Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Федерація футболу Ужгородщини провела Виконком
22:36
Федерація футболу Ужгородщини провела Виконком
У пятницю, 15 грудня, у приміщенні районної ради під головуванням голови федерації футболу Ужгородського району відбувся виконком федерації.

Федерація футболу Ужгородщини провела Виконком
У пятницю, 15 грудня, у приміщенні районної ради під головуванням голови федерації футболу Ужгородського району відбувся виконком федерації з порядком денним:
 
1. Затвердження результатів чемпіонату.

2. Затвердження турнірної таблиці.

3. Про проведення чемпіонату Ужгородського району по міні-футболу у січні 2018 р.

4. Різне.

Виступив заступник голови федерації футболу Олександр Роман, який провів підсумки дитячо-юнацького футболу, зокрема команди, яка виступає у пешій лізі ДЮФЛ України. Подякував за підтримку з боку керівництва району, депутаському корпусу, які ставляться з порозумінням і переживають за успіх команди.

Віктор Пребуш доповнив, що юнацькі команди, які виступають у обласному чемпіонаті ДЮФЛ займають лідируючі позиції. Зачитав турнірне становище команд і одноголосно були затверджені результати чемпіонату та турнірна таблиця. На Виконкомі було запропоновано, по мірі можливості, при кожній сільській раді ввести посаду спортінструктора. Олександр Пеца виступив, що це питання треба вивчити і підтримав цю пропозицію.

Виступив голова суддівського комітету Петро Мілян, який підсумував роботу суддів і сказав, що, на жаль, бракує арбітрів для обслуговування матчів. Просив представників команд по можливості делегувати людей, які могли б судити ігри чемпіонату. Всі присутні підтримали пропозицію.

Підсумки зібрання підвів голова федерації Іван Ковач. Запропонував більше приділяти увагу дитячому футболу,розвивати ветеранський футбол і щоб чемпіонат Ужгородського району проходив на високому рівні. Доповів, що чемпіонат Ужгородського району по міні-футболу пройде у січні 2018 року, дата пізніше буде визначена, а нагородження команд-призерів, кращих гравців, спонсорів, президентів команд відбудеться 24 грудня у ГСК Камелот, с.Камяниця.
Василь Хмельницький

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1284 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: