Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » "ЕКО" проходить "Вопак" і дістається фіналу (ФОТО)
23:34
"ЕКО" проходить "Вопак" і дістається фіналу (ФОТО)
Поєдинок у Концгазо визначив першого фіналіста Кубку Ужгорода.

Перший півфінальний матч очікувався більш інтригуючим та цікавим, адже устрічались досвідчені та міцні колективи.

Господарям вдалось забити після подачі з правого флангу, яку точним ударом замкнув Андріан Горняк.

Гра була наповнена боротьбою на усіх клаптиках поля, деколи бували і стички, як от Лович і Обдирко.
 
Мілан Гартман з глибини поля віддав на хід Роберту Товту, який вийшов на одного голкіпера, однак довго готував вирішальний удар і його наздогнав захисник і вибив м’яч з-під ніг. Ще один гострий момент гості самі собі привезли, коли лівий захисник обрізався на власній половині поля, червоні виходили чотири в один, але затягнули розіграш і втратили нагоду.

Останнє слово у першому таймі було також за ЕКО. Септа зіграв на підборі і пробив з 17 метрів у перекладину, м’яч вискочив у поле.

На початку другої половини гри жовто-чорні трохи активізувалися. Готра пробив з рикошетом від захисника, Славік зіграв надійно.

Та більш гостро було біля протилежних воріт, коли Чедрик дійшов зліва до лицьової лінії і прострілив, Горняк з чотирьох метрів не влучив по м'ячу і запоров стовідсотковий момент. Аналогічну нагоду створили вопаківці. Ходаковський пройшов по правому флангу і прострілив вздовж воріт, але безадресно. За декілька хвилин підопічні Вудмаски знову розгорнули атаку правим краєм, Жоффчак віддав на Обдирка, який загрузив у штрафну, Дудаш погано прийняв, відпустивши м’яч.

Команди продовжували використовувати в основному фланги. Товт увійшов у штрафну з правого краю і прострілив на Чедрика, який пробив вище у боротьбі із захисником.

Не менш гостро було після передачі від Дудаша вздовж воріт, але ні Обдирко, ні Жоффчак не змогли замкнути.

Загалом господарі легше проходили середину поля, і виглядали більш впевненіше. Чудову нагоду подвоїти рахунок втратив Чедрик після виходу на ворота по центру, але Ваш відбив його удар ногами.

ЕКО завдяки влучному пострілу Горняка дістається фіналу Кубку Ужгорода, де зустрінеться з Трансвудом (про інший півфінальний матч читайте на нашому сайті трохи згодом).


Арбітр – Юрій Бобаль
Асистенти – Денис Дудаш, Яна Сащина
Делегат матчу – Йосип Шитєв
 
с. Концгазо, глядачів 30
 
ФК «ЕКО» - ФК «Вопак» 1:0

Голи: Горняк, 20.

ЕКО: Юрій Славік, Володимир Лович, Роберт Товт, Віктор Чумак, Андрій Гаврилів, Андріан Горняк, Мілан Гартман, Анатолій Пеца, Олександр Септа, Василь Бонтей, Михайло Чедрик.
На заміну виходили: Василь Фекете, Сергій Арбузов.
Запасні: Олександр Пуга, Іштван Пфайфер.
Тренер – Роберт Товт.

Вопак: Андрій Ваш, Василь Рущак, Анатолій Лукачина, Віталій Пребуш, Артем Пустовіт, Віталій Ходаковський, Михайло Дудаш, Едуард Готра, Віталій Лучин, Віктор Жоффчак, Юрій Коштура.
На замніу виходили: Роман Плиска, Тарас Плиска, Євген Обдирко, Анатолій Сегедій.
Запасні: Іраклій Гвазава.
Тренер – Валерій Вудмаска.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
       
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 1022 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: