Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Феєрична звитяга «Севлюша» у Берегові (ФОТО)
16:39
Феєрична звитяга «Севлюша» у Берегові (ФОТО)
Про те як підопічним Білака майже вдалось змусити господарів згадати пісню про Ямайку читайте далі.

Феєрична звитяга «Севлюша» у Берегові (ФОТО) Так як у середу 25-го травня інших футбольних дійств майже не відбувалось, то перенесним матчем 3-го туру в Берегові могли насолодитись всі бажаючі. Двобій виправдав сподівання: були тут і несамовита боротьба, й красиві голи й справжня драма, яка спіткала одну з команд, яка епізодами давала гідний опір зірковим опонентам.

Берегівці могли повести в рахунку вже на 6-й хвилині. На завершенні атаки правим флангом Луца вчергове прострілив у штрафний майданчик, а Човрій намагався з льоту переправити м’яч у сітку. Та в останній момент Чейпеш зняв круглого з ноги від Владислава і виніс на кутовий. Через три хвилини Чейпеш, на завершенні атаки гостей по центру, віддав якісний пас на Чонку, який виходив на хорошу ударну позицію, та жорстко прийняв м’яч і змушений був зміститись до правого краю, де йому пробити вже не дали.

На 20-й хвилині берегівці знову проривались правим краєм, та біло-чорні перехопили круглого. Василь Ковтун все ж вигриз м’яч від Вайди й прострілив у центр на Луцу. Нападник на замаху двічі прибрав кількох опонентів і пробив у правий кут. Гринишин розгадав траєкторію й забрав. Ще гостріше було через сім хвилин біля протилежних воріт. Вашкеба цілив у правий кут. Зан не міг зреагувати, та на його щастя круглий полетів у сантиметрах повз стійку.

Дощ із блискавкою, який розпочався з середини тайму, не налякав тільки гостей. Інакше як пояснити перевагу, яка з кожною хвилиною зростала і досягла першого апогею в одній з атак по центру, на завершенні якої Чонка проштовхнув м’яч повз воротаря у дальній від себе лівий кут – 1:0.

Через вісім хвилин Юрко міг подвоїти рахунок. На завершенні атаки по центру Жуков віддав лівіше на Вайду, а той скинув під удар Чонці. Юрій потужно цілив у правий кут. Зан не міг дістати, та на його щастя – м’яч полетів трохи повз стійку. Уже в наступній атаці по центру, за найактивнішої участі Мешка, Вашкеби та Мудри, останній із них реалізував свій перший же шанс, проштовхнувши круглого в ближній правий кут і встановив остаточний рахунок першого тайму – 2:0.

Другий тайм активніше розпочали господарі. Масована атака на 50-й хвилині завершилась кількома ударами. Підступні постріли Бокшо та Луци суперники заблокували в пожежному режимі. За мить простріл із кутового від Татинця, ударом з льоту над поперечиною, завершив Михайло Ковтун. На 58-й хвилині Мешко вчергове отримав пас на правому фланзі й продемонструвавши швидкість віддав у центр на Ребрика, а Томаш пробив над поперечиною.

На 63-й хвилині суперкомбінацію, яку розпочав Мешко й підтримали Ребрик, Чонка та Вашкеба, завершилась навісом на Мудру, та Мирослав із дуже вигідної позиції спрямував круглого над поперечиною. Ще гостріше було через сім хвилин біля протилежних воріт. Атака по центру зі зміщенням до лівого краю завершилась навісом Бокшо на Красношлика, який зі здавалося вбивчої позиції спрямував м’яч в сантиметрах над поперечиною.

І тут спрацювало давно відоме правило про нереалізацію моменту. Остафійчук розпочав атаку з лівого флангу й віддав у центр на Вашкебу, а Василь далі вирізав діагональ на правий край на Ломагу. Андрій здійснив слаломний забіг до кутового прапорця, звідки виклав ідеальну навісну передачу на одинадцять метрів на голову Чонки. Юрій бездоганно спрямував круглого під ліву стійку й змусив тренера біло-чорних кричати від задовлення – 3:0.

На 80-й хвилині на завершенні атаки правим флангом Мудра віддав на Чонку і той влучив у дальній кут. Мучичка зреагував. За мить Василь Ковтун, на завершенні атаки по центру, з допомогою чудового дриблінгу розібрався з Остафійчуком та Міцою. Партнерів підстрахував Жуков, який виніс м’яч від Куті, коли той намагався зблизька вгатити його в сітку.

На 86-й хвилині Ребрик, на завершенні атаки по центру, заробив штрафний з 35-ти метрів. Чонка дуже потужно клав круглого під ліву стійку. Мучичка у стрибку відбив, продемонструвавши свій найкращий сейв. На першій доданій хвилині Луца чудовим пасом виводив партнера на воротаря, та виноградівці в пожежному режимі винесли від нього м’яч, зберігши суху розгромну перемогу.
 
        
Арбітр – Михайло Митровський
Асистенти – Валерій Шкура та Юрій Шимон
4-й арбітр – Роман Синишин
Делегат ФФЗ – Віктор Наскалов
 
м. Берегово, стадіон «Дружба», + 22 градуси, хмарно з проясненнями, часом дощ і гроза,  500 глядачів
 
«Берегово» – «Севлюш» Виноградів – 0:3

Голи: Чонка, 29, 74, Мудра, 39.

«Берегово»: Крістіан Зан (Василь Мучичка, 46), Михайло Ковтун, Василь Красношлик, Юрій Каганець, Степан Буксар, Андрій Микитишин, Владислав Човрій (Акош Бокшо, 46), Олександр Балаж, Василь Ковтун, Олександр Міклош, Василь Луця.
Запасні: Шандор Варга, Сергій Гичка, Михайло Микуланинець, Микола Татинець, Павло Кучінка.
Тренер – Мирослав Баб'як.

«Севлюш»: Віталій Гринишин, Роман Гобона, Андрій Ломага, Мирослав Мудра, Юрій Чонка, Юрій Мешко, Дмитро Жуков, Артур Вайда, Віталій Чейпеш, Денис Ребрик, Василь Вашкеба.
Запасні: Борис Ковня, Олександр Міца, Іван Чізмар, Микола Ляхович, Богдан Котляр, Ерік Віщак, Себастіан Шопота, Олексій Остафійчук.  
Тренер – Іван Білак.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua» 
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1347 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: