Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » "ЕКО" здобуває перемогу над "Вопаком" (ФОТО)
20:44
"ЕКО" здобуває перемогу над "Вопаком" (ФОТО)
Другий тур чемпіонату міста Ужгород розпочався з матчу між Вопаком та ЕКО.

У матчі другого туру на стадіоні села Кінчеш зійшлися діючий та минулорічний володарі Кубку Ужгорода. Останні матчі між ними завершувалися перемогою ЕКО, і цей матч не став виключенням.
 
Вже на старті поєдинку Скунзяк підібрав м’яч біля чужої штрафної і пробив, але вище. Господарі зуміли відповісти через п’ять хвилин, коли Ходаковський вийшов на ударну позицію з правого краю штрафної, та пробив не точно. Далі близько десяти хвилин команди грали без загострень.
 
На 20-й хвилині Ходаковський подав корнер, а Рущак пробив головою, воротар на місці. До слова захищати ворота в першому таймі прийшлося захиснику Севлюша Віктору Чумаку, у перерві він вийшов на привичне для себе амплуа - в захисті.
 
Одразу за цим спочатку Роберт Товт вистрілив з 24 метрів, але повз ворота. А за хвилину Скунзяк з 17 метрів був більш точнішим – 0:1.
 
В середині тайму Олександр Лукачина відібрав м’яч у останнього захисника Лисаченка, вийшов один в один та не зміг переграти Чумака, Віктор відбив удар ногою. В наступній атаці Олександр Лукачина з лівого краю віддав на Федьа, який з п’яти метрів намагався пробити голкіпера та Чумак знову на висоті. На 31-й хвилині Пеца потужно пробив зі штрафного з 35 метрів, Лагоцький відбив перед собою, а Кривка був першим на добиванні, але з семи метрів не влучив рамку.
 
На 38-й хвилині Ходаковський дав на хід Жидику, який увірвався у карну зону, де Пеца зупинив його не по правилам. Бобаль ставить пенальті, який впевнено реалізував Ярослав Рущак – 1:1.
 
До свистка на відпочинок Вопак міг повести у рахунку. Федьо вивів єдиного нападника команди Голубєва на одного воротаря та Руслан пробив слабо і в руки голкіперу.
 
Після перерви Фріган зробив декілька замін, одна з яких одразу спрацювала. Після подачі з лівого краю від Кривки свіжий Чобо Кемень головою переправив круглого у ворота – 1:2.
 
Команди діяли не спішно, по черзі проводячи свої атаки. Так Чульба прострілював справа, Олександр Лукачина замикав на дальній стійці, але Славік вчасно змістився і відбив цей удар. Голубєв розхитав захисника і пробив з 17 метрів, але повз рамку.
 
На 68-й хвилині Кемень пробив зі штрафного з 20 метрів, але над воротами. Жовто-чорні повторили одну з попередніх атак, Чульба прострілив справа, за допомогою рикошету м’яч дістався до Олександра Лукачини та він знову не зміг переграти воротаря з близької відстані. Доволі спірний епізод виник після проходу Чульби справа у карній зоні суперника, Чаварга падаючи зачепив півзахисника. Господарі вимагали ще один пенальті та арбітр був непорушний.
 
На 80-й хвилині Кривка прострілив зліва, Костик на дальній стійці з пару метрів пробив вище. Найбільш активний вопаківець Олександр Лукачина виконав удар-простріл, кіпер відбив. В останні хвилини гості не реалізували хорошу нагоду, коли Коштура не зміг вибити м’яч, Скунзяк та Костик виходили на одного воротаря та Євген вирішив пробити з 17 метрів, але не точно.
 
 
Арбітр – Юрій Бобаль
Асистенти – Мирослав Горгош, Річард Готра
Делегат матчу – Михайло Митровський
 
с. Кінчеш, стадіон Автомобілст, глядачів 20
 
ФК «Вопак» - ФК "ЕКО" 1:2
 
Голи: Рущак, 38 (пен.) - Скунзяк, 21, Кемень, 47.
 
Вопак: Анатолій Лагоцький, Руслан Голубєв (Микола Муранський, 72), Анатолій Лукачина, Роман Плиска, Тарас Плиска, Юрій Жидик (Юрій Чульба, 46), Юрій Федьо (Орест Хетканич, 46), Ярослав Рущак, Віталій Ходаковський (Віталій Фенцик, 60), Олександр Лукачина, Юрій Коштура.
Тренер – Валерій Вудмаска, Олександр Пеца, Віталій Ковчар.
 
ЕКО: Віктор Чумак, Роберт Товт, Анатолій Пеца, Володимир Лисаченко, Сергій Товтин (Юрій Славік, 46), Павло Кривка, Сілард Феєш (Чобо Кемень, 46), Василь Монда (Михайло Чаварга, 78), Владислав Сідун (Євген Костик, 46), Олександр Ганчак (Василь Фекете, 65), Іван Скунзяк.
Запасні: Василь Дудра, Андрій Гаврилів.
Тренер – Анатолій Фріган.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 1474 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: