Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Федерація футболу Ужгородщини провела Виконком
09:12
Федерація футболу Ужгородщини провела Виконком
У четвер, 7 червня, у приміщенні районної ради під головуванням голови федерації футболу Ужгородського району відбувся виконком федерації.

Федерація футболу Ужгородщини провела Виконком
У четвер, 7 червня, під головуванням голови федерації футболу Ужгородського району Івана Ковача відбувся виконком федерації з порядком денним:

1. Затвердження результатів чемпіонату та першості.
2. Дисциплінарні питання.
3. Жеребкування кубку Ужгородського району з футболу 2018 р.
4. Різне.

Виступив голова федерації футболу Іван Ковач,який рекомендував затвердити результати чемпіонату та першості. Потім були розглянуті дисциплінарні питання.

У календарній грі «Верховина» Оноківці – «Медея» Оріховиця серед юнаків був тиск зі сторони вболівальників Оноківців на суддів, а у грі «Верховина» Оноківці – «М.Добронь» вболівальники тих же Оноківців вибігали на футбольне поле і вели себе не по-спортивному.

У поєдинках «В.Лази» - «Латекс» Бараниці та «В.Лази» - «Світанок» Р.Комарівці команда-господар не зуміла навести громадський порядок на стадіоні, де вболівальники втручалися у роботу суддів і вели себе не пристойно.

Вирішили стадіони у Оноківцях та Великих Лазах дискваліфікувати умовно до кінця сезону.

Під час гри «В.Геєвці» - «Деренівка» Н.Солотвино після закінчення матчу гравці обох команд вели себе не коректно, а гравець Деренівки Сергій Місяйло агресивно поводився щодо бокового судді.

Вирішили Сергія Місяйла дискваліфікувати умовно до кінця сезону. Після повторення цих же самих порушень гравець і стадіони будуть дискваліфіковані до кінця року і покарані штрафом.

Далі відбулося жеребкування кубку Ужгородського району.

Нагадаємо, що завтра, 10 червня, відбудуться чергові матчі чемпіонату Ужгородщини, серед яких центральний матч не лише туру, а й всього першого кола: у Есені зійдуться дві кращі команди Вищої ліги. У Коритнянах зіграють дві останні команди, ще в двох поєдинках буде гостра боротьба в середині турнірної таблиці.

У Першій лізі господарі підходять фаворитами до матчів п'ятого туру. 
 
Вища ліга
 
ФК «Ярок» - ФК «В.Лази»
«Світанок» Р.Комарівці - «Латекс» Баранинці
«Тиса» Есень - «Зірка» Лінці
«Конвектор» Коритняни - «Лідер» Сторожниця
 
Перша ліга
 
«Верховина» Оноковці - «Деренівка» Н.Солотвино
«Медея» Оріховиця - ФК «В.Геєвці

 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1387 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: