Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Екстремальний футбол у Великому Бичкові
09:04
Екстремальний футбол у Великому Бичкові
В першому турі ФК «ім. І. Яремчука» приймав у рідних стінах абсолютного чемпіона першої ліги – ганичівський «Інтер».

Екстремальний футбол у Великому Бичкові
У Великому Бичкові до старту чемпіонату 2017 року, в першому турі якого місцевий клуб ФК «ім. І. Яремчука» приймав у рідних стінах абсолютного чемпіона першої ліги – ганичівський «Інтер», готувалися заздалегідь. На початку матчу відбулося урочисте відкриття сезону – під державний гімн капітани команд підняли державний прапор України, а перед самим стартом двобою хвилиною мовчання згадали тренера місцевої команди нині покійного Петра Пруця. Гравці «ім. І.Яремчука» одягли футболки з зображеннями свого колишнього тренера та зробили загальнокомандне фото. Здавалося таке тепле й дещо меланхолійне відкриття налаштує футболістів на толерантну гру. Однак, це аж ніяк не вплинуло на відношення один до одного футболістів, які своїми діями підігрівали місцеву публіку, яка під час гри розпалилася не на жарт.
 
З перших хвилин господарі провели кілька перспективних атак, які завершилися ударами по володіннях «інтерівського» кіпера Віктора Драгули. А вже атака у відповідь гостей стала голевою – фланговий прохід півзахисника завершився класичною подачею на дальню стійку, де головою м’яч точно в кут воріт замикає Микола Фіцай. А на 21-й хвилині господарі знову припустилися помилки – під час розіграшу стандарту гравець команди-господаря влучив в суперника, м’ячем заволоділи інтерівці і знову безвідпорно для кіпера команди «І.Яремчука» пробив М.Фіцай. Гості повели – 2:0. Цей гол завів місцеву команду, а з нею й публіку, яка у всіх гріхах і своїй невдалій грі почала звинувачувати арбітра й суддівську бригаду. Арбітру лише за кілька хвилин вдалося вгамувати пристрасті на полі й відновити гру. До кінця першої половини господарі все ж один гол зуміли відквитати – з метрів 21 володіння Драгули вразив Михайло Дутчук.
 
Але після свистка арбітра на перерву на поле чомусь вибігли вболівальники, які окрім психологічного тиску зі словами: «Суди добре, якщо хочеш поїхати звідси цілий та неушкоджений», ще й вирішили додати певні фізичні зусилля для того, щоб «переконати» арбітра судити «правильно». Особливо старався поважний чолов’яга, який під час гри збирав гроші у місцевих вболівальників в паперовий ящик і прямісінько з цим ящиком у свої напевно 60 з гаком прагнув продемонструвати призабуті каратистські прийоми арбітру. На щастя для обох – у нього не зовсім вийшло.

Звісно, таке неподобство на футбольних полях – це варварство і дикість. Арбітру в таких екстремальних поєдинках у першу чергу доводиться думати про безпеку власного життя та здоров’я. Тож нашій федерації доведеться вжити заходів до керівництва місцевого клубу, щоб ті забезпечили належні умови для проведення поєдинків і гарантували безпеку учасникам матчу – гравцям, арбітрам. В противному випадку будь-який матч у Великому Бичкові може перетворитися на справжню бійню, де сам футбол як вид спорту відійде на другий план.

Сама ж гра завершилася нічиєю – 2:2 (гол на рахунку Гумерова Едуарда). У другому таймі вже домінували господарі, які зуміли одну зі своїх атак правим краєм завершити взяттям воріт «Інтера». Бичківці мали ще кілька моментів, щоб вирвати перемогу – надійно в цих випадках діяв В.Драгула та оборонці ганичівської команди. Тож 2:2 – гада,ю закономірний результат для такого екстремального матчу.

Арбітр: Юрій Шимон;
Асистенти арбітра: Мирослав Горгош, Роман Сенишин (Ужгород).
Спостергіач арбітражу ФФЗ: Анатолій Плеханов
 
Стадіон сел. Великий Бичків. Глядачів:700, температура: +16
 
ФК «І.Яремчука» (В.Бичків) – ФК «Інтер» (Ганичі) – 2:2 (1:2)
 
Голи: Дутчук 42, Гумеров 69 - М.Фіцай 5, 21.
 
«І.Яремчука»: Йосипчук Сергій, Басараба Володимир, Андрусяк Іван (Мандзюк Василь 64), Крегул Сергій (Локота Євген 46), Ісмаілов Насімі, Гучканюк Микола (Мандзюк Анатолій 72), Гумеров Едуард (к), Локота Микола, Попович Павло, Бойчук Микола, Дутчук Михайло.
Запасні: Ухаль Руслан, Сидоряк Йосип.
 
«Інтер»: Фіцай Василь, Молодик Іван, Фіцай Микола, Руснак Іван, Славіта Юрій, Фіцай Михайло, Бережник Денис (Перегиня Микола 54), Міллер Віталій, Драгула Віктор, Менджул Олег, Фіцай Іван.
Запасні: Кухта Юрій, Грежинець Микола.
Тренер: Фіцай Михайло
Михайло АРДАНИК
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1395 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Ігор  
0
Я чудово розумію автора статті. У Бичкові дійсно дикі та неадекватні люди. Я був там декілька разів то в мене очі на лоб лізли. Куди дивиться ФФЗ ? Їм напевно головне велика кількість команд, а не їх якість. Таких команд не можна випускати на область. Хай собі в районі сидять.

1 Вова  
0
Бичків в свому репертуарі smile І Ніякі санкції Федерації на них неподіють. Колись Свалявський Авангард будучи беззаперечними чемпіонами там роками жодного залікового балу не здобув.На полі був не футбол а бійня, футболістів наших там виносили разом з футболістами і вболівальники, суддів які намагалися робити свою роботу також виносили і цей бардак відображався нажаль на результатах, А Приїжджаючи вже в Сваляву Бичків получав від 5 до 9 і були як ягнятка. Такшо вчорашні 2-2 у бичкові це можна назвати не результатом, при більш обєктивних обставинах думаю Ганичі би виграли легко.

الاسم *:
Email *:
كود *: