Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Екс-гравець "Говерли" деморалізував колишніх одноклубників
09:57
Екс-гравець "Говерли" деморалізував колишніх одноклубників
Полтавська Ворскла з рахунком 3:1 обіграла ужгородську "Говерлу".

Полтавська Ворскла з рахунком 3:1 обіграла ужгородську "Говерлу".

Перед туром "Ворскла" ділила шосте та сьоме місце з донецьким "Металургом", маючи однакову кількість очок, але донеччани ще до початку поєдинку в Полтаві поступилися у себе вдома від "Волині", давши шанс команді Василя Сачка вийти вперед у турнірній таблиці.

Початок матчу не надихнуло. Повільний темп, багато браку, і так тривало перші хвилин 20. Потім ситуація, все ж, змінилася в кращу сторону.

На 21 -й хвилині Буяльський віддав передачу у штрафний з лівого флангу, але удар у Кочіша, перед яким стояв захисник, не вийшов - повз ворота. Потім Акакпо допустив першу велику помилку в матчі, але вона не закінчилася результативно. Він не зміг вибити м'яч головою на безпечну відстань, подарувавши шанс Громову. Той зробив ривок, а потім передачу вправо на Міщенка - вона не пройшла.

Другу помилку Акакпо допустив на 34 -й хвилині, за її помилку довелось заплатити дуже дорого. Він не зміг перехопити верховий м'яч, а торкнувшись головою лише переправив його на хід Санжара Турсунова в штрафну. Вихід віч-на-віч той реалізував - 1:0!

Практично відразу в другому таймі "Говерла" зрівняла рахунок . Люлька вкинув м'яч з-за бокової, Нікулае "свічкою" запустив його в штрафну, де, здавалося, у Буяльського не було шансів поборотися з Сапа. Проте, захисник в епізоді зіграв не зібрано і дав можливість Віталію підставити ногу. Непогодов не очікував, що м'яч полетить у ворота, і не встиг відбити - 1:1.

"Ворсклі" знадобилося 11 хвилин, щоб знову повести в рахунку. Пердута з лівого флангу підкрутив м'яч у штрафну, де Міщенко відгукнувся ударом з льоту - 2:1. Після цього полтавчани вже впевнено тримали матч під своїм контролем. На 71 -й хвилині перевагу було закріплено. Яховіч зліва в один дотик переправив м'яч у середину на Міщенка, перед яким було багато вільного простору. Він туди увірвався, вийшовши один на один з Надьом, і забив м'яч у сітку. Відтак, екс-гравець "Говерли" записав у свій актив дубль.

Після цього у команд були лише напівмоменти. "Ворскла" впевнено довела матч до заслуженої перемоги - 3:1.
Євген Блажко, Football.ua

"Ворскла" - "Говерла" 3:1

Голи: Турсунов, 34 , Міщенко, 60, 73 - Буяльський, 48

"Ворскла": Непогодов - 6,0, Сапай - 5,0, Даллку - 5,5, Чеснаков - 6,0, Ткачук - 5,5, Пердута - 6,5, Дедечко - 6,0, Турсунов - 6,5 (Маркоскі, 85 - б/о) , Громов - 6,0 (Кривошеєнко, 88 - б/о) , Міщенко - 7,5 (Янузі, 75 - б/о), Яховіч - 6,5.

"Говерла": Надь - 5,5, Акакпо - 4,0, Балафас - 5,0 (Шацьких, 71 - 5,5) , Уоллес - 5,0, Лисицький - 4,5, Люлька - 4,5, Кошич - 5, 0, Шарпар - 5,0, Буяльський - 6,5 (Герасим'юк, 87 - б/о), Нікулае - 5,5 (Степанюк, 80 - б/о), Фещук - 5,5.

Попередження: Ткачук, Міщенко - Уоллас, Нікулае

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 617 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: