Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » ЕКО камбеком вириває нічию (ФОТО)
21:25
ЕКО камбеком вириває нічию (ФОТО)
У першому матчі першого туру чемпіонату Ужгорода глядачі побачили феєричну гольову перестрілку.

ЕКО камбеком вириває нічию (ФОТО) Відкривати перший тур чемпіонату міста довелось двом добротнім колективам, які, цілком ймовірно, будуть вести боротьбу за нагороди. Для більшості вболівальників цей поєдинок був обласним протистоянням середнянців проти екс-витязів.

На стороні підопічних Ковача було те, що їхня команда веде планомірну підготовку до чемпіонату і вони вже тривалий час грають цим складом. ЕКО вирізнялось досвідченим підбором гравців.

Гра проходила у середньому темпі з незначними загостреннями на старті. На 5-ій хвилині Чедрик на швидкості втік від захисників і з лівого краю вийшов на ворота, однак Гречка справився з його ударом. Біло-зелені відповіли не менш гостро – Роля подав зліва, а Медведєв розстрілював ворота з близької відстані головою, але влучив у воротаря.

На 11-ій хвилині Мудра підібрав м’яч на лінії штрафної і пробив з розвороту, круглий йде біля стійки. На 17-ій хвилині Соскида наважився на удар з 25 метрів, шкіряний йде трохи вище поперечки. Поєдинок йшов на зустрічних курсах, що не могло подобатися вболівальникам.

Після подачі з кута поля Дзьоба на дальній стійці пробив головою, воротар на місці. На 29-ій хвилин Ковтан з штрафного з 24 метрів пробив поруч зі стійкою. Прицільнішим виявився постріл Чедрика з-під захисника на 35-ій хвилині у ближній кут, Гречка перевів за межі поля. Номінальні господарі невдало розіграли кутовий і середнянці одразу розігнали контратаку на фініші якої Роля віддав на Джанду – 0:1. 

Під завершення тайму Русин відгукнувся на подачу з корнера, однак м’яч пройшов вище цілі.

З початком другого тайму КАБ досить швидко збільшив свою перевагу. Дзьоба з правого краю віддав вперед на Соскиду, який філігранним ударом з 15 метрів відправив м’яч точнісінько під стійку – 0:2.

Після голу ЕКО трохи активізувалися попереду і зусиллями Чедрика створили декілька нагод. На 57-ій хвилині Михайло пробив з 20 метрів, голкіпер грає надійно. Трохи згодом Чедрик пробив головою, після подачі кутового, Гречка витягує м’яч з-під поперечки.  

На 67-ій хвилині свіжий Козуб добряче приклався з 18 метрів, Кашка відбив. За мить Скунзяк опинився один перед воротарем і вирішив перекидувати його, однак зробив це засильно. На 70-ій хвилині Соскида отримав довгий пас за комір захисникам, вийшов сам на сам і довів рахунок до розгромного – 0:3.

Здавалось, що гра зроблена і наставник КАБ потроху випускав на поле молодих резервістів. Та їх суперник не опускав руки і постійно шукав щастя біля чужих воріт. На 77-ій хвилині Шукаль пробив з 25 метрів, повз ворота. За дві хвилини Мудра з лівого краю виходить один в один, воротар відбиває, а добивання заблокували у підкаті Скрип з Ільчуком.

На 83-ій хвилині знову стовідсоткову нагоду відзначитись мав Скунзяк, який з 14 метрів пробив під поперечку, Гречка парирує, Мудра першим на добиванні, однак б’є вище. Та всі свої голи ЕКО приберегли на останні хвилини.

На 86-ій хвилині футбольний шедевр організували гравці іршавської Бужори – Остафійчук подав з правого флангу, а Мудра ефектним ударом через себе з 10 метрів вразив ціль – 1:3.  

За кілька хвилин Сердюк жорстко у підкаті грає проти Шукаля у своїй штрафній і арбітр призначає пенальті. Скунзяк скорочує розрив у рахунку – 2:3.

Коли вже пішла остання хвилини основного часу знову зіграла бужорська зв’язка – Остафійчук подав з правого краю, а Мудра продавив захисника і головою відправив м’яч у сітку воріт – 3:3. 

Неймовірний камбек ЕКО дозволив їм уникнути поразки на старті чемпіонату. Наприкінці гри гравці КАБ допускали надто багато помилок, а такий досвідчений суперник, який у них був сьогодні, таке не пробачає.


ЕКО – КАБ 3:3

Голи: Мудра, 86, 90, Скунзяк, 89 (пен.) – Джанда, 36, Соскида, 52, 70. 

ЕКО: Дмитро Кашка - Андрій Зізич, Артем Пустовіт,  Юрій Каганець, Олександр Шимон (Віктор Чумак, 46) - Юрій Шукаль, Вячеслав Ковтан (Євген Костик, 46), Сергій Білан (Іван Скунзяк, 46), Олексій Остафійчук, Мирослав Мудра - Михайло Чедрик.

КАБ: Ерік Гречка - Мирослав Скрип, Іван Ільчук, Ілля Демидов (Микита Гальчак, 46), Едгар Русин (Андрій Зизич, 75) – Едуард Дзьоба (Олександр Семків, 72), Віталій Медведєв (Валентин Павлик, 82), Михайло Трухан (Олександр Свадеба, 80), Валерій Роля - Микола Джанда (Юліан Козуб, 65), Руслан Соскида.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 875 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Мікітос  
0
Майже всі гравці із обласних команд, на другий тиждень начнеся чемпіонат то хто буде за вас грати?

الاسم *:
Email *:
كود *: