Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » "ЕКО" володар Кубку Ужгорода 2016 (ФОТО)
23:50
"ЕКО" володар Кубку Ужгорода 2016 (ФОТО)
Сьогодні,15 червня, на стадіоні «Автомобіліст» у рамках фіналу кубка міста Ужгорода з футболу між собою зустрічались «Еко» та «Трансвуд».

Обидва колективи розпочали цей поєдинок дуже активно. Так вже на 2-й хвилині гри Галаговець змусив вболівальників підскочити зі своїх місць. Після потужного удару Ковтана з 18-ти метрів Юрій у чудовому стрибку переводить м’яч на кутовий. Після подачі з кута поля Чумак пробивав головою, але зависоко.

Надалі підопічні Товта нарощували темп і все частіше створювали гостроту біля воріт суперника. Так на 6-й хвилині Ковтан змістившись з правого краю в центр пробивав з 19-ти метрів, але удар у В’ячеслава, відверто кажучи, не вийшов. Відразу в наступній атаці, після подачі з лівого краю, Горняк пробивав головою, але не точно. Ковтан пробивав з-за меж штрафної, але голкіпер без проблем фіксує м'яч.

На 20-й хвилині футболісти в білій формі розгорнули перспективну атаку. Повхан прострілив з лівого флангу, захисники заблокували цей простріл, після чого м'яч відскочив до Пиняшка. Василь відкинув під удар Бандуровичу, але його постріл з 28-ти метрів не зміг вразити ворота суперника.

Поступово ігрова перевага переходила до «Трансвуда». Так на 27-й хвилині Сергій Назаренко пробивав з дальньої дистанції, але повз ворота. На 35-й Бандурович завдавав дальнього удару, але Івану не щастить. Відразу в наступній атаці Ковач розрізним пасом вивів Пиняшка на рандеву з голкіпером, але удар Василя парирував Славік.

На 38-й хвилині активний Пиняшко обійшов трьох гравців суперника, увірвався у штрафну, але прострілити як слід не зумів. За хвилину той таки Пиняшко знову загрожував воротам суперника. Василь прибрав захисника в штрафній і завдавав удару в ближній кут, але Славік на висоті.

На 41-й хвилині трансвудівці могли відкривати рахунок. Ковач увірвався у штрафну, виконав простріл, але Славік невдало відбивши м’яч, скинув круглого на ногу Олександру Назаренку, та після його удару свою команду рятує голкіпер. Футболісти в червоній формі відповіли ударом Чедрика з 23-х метрів, але повз ворота.

Під кінець першого тайму Олександр Назаренко увірвався в карну зону суперника і пробивав у дальній кут, але удар у нього відверто кажучи не вийшов. На цьому перший тайм закінчився. Вболівальники мали змогу побачити велику кількість небезпечних моментів, але обидва колективи не змогли, як слід, ними розпорядитись.

Другу половину гри з центра поля починали підопічні Товта, вони одразу ж помчались вперед і створили непоганий шанс для взяття воріт. Ковтан пробивав зі штрафного з 22-х метрів, але захисники суперника зуміли відвести загрозу від своїх воріт.

На 50-й хвилині стався прикрий епізод для підопічних Ковача. Бандурович після фолу в центрі поля заробив другу жовту, після чого покинув поле. Чумак пробивав зі штрафного з 23 метрів, але голкіпер на місці. Трансвудівці блискавично відповіли своєю атакою. Пиняшко з лівого флангу прорвався в штрафну і виконав подачу на дальню стійку, але ніхто з партнерів не зміг завершити атаку. На 53-й хвилині «Еко»виходить вперед. Чедрик виконав подачу з лівого краю у штрафну, де на дальній стійці, абсолютно вільний Скунзяк переправив м'яч у порожній кут воріт – 1:0.

На 56-й хвилині Пиняшко чудово закинув у штрафну, де Гаврилешко пробивав в дальній кут, але м'яч влучив у стійку. На 64-й хвилині підопічні Ковача подавали з кута поля, та захисники виносять м'яч зі своєї штрафної, але круглий підхоплюють гравці «Трансвуда» і ще неодноразово завантажували м’яч в карний суперника. Після одної з таких подач круглий потрапляє до Пиняшка і Василь пробивав з 18 метрів, але вище. Відразу в наступній атаці Чедрик перекинувши захисника пробивав зльоту з 18 метрів. Красиво, але неточно.

Йшла 69-та хвилина зустрічі Скунзяк зумів закріпити перевагу своєї команди. Після чудового розрізного пасу з глибини поля він виходить на рандеву з голкіпером і проштовхує повз нього м'яч – 2:0.

Надалі гра заспокоїлась і перемістилась в центр поля. Поки на 83-й хвилині Чедрик не забив останній гол в цій зустрічі. Після подачі з лівого краю Михайло ударом в один дотик пробиває в дальній кут – 3:0.

Відчувши, що суперник деморалізований, футболісти в червоній формі захопили контроль над грою і створили ще декілька небезпечних моментів. Бонтей обійшовши захисника прострілив у штрафну, де Арбузов пробивав з 14-ти метрів, але удару Сергія забракло точності.

Найактивнішим у складі «Трансвуду» був Пиняшко. Так на 85-й хвилині Василь змістився з лівого флангу в центр, при цьому обігравши трьох захисників, і пробивав по воротам, але його удар не приніс бажаного результату.

Під кінець зустрічі Чедрик міг доводити рахунок до не пристойного, Михайло після пасу партнера виходив на ударну позицію, але затягнув з ударом і небезпечний момент втрачено. На цьому головний арбітр зустрічі дає фінальний свисток.
 
Футболісти «Еко» впевнено обіграли своїх суперників і тепер, цілком заслужено, можуть називатись володарями Кубку міста Ужгорода.

Нагородження команд проводили голова Федерації футболу Ужгорода Віктор Качур, міський голова Богдан Андріїв, депутати міськради та облради Юрій Мандич та Мирон Помпель та головний редактор газети «Спорт-тайм» Степан Селменський.
 

Арбітр - Митровський М.
Асистенти - Шимон Ю., Бабич Т.
Делегат – Шитєв Й.Л.
 
м. Ужгород, стадіон «Автомобіліст», глядачів 200
 
ФК «Еко» – ФК «Трансвуд» 3:0

Голи:Скунзяк 53, 69, Чедрик 83.

Еко: Славік Юрій, Товт Роберт, Чумак Віктор, Скунзяк Іван, Товтин Сергій, Горняк Андріан, Пеца Анатолій, Кривка Павло, Бонтей Василь, Чедрик Михайло, Ковтан В’ячеслав.
Запасні: Лович Володимир, Пуга Олександр, Фекете Василь, Гартман Мілан, Арбузов Сергій, Септа Олександр, Пфайфер Іштван.
Тренер – Товт Роберт.

Трансвуд: Галаговець Юрій, Крьока Михайло, Куцик В’ячеслав, Дзьоба Едуард, Назаренко Олександр, Повхан Сергій, Назаренко Сергій, Ковач Іван, Бандурович Іван, ПиняшкоВасиль, Вишневський Олег.
Запасні: Зубанич Дмитро, Гаврилешко Анатолій,  Ммакамма Кінгслей, Совяк Віктор, Мотильчак Михайло, Бокотей Андрій, Корпош Іван, Ісхак Бакура.
Тренер – Ковач Іван.

Попередження: Чумак, 3, Бандурович, 47- Крьока, 6.

Вилучення: Бандурович, 50.
Олександр Гряділь
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 1250 | Додав: lobda | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: