Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Федерація футболу Ужгородщини провела перший Виконком у 2019 році (ФОТО)
10:26
Федерація футболу Ужгородщини провела перший Виконком у 2019 році (ФОТО)
У четвер, 14 березня, у залі засідань Ужгородської районної ради відбувся виконком федерації футболу Ужгородського району.

Федерація футболу Ужгородщини провела перший Виконком у 2019 році (ФОТО)
У четвер, 14 березня, у залі засідань Ужгородської районної ради відбувся виконком федерації футболу Ужгородського району з таким порядком денним:
 
1. Підведення підсумків за 2018 рік та чемпіонату по міні-футболу, зимової першості.
 
2. Затвердження плану роботи федерації на 2019 рік
 
3. Затвердження плану спортивно-масових змагань на 2019 рік.
 
4. Різне.
 
Відкрив засідання голова федерації Іван Ковач, який наголосив, що календарний футбольний рік розпочався чемпіонатом по міні-футболу, де чемпіоном стала команда «Колос» Баранинці та зимовою першістю - кубок здобула команда «Конвектор» Коритняни. Наголосив присутнім, що Ужгородська районна федерація за підсумками роботи за 2018 рік визнана кращою у Закарпатській області.
 
Ознайомив присутніх із планом роботи федерації на 2019 рік та планом спортивно-масових змагань із можливим внесення змін. Одноголосно члени Виконкому підтримали усі пропозиції.
 
Окремо було висловлено подяку Олександру Роману та Віктору Пребушу за великий внесок у розвиток дитячо-юнацького футболу, так як наші команди приймають участь у різних турнірах: районних, обласних, на теренах України та міжнародних змаганнях і займають високі місця.
 
Потім велася дискусія про початок чемпіонату Ужгородського району та визначення дати проведення Суперкубка Ужгородського району. Олександр Пеца запропонував провести Суперкубок 14.04.2019 року, а чемпіонат розпочати 21.04.2019 р.
 
07.04.2019 р. за ініціативи голови федерації було запропоновано провести міні-турнір на кубок Онуфера, так як свого часу він вперше відкрив в Ужгородському районі школу молодого арбітра.
 
23.03.2019 р. заплановано турнір ветеранів 50 років і старші у спорткомплексі «Зінедін».
 
Члени виконкому підтримали дані пропозиції.
 
Після цього була визначена дата, що до 31.03.2019 р. надати командам гарантійний лист для підтвердження про участь у чемпіонаті Ужгородського району.
 
На цьому етапі завершено роботу виконкому.
 
На засіданні були присутні голова Ужгородської районної ради Руслан Чорнак та керуючий справами районної ради Юрій Фрінцко, які привітали Федерацію футболу із досягнутим успіхом.
 
У неділю 17.03.2019 року об 11.00 год. у спорткомплекс "Зінедін" запрошуються керівники футбольних клубів для вирішення організаційних питань щодо участі у чемпіонаті Ужгородського району.
 
Василь Хмельницький
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 636 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: