Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Ф. Медвідя" розгромно переграє "залізничників" (ФОТО)
20:13
"Ф. Медвідя" розгромно переграє "залізничників" (ФОТО)
У центральному поєдинку дев'ятого туру у Західній зоні лідер чемпіонату впевнено розібрався із чопською командою.

Ще до початку матчу стадіон Ф.Медвідя був заповнений вболівальниками, які очікували від своєї команди яскравої перемоги. Гості з Чопа зараз переживають складні часи: вже більше місяця команда залишається без президента і зводить кінці з кінцями, на гру приїхали не на автобусі, як зазвичай, а на власних машинах. Та попри негаразди підопічні Яворіва показують хороші результати.
 
Ось і в цьому матчі вони розпочали гру значно активніше за суперника. Вже на другій хвилині Крвачак довгою передачею вивів Павленка на ворота та Антон у боротьбі з Оросом впав у штрафній. Арбітр був непохитний. Та в черговій атаці гості виходять вперед. Анатолій Павліш підібрав м’яч і з правого краю штрафної наважився на удар і влучив у ближню дев’ятку – 0:1.
 
Та новодавидківці швидко вирівняли становище. Човрій довгою передачею зі своєї половини поля вивів Лозинця на ворота і той реалізував вихід один в один – 1:1.
 
Оранжево-чорні трохи краще контролювали м’яч, але позиційні атаки не несли загрози. Медвідь підібрав м’яч перед штрафної і пробив з 20 метрів, воротар з другої спроби забрав. На 16-й хвилині Дзюбенко виводив Балога на ворота та Кампов зіграв по волейбольному, перервавши вихід один в один рукою, як наслідок жовта картка. Удар зі стандарту з 34 метрів від Крив’яника прийшовся у руки Горчаку. За дві хвилини основний центрфорвард гостей зазнавши ушкодження змушений був покинути поле, що ослабило атакувальну ланку залізничників.
 
Гра проходила на зустрічних курсах, команди не зупинялись ні на мить. На 28-й хвилині Євген Качур подав кутовий на дальню стійку, де самотній Кампов пробив у противохід кіперу, а Медвідь добив круглого, який і так залітав у ворота – 2:1.
 
Після прострілу Лозинця Човрій пробивав через себе з 10 метрів, але не точно. Балог змістився справа до центру і пробив з 19 метрів, але влучив у стійку. Далі Дзюбенко пробив з 21 метру, але мимо. Балаж чудовим пасом вивів Лозинця практично один в один та Крив’яник в останній момент вибив м’яч з під ніг форварда. Та за мить господарі забивають тертій гол. Після не вдалої подачі з коре нар Євген Качур ще раз навішує у штрафну, де 42-річний Кампов влучно пробиває головою – 3:1.
 
Човрій приклався з 20 метрів, але повз рамку. Скакун цілив у праву дев’ятку з 24 метрів, але Горчак зумів дотягнутися і перевести шкіряного у перекладину. Балаж навісив зліва на дальню стійку, де Ковтун знаходячись без опіки встиг прийняти і пробити з шести метрів, але повз дальній кут.
 
Як тільки-но розпочалась друга половина зустрічі господарі одразу забили черговий гол. Ковтун прорвався правим краєм до штрафної і пробив з гострого кута повз кіпера – 4:1. За декілька хвилин Лозинець вискочив один в один та пробив мимо. Команда з Чопа після четвертого голу полишила надії відігратись і виглядала вже не такою свіжою. Моментів у них було обмаль. Дячук вийшов на ударну позицію, але з 14 метрів пробив не точно.
На 59-й хвилині Ковач прострілив зліва, Човрій з 10 метрів влучив у поперечку, а 42-річний Сергій Медвідь був першим на добиванні – 5:1. Балаж гостро пробивав з 19 метрів, однак заробив лише кутовий.
 
На 78-й хвилині Сивак зліва віддав на Балога, якого не по правилам зупинив Орос, як результат пенальті. Сам постраждалий взявся виконувати одинадцятиметровий та пробив по центру і Балаж відбив. Микуланинець подав з правого флангу, Боднар бив головою з трьох метрів, але вище. На 82-й хвилині Лозинець отримав м’яч у штрафній, трохи повозившись пробив з семи метрів і рикошетом від захисника круглий зайшов у ворота – 6:1.
 
На 86-й хвилині Варга знаходячись на грані офсайду скористався передачею від партнера втік по правому краю до воріт, але не зумів переграти голкіпера та Лозинець добив шкіряного у ворота – 7:1.
 
Команда Василя Качура здобуває найбільшу перемогу у цьому сезоні над одним із переслідувачів. Локомотив забивши швидкий гол не зміг розвинути свій успіх.
 
 
Арбітр – Сергій Гецко
Асистенти – Саболч Алмаші, Золтан Кота
Делегат матчу – Георгій Жбора
 
с. Нове Давидково, стадіон «Ф. Медвідя», глядачів 500
 
ФК «Ф. Медвідя» Нове Давидково – ФК «Локомотив-Чоп» 7:1
 
Голи: Лозинець, 8, 82, 86, Медвідь, 28, 59, Кампов, 34, Ковтун, 48 – А. Павліш, 5.
 
Ф.Медвідя: Олександр Горчак (Михайло Балаж, 70), Сергій Кампов (Василь Качур, 87), Михайло Орос, Сергій Медвідь, Олександр Олексик (Михайло Сличко, 75), Михайло Ковтун (Едуард Варга, 48), Михайло Ковач (Мирослав Ломага, 57), Владислав Човрій, Олександр Балаж, Євген Качур (Олександр Кузьма, 61), Михайло Лозинець.
Тренер – Василь Качур.
 
Локомотив-Чоп: Богдан Пунько, Петро Кривяник, Юрій Боднар, Олександр Шимон, Іван Павліш (Роман Чоря, 78), Василь Балог, Ігор Дзюбенко (Олександр Сивак, 57), Анатолій Павліш, Михайло Микуланинець, Антон Павленко (Олександр Дячук, 18)
Тренер – Олег Яворів.
 
Попередження: Кампов, 16, Орос, 78 – Балог, 88.
 
На 78-й хвилині Балог не реалізував пенальті (воротар).
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1009 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: