Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » Фінальна перемога СДЮСШОР U15 (ФОТО)
17:14
Фінальна перемога СДЮСШОР U15 (ФОТО)
Слідом за старшими гравцями на поле вийшли молодші, а саме представники вікової категорії U-15.

Фінальна перемога СДЮСШОР U15 (ФОТО)
Нагадаємо, що у турнірній таблиці СДЮСШОР Ужгород посідає 5-е місце, а гості 7-ме. Це значило, що мінімальними фаворитами є ужгородці.
 
З початку матчу підопічні Володимира Мухлиніна взяли ігрову ініціативу до своїх ніг та краще контролювали м’яч. Активними в складі господарів були Бакша Мартін та Ганич Дмитро. Але не дивлячись на територіальну перевагу справа до гольових моментів не дійшла. Ближче до середини першого тайму вже львів’яни контролювали центральну частину поля.

На 29-й хвилині стався перший момент у господів. Після навісу з кутового на дальній стійці неприкритим опинився Маркович. Михайло пробивав головою по майже порожнім воротам, але м’яч пролетів трохи вище воріт. В подальшому гра проходила без гольових нагод. Гравці в основному боролись за м’яч в центрі поля, було багато дрібних фолів. В середині гри зазнав ушкодження основний центрфорвард ужгородців Мердеєв і був замінений.
 
Наступний момент вартий уваги був в середині другого тайму. Крайній захисник ужгородців Федак Юрій зробив чудовий індивідуальний прохід, під час якого обіграв декількох опонентів та віддав передачу на Дочинця. Останній першим дотиком зупинив круглого, а наступним небезпечно пробив по воротам Ситника, але м’яч знову пролетів мимо воріт.
 
Відповідь львів’ян не забарилась. На 65-й хвилині Пінчук Василь виконав якісний навіс, який до своїх рук забрав Кашка Дмитро, проте Дмитро не зумів зафіксувати круглого і Мігалко Андрій оперативно підстрахував свого воротаря вибивши м’яч на кутовий. Матч так і рухався до свого нічийного завершення, але проти був гравець ужгородців Маркович Михайло. Він за чотири хвилини до закінчення основного часу вдало зіграв головою у карному майданчику гостей і невідпорно пробив по воротам Ситника.
 
Як підсумок, мінімальна перемога СДЮСШОРа, яка виводить їх на четверте місце у турнірній таблиці.
 
 
Арбітр: Липко Мирослав
Асистенти арбітра: Вовчанський Ілля, Рубей Вадим
Інспектор: Митровський Михайло
 
СДЮСШОР Ужгород - ФК "Львів" Львів 1:0
 
Голи: Маркович, 66.
 
СДЮСШОР: Кашка Д, Мукомела Є, Дзоф В, Мігалко А, Федак Ю, Митро О, Бакша М, Мердєєв В, Дочинець Р, Ганич Д, Зізич А.
Запасні: Луцьо І, Сахно Л, Томашук Н, Маркович М, Борис Д.
 
"Львів": Ситник Г, Турко П, Кусий О, Матусевич В, Комариць М, Підлужевич Д, Боберськ Р, Бердей Н, Мавдрик Р, Білик В, Пінчук В.
Запасні: Малоїд Д, Бобик Р, Цар М, Іванець З, Федевич С.
Панченко Артем
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 901 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: