Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » ФК "Алекс" переможець "BUSINESS CUP 2017"
21:26
ФК "Алекс" переможець "BUSINESS CUP 2017"
У суботу, 1 квітня, у Мукачеві відбулись фінальні поєдинки місцевого міні-футбольного турніру "BUSINESS CUP 2017".

ФК
Турнір аматорських команд «BUSINESS CUP 2017» визначив переможця: звання найкращої аматорської команди здобув футбольний клуб «Алекс».

Стадіон «Авангард», який сьогодні, 01 квітня, приймав фінальні матчі турніру, - став осередком яскравих футбольних емоцій та безкомпромісної гри, метою якої була перемога.

У матчі за третє місце зустрілися команди ФК «Енергетик» та ФК «Ліка». Гра видалася надзвичайно результативною – на коротку перерву команди пішли з рахунком 3:2 на користь ФК «Ліка». У другій половині зустрічі команди вирівняли рахунок, звівши кількість забитих м’ячів до 4:4. І лише серія пенальті визначила бронзового призера турніру: ним став футбольний клуб «Ліка».
 
У матчі за перше та друге місце зустрілися ФК «Алекс» та ФК «Беркут». Рівні за силою, швидкі та технічні, команди подарували вболівальникам надзвичайно цікавий футбол, хоча й «приправлений» емоціями, які часто перетворювалися на жовті картки від арбітрів.
 
Перша половина гри завершилася рахунком 2:1 на користь ФК «Беркут», але на 28 хвилині ФК «Алекс» зрівняв рахунок, знову вивівши команди на паритетні позиції. І знову серія пенальті стала вирішальною на шляху до перемоги. Так, в результаті двобоїв з голкіперами переміг футбольний клуб «Алекс», який і став володарем Кубку турніру «BUSINESS CUP 2017».
 
Урочисту церемонію нагородження команд провели: засновник турніру, виконавчий директор ФФЗ Едуард Ілтьо, член Виконкому ФФЗ Олександр Переста та член Виконкому ФФЗ, головний редактор газети «Спорт тайм» Степан Селменський.
 
У номінаціях перемогли:
 
«Кращий голкіпер» - Ярослав Улинець ФК «Енергетик»
«Кращий захисник» - Юрій Кохан ФК «Алекс»
«Кращий нападник» - Ярослав Ганкулич ФК «Беркут»
«Кращий гравець турніру» - Михайло Калій ФК «Ліка»
 
Третє місце вибороли: ФК «Ліка»
Срібними призерами стали: ФК «Беркут»
Чемпіонами турніру «BUSINESS CUP 2017», володарями кубку стали ФК «Алекс»
 
 
Також дипломами та пам’ятними сувенірами нагороджено всі команди-учасниці. Грамотами нагороджено кращих арбітрів турніру: Василя Козика та Мирослава Гала.
 
Турнір «BUSINESS CUP 2017» відбувся як спортивна подія високого рівня, - коментує Едуард Ілтьо у підсумковому інтерв’ю представникам ЗМІ, - у перспективі – вихід турніру за межі міста та участь у ньому команд з іншим міст та районів області.

Едуард Ілтьо щиро подякував учасникам турніру, вболівальникам, всім, хто долучився до його організації та проведення, зокрема: Федерації футболу Закарпаття, Мукачівський міській федерації футболу, арбітрам, які обслуговували матчі, медичній службі змагань.

Традиційно, слова вдячності Едуард Ілтьо висловив спонсорам та медіапартнерам змагань: BarryBarr's Irish Pub & Bar, GYM CITI fitness station, ТМ «Алекс», РА «Wild West», газета «Супер Інфо», видання «Mukachevo.today», «Mukachevo.net», PMG.ua, телекомпанії «М студіо», «Перший кабельний».

Турнір аматорських команд «BUSINESS CUP», не тільки спортивна подія, яка з кожним роком набуває все більшої популярності, це змагання, які виводять аматорські команди на якісно новий рівень, утверджуючи їхнє право на місце у великому спорті.

Фото 51 - ФК «Алекс» - чемпіон аматорського турніру «BUSINESS CUP 2017»

Фото 52 - ФК «Алекс» - чемпіон аматорського турніру «BUSINESS CUP 2017»

Фото 53 - ФК «Алекс» - чемпіон аматорського турніру «BUSINESS CUP 2017»

 

Фото 54 - ФК «Алекс» - чемпіон аматорського турніру «BUSINESS CUP 2017»

Фото 55 - ФК «Алекс» - чемпіон аматорського турніру «BUSINESS CUP 2017»

Фото 56 - ФК «Алекс» - чемпіон аматорського турніру «BUSINESS CUP 2017»

Фото 57 - ФК «Алекс» - чемпіон аматорського турніру «BUSINESS CUP 2017»

Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 994 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Віола  
0
Це той "Алекс" , що лоханувся на Україні...

الاسم *:
Email *:
كود *: