Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Фактор Микуляка (ФОТО)
19:43
Фактор Микуляка (ФОТО)
Результативні дії хустського плеймейкера приносять видовищну перемогу і перше місце у чемпіонаті.

Фактор Микуляка (ФОТО) У зустрічі двох лідерів Вищої ліги вирішувалось розташування на вершині турнірної таблиці за три тури до завершення сезону. 

На цю гру тренер Хуста вніс лише один коректив – змінивши позиціями Павлича та Ільковича, Богдан вийшов на фланзі захисту, а Мікі в опорну зону. У гостей, у порівнянні з попереднім матчем, була лише одна зміна – зі старту вийшов Чонка, замість Віщака.

Поєдинок розпочався з позиційних наступів Севлюша, проте без загострень. Хуст вистояв стартовий натиск і відповів результативно на 17-ій хвилині – Микуляк подав корнер, а Іванов виграв верхову боротьбу – 1:0.

Проходить десять хвилин і господарі подвоюють свою перевагу, вкрай ефективно граючи біля чужих воріт – в ході атаки з правого краю м’яч дістається до Микуляка на інший край штрафної і Владислав потужно пробиває з 10 метрів – 2:0.

Підопічні Варги вперше серйозно загострили гру через хвилину після другого голу – Варваринець відкотив на Чонку, який з 12 метрів пробив над воротами. На 39-ій хвилині Варваринець зазнав ушкодження і його змінив Мешко. Перед самою перервою Чонка пробивав з 14 метрів, але Сидоренко забирає.

В більшій мірі гра проходила між двома штрафними майданчиками, ударів було не багато, про це говорять і статистика, адже хустяни реалізували всі свої удари у рамку у першому таймі.

Переломити хід зустрічі севлюшцям не вдавалось, досвідчені захисники господарів діяли без помилок, що не скажеш про суперника. На 63-ій хвилині біло-червоні влаштували перепасовку у чужій штрафній: Чистяк віддав на Микуляка, той на Пилипа, який наздогнав круглого на правому краї карної зони і виконав простріл, який замкнув Микуляк – 3:0.

На 69-ій хвилині після подачі зі штрафного Петречко на дальній стійці пробивав по воротам, але вище. На 75-ій хвилині команда Корнутяка забила вчетверте – після довгої передачі Микола Пилип головою продовжив політ м’яча, який підхопив Фляшко, вискочив сам на сам і поставив крапку у погромі виноградівців – 4:0.

Севлюш через п’ять хвилин зумів провести гол престижу зусиллями Дорі – 4:1. Але на більше гості сьогодні не награли. Досить одноманітна гра в нападі легко читалась і зупинялась, а наблизитись навіть на хоча б удар з середньої відстані їм не вдавалось. Це фіаско виноградівської команди знову ставить їх у не зручне становище, де вони будуть залежати від результатів інших команд у боротьбі за золото чемпіонату.    

Хуст у свою чергу демонструє доволі суперечливі результати у другому колі – втративши очки у матчах з двома останніми командами, вони переграють клуби з лідируючої трійки, і таким чином повертаються на перше місце. 37-річний плеймейкер хустян хоча і виглядає не у кращих кондиціях, проте здатен вирішувати долю матчу, що доводив на полі вже не раз. Так і цього разу Микуляк стає героєм зустрічі оформивши дубль та асист.


Статистика

Удари
9 - 9

У рамку
7 - 3

Кутові
3 – 1


ФК «Хуст» – ФК «Севлюш» (Виноградів) – 4:1

Голи: Іванов, 17, Микуляк, 27, 63, Фляшко, 74 – Дорі, 79. 

Хуст: Владислав Сидоренко - Богдан Павлич, Володимир Корнутяк, Владислав Іванов, Роберт Пилип – Микола Ількович, Владислав Хайнас, Владислав Микуляк (Іван Повхан, 68), Микола Пилип, Іван Чистяк (Роман Цебелюк, 82) – Михайло Фляшко. 
Запасні: Віталій Гринишин, Василь Гнепа, Сергій Македонський.
Тренер – Володимир Корнуятк.

Севлюш: Олексій Кондратюк – Яромир Лобода, Роман Петречко, Василь Куделко, Василь Ковтун - Євген Русин (Михайло Чутора, 77), Юрій Чонка (Юрій Віщак 61), Ігор Вагін (Артур Дорі, 65), Михайло Реплюк, Володимир Варваринець (Юрій Мешко, 39) - Михайло Чедрик.
Запасні: Василь Козар, Максим Лютнянський, Даніель Баник, Борис Штефан, Олександр Логойда.
Тренер – Василь Варга
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1014 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: