Головна » Усі публікації » Інтерв'ю » Євген Мирочнук: "Нам під силу боротись за чемпіонство"
09:00
Євген Мирочнук: "Нам під силу боротись за чемпіонство"
Півзахисник клубу погодився поспілкуватись з представником клубної прес-служби щодо виступів «Минаю» у першому колі.

Євген Мирочнук: Знайомство команди з новим наставником, конкуренція у основному складі та план втілення проекту побудови стадіону у селі Минай – про все це читайте у інтерв'ю з Євгеном Мирончуком.
 
– Женя, позаду перше коло Чемпіонату. Чи відчув ти суттєвих відмінностей у порівнянні з першою лігою, де виступав у сезоні минулому?

– У першій лізі я провів всього один сезон, виступаючи за чопський «Локомотив», а до цього грав за «Середнє» у вищій лізі. Там свого часу вигравали Кубок області. Тому для мене немає ніяких несподіванок у Вищій лізі. Рівень все таки обласний, він як-ніяк є аматорським, тому тут на перший план виходять такі якості як командна гра, фізична підготовка та моральний дух команди.
 
– Як би ти окреслив виступи команди у першому колі? Четверта позиція – закономірний результат на твою думку?

– Виступ команди вважаю задовільним. У цілому, як для новоствореної команди, результат доволі непоганий. Але варто визнати: у нас зібрані гравці хорошого рівня і керівництво відповідно ставить максимальні завдання. Тому можна говорити, що ще є над чим працювати і покращувати елементи нашої гри. Сподіваюсь, у другому колі все так і буде.
 
– Як проходить твій відпочинок? Чи готуєшся вже до другого кола?

–  Відпочив я чудово. Побували на морі з сім'єю, декілька днів тому повернулися в Ужгород. Настрій просто чудовий, з яким вже почав готуватись до другого кола. Відновив сили і вже розпочав підготовку з пробіжок та занять на велотренажері.
 
– Чи знайомились вже з новим тренером? І цікаво почути як відреагували у команді на призначення нового наставника?

– Так, з новим тренером вже познайомились. Щодо призначення, то в цілому у команді було здивування з цього приводу, адже ми йшли на третьому місці, з невеликим відривом від лідера. Однак це рішення керівництва клубу, тому треба його прийняти таким, як воно є.
 
– Ти відіграв майже все перше коло у стартовому складі. Зараз же, після приходу нового наставника, команду скоріш за все поповнять нові футболісти. Як ставишся до конкуренції за місце у складі?

– Думаю, що конкуренція – це завжди добре. Лише таким чином гравці можуть рости, розвиватись, прогресувати, доводячи тренерському складу, що саме вони достойні зайняти місце в основі.
 
– У першій половині чемпіонату «минайці» довели, що можуть на рівні боротись з лідерами. Що думаєш про чемпіонську гонку у другому колі? «Минай» – серед претендентів на золото чи все таки завдання закріпитись у трійці?

–  На мою думку, нам під силу боротись за чемпіонство і ми плануємо це робити з першого матчу другої частини Чемпіонату. А вже, що з цього вийде – побачимо в кінці сезону.
 
– Однією з головних передумов виступів у Вищій лізі області є власний стадіон. Зусиллями президента клубу Валерія Пересоляка у селі Минай поволі втілюється план побудови сучасної спортивної арени. Гравці, певно, з нетерпінням чекають, коли зможуть зіграти на новому стадіоні.

– Так, наш президент запустив серйозний проект, і будівництво такого стадіону є тому підтвердженням. Звісно, всім хотілося б чим швидше зіграти на ньому. Та й це була б вже домашня арена, на якій ми мали б, я гадаю, солідну підтримку, таку як ми бачимо в деяких містах або навіть селах, коли граємо на виїзді.
 
Категорія: Інтерв'ю | Переглядів: 832 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: