Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Федерація футболу міста Чоп провела звітну конференцію
21:27
Федерація футболу міста Чоп провела звітну конференцію
Минулого тижня відбулася звітна конференція Федерації футболу міста Чоп – наймолодша у нашому краї.

Федерація футболу міста Чоп провела звітну конференцію Вона створена в лютому 2015 року. Чоп – місто обласного підпорядкування, а це дає право мати міську федерацію футболу. Любителі футболу скористалися з такої нагоди.

Із звітом про пророблену роботу виступив голова ФФЧ Валерій Самардак. Валерій Володимирович привітав усіх присутніх із річницею створення Федерації футболу міста. За рік роботи у місті відбулися відчутні зміни. Переглянуто роботу ДЮСШ, створено футбольну школу вищої спортивної майстерності, проведено чемпіонат міста з міні-футболу, дитячі турніри, турнір ветеранів. Спільно з Федерацією футболу Закарпаття в Чопі проведено фінал Зимової першості області. Під егідою ФФЧ проведено міжнародний товариський матч чопських та угорських митників. На стадіоні Чопа відбулося театралізоване свято з нагоди 75-річчя футболу міста. Юнацькі команди міста взяли участь у чемпіонаті ДЮФЛ Закарпаття. «Локомотив» здобув звання чемпіонів серед команд І ліги Західної зони першості області.

Зроблено багато, але в роботі є й недоліки, констатував Валерій Володимирович. Не вдалося досягти масовості, недопрацювали в роботі зі шкільним футболом, не запрацював жіночий футбол, великі проблеми з підготовкою арбітрів, не вдалося налагодити співпрацю з владою міста. «Я не скаржуся, – продовжив доповідач, – але найбільшою проблемою нашої Федерації футболу є відсутність традицій. Більшість людей не мають досвіду роботи. І все-таки, не зважаючи ні нащо, я з оптимізмом дивлюся у майбутнє. Нам вдалося втілити у життя основне – створити Федерацію футболу. Ми зробили перші кроки, зрушили з мертвої точки. На початку року у нас виникли серйозні проблеми з ФК «Локомотив». Завдяки оперативному втручанню ФФЗ це питання на сьогодні вирішене. Створено новий футбольний клуб «Локомотив-Чоп» (Чоп), який очолив палкий прихильник футболу Віталій Русин. Нині Федерація футболу міста допомагає новоствореному клубу в багатьох питаннях життєдіяльності. Команда бере участь у Зимовій першості області. Вона успішно подолала груповий етап. Я вважаю це великим досягненням нової команди нашого міста».

У обговоренні звітної доповіді взяли участь заступник голови ФФм.Чоп, голова комітету з проведення змагань Олег Яворів, голова комітету дитячо-юнацького футболу Отілла Берцик, голова дисциплінарного комітету Сергій Покидько, голова комітету ветеранського футболу Олександр Антал, член Виконкому ФФЗ Степан Селменський.
Роботу Федерації футболу м. Чоп за 2015 рік визнано задовільною. Голова Федерації футболу Чопа, чопський міський голова Валерій Самардак ознайомив із планом роботи на 2016 рік.

Конференція передала повноваження Виконкому федерації футболу м. Чоп до січня-лютого 2017 року.
 
Максим СТЕПАНОВ, «Спорт тайм»

Джерело
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1335 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: