А вже за дві хвилини Ковтан заробив стандарт в 25 метрах від воріт і Чедрик перекинувши стінку відправляє шкіряного за призначенням – 0:1.

Радванські футболісти швидко могли відновити паритет. Удар Рацина з 12 метрів Чумак встиг заблокувати, однак тут же Нергеш підбирає відскок і б’є з 15 метрів, Ізай, який святкував сьогодні свій день народження, парирує. 

На 42-ій хвилині Лукіяник віддав передачу у штрафну, яку на дальній стійці замкнув Кривка – 1:1.

Ще до перерви трохи не відбувся курйозний гол у ворота Славіка. Шукаль віддав вперед на Чедрика, Роберт Товт був першим на м’ячі і скинув головою своєму кіперу, який цього не очікував вийшовши з воріт, благо шкіряний влучив у стійку, Чедрик мчав добити, однак з 2 метрів пробив не точно.

На старті другого тайму Радванка провела швидкий гол з роздягальні. Мушка зліва прострілив у штрафну і ніким не прикритий Рацин розстріляв ворота – 2:1.

На 53-ій хвилині Шукаль подав зліва, Мудра головою цілив у дальній кут, але не точно. На 65-ій хвилині знову Шукаль прострілює і м’яч влучає у руку Кривці. Митровський призначає пенальті, який у другому матчі підряд реалізовує Скунзяк – 2:2.

Впродовж всього матчу на полі трималась висока напруга, гравці відчайдушно йшли в боротьбу ціною ушкоджень. Ближче до завершення поєдинку сил ставало все менше і гра ставала більш відкритою. На 80-ій хвилині Мадяр справа віддає під удар Яхимцю, який з 15 метрів б’є над поперечкою. Ще кращий момент був у Мушки, який після передачі від Сугоняка опинився перед одним воротарем та Ізай вчасно вийшов з воріт, скоротивши кут обстрілу і прийняв удар на себе. На 87-ій хвилині Скунзяк змістився зліва у штрафну і пробив з 14 метрів, але над воротами.

Інтрига у матчі трималась до останнього та команди так і не змогли визначити сильнішого. ЕКО у другому матчі підряд камбеком рятується від поразки. Радванка стартує з нічиєї, яка на руку швидше їх конкурентам. 


ФК «Радванка» – ФК ЕКО 2:2

Голи:
Кривка, 42, Рацин, 48 -  Чедрик, 24, Скунзяк, 65 (пен.)

Радванка: Юрій Славік, Василь Гнепа, Віталій Лисаченко, Роберт Товт, Євген Лукіяник, Едуард Нергеш, Дмитро Рацин (Віталій Мадяр, 60 (Давід Дьордяй, 78)), Юрій Мушка (Іван Варваринець, 86), Павло Кривка (Ігор Сугоняк, 71), Йосип Пайдич (Олександр Яхимець, 60), Олександр Грицкевич.

ЕКО: Андрій Ізай, Євген Костик, Віктор Чумак, Анатолій Пустовіт, Денис Пахомов, Юрій Каганець (Олександр Шимон, 46), В'ячеслав Ковтан (Іван Скунзяк, 46), Олексій Остафійчук, Мирослав Мудра, Михайло Чедрик. 
 
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 668 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: