Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » "Ф.Медвідя" – володар Кубку Ліги Чемпіонів Закарпаття (ФОТО)
13:03
"Ф.Медвідя" – володар Кубку Ліги Чемпіонів Закарпаття (ФОТО)
У неділю, 25 листопада, на середнянському штучному полі став відомий переможець Ліги чемпіонів 2018.

Фінальному матчу Закарпатської ЛЧ передував скандал, який взагалі міг змінити фіналіста. Однак, крайова федерація футболу колегіальним рішенням вирішила залишити в силі результат півфіналу і дозволили ФК «Ф.Медвідя» (Нове Давидково) грати в фіналі проти ФК «Великі Лази».
 
Поєдинок проходив за відчутної переваги давидківської команди, яка швидко заволоділа центральною частиною поля й почала затискати представників Ужгородщини до власного карного майданчика. Вже на 12-й хвилині серія помилок оборонців «В.Лаз» - Мотильчак Михайло вкрай невдало вибив м’яч прямо в ноги супернику Едуарду Варзі, який з лівого флангу низом прострілив у воротарський майданчик – м’яч влучив у ногу захисника, а від того влетів у сітку воріт команди з Ужгородщини.
 
Далі гра змістилася в центральну частину поля, в великолізівської команди активно діяли флангові півзахисники – Дмитро Зубанич та темношкірий легіонер – Ішак Бакура, однак вийти на ударну позицію або ж віддати голеву передачу їм не давали оборонці «Ф.Медвідя». В завершальній п’ятихвилинці першого тайму стався суперечливий епізод – в єдиноборстві в карному майданчику «В.Лаз» оборонець вибиває м’яч на кутовий, а нападник номінальних гостей врізався вже в лежачого гравця. Арбітр Віктор Печунка вказує на одинадцятиметрову позначку, звісно гравці «В.Лаз» почали протестувати, а підказав арбітру відмінити неправильне рішення його асистент Іван Варга. Тож рефері змінює своє попереднє рішення і вказує на кутовий. Але від цього номінальним господарям легше не стало – подача з кутового Янісом Качуром стала шедевральною, м’яч по неймовірній траєкторії залетів у ближній кут воріт. Кіпер Юрій Кашка намагався вибити м’яч, але зробив це запізно – і лише добив м’яч у сітку власних воріт.
 
У другій половині матчу домінування «Ф.Медвідя» стало ще більш відчутнішим. Колектив з Мукачівщини практично затиснув великолазівців на власній половині поля. А територіальну й ігрову перевагу втілив ще в два забиті м’ячі. Спочатку ветеран Сергій Медвідь після вивіреної передачі партнерів влучно її реалізував.
 
У відповідь «В.Лази» могли на 80-й хвилині один м’яч відквитати, флангову передачу з правого краю головою замикав І.Бакура – м’яч пролетів повз стійку. Далі ще одну хорошу нагоду не змогли реалізувати господарі. Натомість вже на 89-й хвилині «Ф.Медвідя» доводить результат матчу до розгромного на 89-й хвилині своєю нагодою сповна скористався Яніс Качур.
 
Тож впевнена перемога «Ф.Медвідя» - 4:0, але не без ложки дьогтю.

 
Арбітр – Віктор Печунка (Мукачівський район).
Асистенти арбітра: Іван Варга, Тарас Шопа (обидва – Іршава).
Делегат – Георгій Жбора (Мукачево).
 
Середнє. Селищний стадіон. 1100 глядачів.
 
ФК «В.Лази» – ФК «Ф.Медвідя» – 0:4 (0:2)
 
Голи: Яніс Качур, 42, 89; Сергій Медвідь, 66 – Мателешко 13 автогол.
 
ФК «В.Лази»: Юрій Кашка, Михайло Мотильчак, Сергій Цигак, Олег Мателешко, Михайло Стегура, Євген Шандор, Дмитро Зубанич, Ішак Бакура, Андрій Митровка, Олександр Русин, Віктор Сов’як.
Запасні: Андрій Комарницький, Віталій Сакадаті, Юрій Ряшко, Павло Калиняк, Онвука Ммкамма, Роман Митровка, Юрій Шмулига, Йосип Микулалнинець, Едуард Югас.
Тренер – Йосип Микуланинець.
 
ФК «Ф.Медвідя»: Іван Пазуханич, Михайло Ковтун, Михайло Орос, Сергій Медвідь, Євген Качур, Михайло Кабацій, Яніс Качур, Едуард Варга, Олександр Олексик, Олександр Микуланинець, Василь Луця.
Запасні: Мирослав Ломага, Мирослав Човбан, Вадим Гранчак, Олександр Кузьма, Іван Медвідь, Іван Годованець, Михайло Балаж.
Тренер – Євген Качур.
 
Попередження: Михайло Мотильчак, 36; Ішак Бакура, 54; Дмитро Зубанич, 74 – Сергій Медвідь, 60.
Семен МИХАЙЛИК
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 655 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: