Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Ф.Медвідя" та "Заріччя" не виявили сильнішого (ФОТО)
20:46
"Ф.Медвідя" та "Заріччя" не виявили сильнішого (ФОТО)
У надзвичайно цікавому протистоянні мукачівська та іршавська команди розписали мирову.

До початку матчу основних команд трибуни сільського стадіону продовжували заповнятися, багато вболівальників прийшли підтримати команду в її виступах на обласному рівні.
 
Початок гри команди провели у розвідці, без гострих моментів. Лише на 10-й хвилині Лозинець пробив з 20 метрів, але не точно. За три хвилини гості відповіли більш небезпечно: Булеза вивів Великошича на одного воротаря, Горчак оперативно вийшов з воріт і зумів перевести удар Ростислава на кутовий.
 
Далі гра пішла від одних воріт до інших, з численними ударами. Човірй пробивав з 14 метрів, але мимо. На 19-й хвилині Ковтун ефектно обіграв двох суперників на лівому краї, зблизився з воротами і пробив з гострого кута, круглий влучив у стійку. За мить вже Юрій Булеза пробив по центру з 24 метрів, Горчак забрав. На 26-й хвилині стався спірний епізод, коли Лозинець в чужій штрафній пропустив м’яч собі між ніг на хід та Урста не влучивши по м’ячу б’є по ногам нападника, але арбітр дає продовжити гру.
 
За дві хвилини львівський нападник зарічан Великошич опинився один з м’ячем перед воротами, але з 18 метрів не влучив у рамку. З середньої відстані пробивав Юрій Булеза, воротар на місці, а два постріли Великошича були не точними.
 
Під завершення першої половини гри господарі намагались притиснути суперника до воріт, однак діставали гострі контратаки у відповідь. На 40-й хвилині Зан віддав з флангу у штрафну, де Великшоич пробивав у падінні з 8 метрів, але знову мимо цілі. В наступній атаці Зан прорвався справа у карну зону і пробив з гострого кута, голкіпер відбив, добивання від Василя було не точним. Ще за хвилину Юрій буле за виходить сам на сам, але б’є повз ворота. Новодавидківці відповіли ударом Човрія з 17 метрів, але повз дальню шістку.
 
По перерві глядачі очікували побачити продовження видовищного атакуючого футболу і насам кінець голів. На 47-й хвилині іршавці заробили штрафний біля чужої штрафної, та удар Гасинця забрав воротар. На 54-й хвилині, після довгої передачі Лозинець втікав на побачення з воротарем та Волошин намагався випередити нападника за межами своєї штрафної, але зіграв рукою, за що був покараний попередженням. Далі Човрій пробив з 20 метрів, але над воротами.
 
На 58-й хвилині Булеза віддав на хід Великошичу, який втік від Сличка і пробив з 10 метрів та м’яч пройшов повз ворота. Лозинець пробив з 18 метрів, трохи вище правої дев’ятки. На 62-й хвилині Великошич на правому фланзі пройшов Ороса і виконав простріл, який на дальній стійці замкнув Юрій Булеза – 0:1.
 
Господарі за відчутної підтримки трибун кинулись відігруватись. Ковтун зліва віддав у штрафну, де Лозинець у боротьбі із захисником не зміг з 6 метрів пробити по воротам. У жовто-зелених більшість загострень йшла зі стандартів. Балаж наважився на удар з штрафного з 30 метрів, Волошин робить сейв. На 80-й хвилині Балаж пробив вже з гри з 25 метрів, воротар грає надійно. На 82-й хвилині Балаж подав зі штрафного з правого краю, на дальній стійці Михайло Ковтун головою переправляє круглого у ворота – 1:1.
 
У час, що залишився підопічні Качура не полишали надій вирвати перемогу, але більше реальних нагод у них не було. Після закінчення гри вболівальники виглядали задоволеними цим захоплюючим поєдинком.
 
 
Арбітр – Юрій Бобаль
Асистенти – Денис Дудаш, Михайло Больча
Делегат матчу – Іван Кампов
 
с. Н.Давидково, глядачів 350
 
ФК «Ф.Медвідя» Нове Давидково – ФК «Заріччя» 1:1
 
Голи: Ковтун, 82 - Ю. Булеза, 62.
 
Ф.Медвідя: Олександр Горчак, Едуард Варга (Сергій Медвідь, 75), Ян Кобака, Михайло Орос, Євген Качур (Олександр Олексик, 82), Михайло Сличко, Олександр Балаж, Михайло Ковач (Мирослав Ломага, 71), Владислав Човрій, Михайло Ковтун, Михайло Лозинець.
Запасні: Михайло Балаж, Василь Качур, Олександр Кузьма.
Тренер – Євген Качур.
 
Заріччя: Владислав Волошин, Аркадій Гасинець, Юрій Костак, Олександр Поп, Василь Урста, Василь Шерегій, Іван Ільницький, Василь Булеза, Юрій Булеза, Ростислав Великошич (Іван Шерегій, 68), Василь Зан.
Запасні: Василь Фельцан, Михайло Брич, Андрій Курилишин, Іван Фельцан.
Тренер – Михайло Семак.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1139 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: