Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Фінал «Берег-фесту»: ФК "Ремета" - ФК "В.Бийгань" - 1:2
22:04
Фінал «Берег-фесту»: ФК "Ремета" - ФК "В.Бийгань" - 1:2
Бурхливими оваціями у цей сонячний день зустрічали глядачі цьогорічних фіналістів кубку «Берег-фесту» на переповненому стадіоні «Дружба».

Бурхливими оваціями у цей сонячний день зустрічали глядачі цьогорічних фіналістів кубку «Берег-фесту» на переповненому стадіоні «Дружба».

Вболівальники не прогадали, адже з перших хвилин матчу зі сценарію, який запропонували одне одному наставники команд, було важко визначити переможця. Амбіційна ФК «Ремета», наполовину укомплектована місцевими гравцями, під керівництвом Віталія Азарова грала проти ФК «В.Бийгань», яка зробила ставку на легіонерів та досвідчених гравців, під керівництвом Тараса Вайдана.

Вже в дебюті матчу ремітчани відкрили рахунок. Іван Вовканич пройшов по правому флангу та зробив простріл у карний майданчик, де на пас відгукнувся Олександр Пахомов, чий удар заблокував Іштван Гейці. Але м’яч відскочив прямо на ногу Віталія Маргітича, який холоднокровно з лінії воротарського майданчика відкрив рахунок у матчі.

Команди діяли обережно, адже неймовірно відчувалася напруга фінального поєдинку. Якщо підопічні Вайдана вже проходили школу «переповнених трибун», то для багатьох ремітчан таке свято було вперше. Через п’ятнадцять хвилин після пропущеного голу «В. Бийгань» відігралася, Сергій Горзов знайшов пасом Андрія Луціва на лінії карного майданчика і форвард міцним ударом прошив руки 15-ти річного голкіпера ремітчан. Далі гра проходила без небезпечних моментів, бигайчани атакували частіше, але основна небезпека йшла від стандартів, які щоразу "малював" арбітр матчу. За нічийним рахунком –1:1– команди пішли відпочивати.

Після перерви малюнок гри дещо змінився. Ремітчани почали контролювати м’яч, а гравці команди з Великої Бийгані довгими передачами шукали Колопача і Барту. В ці хвилини було помітним, що досвідчені гравці ФК «В.Бийгань» разом з тренером занервували та злякалися, через що часто помилялися, проте ремітчани не зуміли скористатися розгубленістю суперника. Саме тоді досвід і зіграв свою роль. За десять хвилин до закінчення матчу Ігор Колопач, приймаючи довгу подачу, опинився в положені поза грою, але лайнсмен прапорець не підняв. Тоді, вийшовши віч-на-віч з юним голкіпером, Ігор з семи метрів покотив м’яч у дальній кут воріт. Це було єдиним епізодом, у якому Колопач про себе нагадав – його, як і Ференца Барту повністю з’їли цетр-беки Роберт Товт та колишній наставник форварда Віталій Азаров, які професійно цементували захист.

ФК «Ремета» побігла відігруватися, раз за разом турбуючи оборону бийганців. Яромир Лобода та Олександр Грицкевич весь матч завдавали чимало клопоту супернику, який міг зупинити стрімких нападників лише фолами. Після двох таких порушень номінальні господарі ледь не покарали суперника – на 84-ій хвилині Віталій Азаров ударом зі штрафного закрутив смугастого під планку воріт, але досвідчений голкіпер Янек Ковач чудом перевів м’яч на кутовий. Вже через хвилину після подачі Віталія зі стандарта міг відзначитися Товт, який пробив головою, але м’яч пролетів у сантиметрах над поперечиною. Крапку в цьому матчі міг поставити Барта – коли ремітчани всією командою пішли вперед, бийганці піймали їх на контратаці. Ференц отримав м’яч у карному майданчику і сильно пробив метрів з десяти, але йому не вдалося забити голкіперу Валентину Гецку, який блискавично відіграв фінал і заслужено отримав приз «гравець матчу».

А на кінець хочеться відзначити, що завершився кубок Берегівщини на славу! Після гри обидві команди відправились святкувати 50-й ювілейний «Берег-фест».

Футбольний клуб "Ремета"



Футбольний клуб "В.Бийгань"


Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1044 | Додав: Лобда | Теги: ФК В. Бийгань | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: