Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Ф.Медвідя" "в суху" розбиває "Стройно"
13:35
"Ф.Медвідя" "в суху" розбиває "Стройно"
Мукачівська команда переграє свалявців і проходить до чвертьфіналу.

Цей матч обіцяв бути по справжньому бойовим, адже команда «Ф.Медвідя» в 1/16 кубку Закарпаття розтрощила міцного середнячка Першої ліги чемпіонату області «Ракошино» з рахунком 5:0, натомість «Стройно» впевнено переграло представника Вищої ліги іршавську «Бужору» 3:0. Зрештою все так і відбулося.
 
Початок був досить несподіваним. Гості з Свалявського району взяли м`яч під свій контроль та почали будувати свої атаки. Помітно було, що новодавидківці до такого сценарію були не готові і навіть трохи збентежились таким агресивним стартом свалявців.
 
Активним був сьомий номер Василь Мигович, він неодноразово брав на себе гру і створював неприємності господарям. Але не дивлячись на повний територіальний контроль з боку гостей справа до реальних гольових моментів не доходила, через недостатньо впевнену гру на завершальній стадії. Ближче до середини тайму гравці Нового Давидкова оговтались та вирівняли гру. А на 35-й хвилині матчу відбувся трохи несподіваний гол. Нападник господарів Сергій Медвідь з лівого флангу зробив навіс на який відгукнувся Олександр Балаж. І не просто відгукнувся, а з лету наніс невідпорний удар по воротам гостей. Гол виявися по справжньому прекрасним. Надалі в першому таймі гра точилась в центрі поля і реальних моментів для взяття воріт як в одної так і в іншої команди не було. Натомість було багато боротьби та фолів.
 
Було відчуття, що в другому таймі гравці Стройного почнуть з усіх сил бігти вперед та відіграватись. Але такого не відбулось. Навіть більше. Новодавидківці подвоїли свою перевагу. Владислав Човрій, який вийшов на заміну з початку другого тайму з 16-ти метрів пробив по воротам противника і круглий за допомогою дрібного рикошету дезорієнтував голкіпера і влетів в сітку воріт Стройного. 2:0 на користь домашньої команди. Саме другий гол став переломним в цій зустрічі. Взагалі потрібно сказати, що тренерський штаб команди з «Ф.Медвідя» зробив вдалі заміни в перерві матчу, які повністю змінили гру, гравці які вийшли на поле значно підсилили свою команду. Навіть напрошувалось питання чому вони не грали з перших хвилин? Але на це питання знає відповідь тільки тренер команди Євген Качур. Можливо це був його козир в рукаві.
 
Після пропущеного голу гості з всіх сил ринулись вперед та пішли у ва-банк забувши про безпеку власних воріт. Їх можна зрозуміти тому, що їм не було, що втрачати. Навіть капітан команди та останній захисник Віктор Мондик перейшов грати у півзахист. І в ці моменти всю свою стійкість продемонструвала оборона Ф.Медвідя, яка не дала створити опонентам реальні гольові моменти.
 
Натомість господарі на контратаці прекрасно спіймали своїх суперників. Той таки Владислав Човрій скористався помилкою оборони при створенні штучного офсайду вискочив на побачення з голкіпером Стройного Михайлом Безиком, обіграв його та закотив круглого в порожні ворота. Це була переможна та остаточна крапка в цьому матчі. Після третього голу матч проходив в стилі «Одним не треба, а інші не можуть». Команди відверто догравали поєдинок.
 
Як підсумок 3:0 на користь новодавидківців, які завдяки чудовому другому тайму одержали путівку в ¼ Кубку Закарпаття.
 
 
Арбітр - Дьордь Назар
Асистенти - Рогач Ян, Бодня Олександр
Інспектор - Козик Василь
 
ФК «Ф.Медвідя» Нове Давидково – ФК «Стройно» 3:0
 
Голи: Олександр Балаж 35, Владислав Човрій 51, 72.
 
ФК «Ф.Медвідя»: Горчак О., Орос М., Олексик О., Кампов С., Стець Ю., Балаж О., Кузьма О., Варга Е., Медвідь С., Варга Ю., Качур Є.
Запасні: Балаж М., Решко К., Човрій В., Ковтун М., Тепличко Д.
Тренер: Євген Качур
 
ФК «Стройно»: Безик М., Мондик В., Кошеля О., Ропонич І., Лібак В., Головнич І., Грабар В., Головнич С., Мигович В., Фізер В., Лакатош В.
Запасні: Бродський В., Бродський О., Ропонич В., Маркулинець І.
Тренер: Василь Ропонич
 
Попередження: Горчак, Олексик, Решко - Лібак.
АРТЕМ ПАНЧЕНКО
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1271 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: