Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Євген Русин - через "Поляну" у "Минай"
11:33
Євген Русин - через "Поляну" у "Минай"
Півзахисник з Мукачева Євген Русин – новий гравець «Минаю».

Євген Русин - через


Це перший професійний виклик у кар’єрі 23-річного Євгена. Закарпатець до цього часу грав лише на аматорському рівні у чемпіонаті області – в ФК «Мункач», ФК «Бобовище» та ФК «Поляна» (Свалявський р-н), де провів останні два сезони.
 
Євген – центральний півзахисник, хоч може зіграти і на фланзі. За Минай вже встиг провести три товариські ігри («Агробізнес», «Ужгород» та «Рух») та добре себе зарекомендував перед тренерським штабом команди.
 
Євген Русин починав займатися футболом в мукачівській ДЮСШ під керівництвом Імре Лендєла. Між іншим, колись грав за «Мункач» разом з Анатолієм Нурієвим. В «Минай» же його запросив головний тренер Василь Кобін. «Він був на одній з ігор чемпіонату області, - розповів Євген. – І після цього передзвонив мені та запропонував спробувати себе на найвищому рівні. Звісно, я погодився!».
 
Тепер Русин звикає до іншого статусу і готовий доводити своє місце в основі. «Звичайно, це зовсім інший рівень футболу, інші фізичні навантаження. Взагалі інколи морально важко усвідомити, де я знаходжуся, - зізнався Євген Русин. - Різниця дуже і дуже велика у порівнянні з командами, де грав раніше. Але потрохи починаю звикати. Адаптація пройшла добре і сподіваюся, що скоро покажу себе. Буду старатися, працювати і сподіваюся, що допоможу команді».
 
Інформаційний департамент ФК «Минай»
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 902 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Мікітос  
0
Реально хороший ігрок, радує, що через Поляну проходять в поофі, Кондря знає тодк в мололі. Успіхів

الاسم *:
Email *:
كود *: