Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Баранинці» громлять ФК «Перечин» (ФОТО)
14:01
«Баранинці» громлять ФК «Перечин» (ФОТО)
Матч обслуговував арбітр FiIFA Ярослав Козик!

У суботу, 24 травня, відбувся матч першої ліги між ФК «Баранинці» та ФК «Перечин». У зв'язку з тим, що домашня арена в селі Баранинці наразі ремонтується, то поєдинок відбувся у селі Концово.

Матч обслуговував арбітр FiIFA Ярослав Козик!

Для молодих реферері це хороший приклад для наслідування! З початку гри баранинські футболісти володіли ініціативою. Дебютний гол у складі «Баранинців» провів знаний закарпатському глядачу нападник Руслан Соскида.

ФК «Перечин» не опустив руки, молоді гравці діяли агресивно в нападі та справа до голів у них не доходила. Перша половина гри завершилась мінімальною перевагою «Баранинців» - 1:0.

Друга сорокап'ятихвилинка була повністю за господарями. Подвоїти рахунок їм вдалось завдяки голу Рудольфа Балажинця, коли півзахисник наважився на удар із 17-ти метрів.

Через декілька хвилин команда з Ужгородщини організувала контратаку. У результаті якої Балажинець вдало навісив на Соскиду, Руслан не підвів і оформив дубль – 3:0.

На екваторі другого тайму гравці «Перечина» залишилися у меншості, чим скористались господарі. Спочатку Едік Дзьоба метрів з 22-ох пробиває голкіпера, а згодом Євген Костик з одинадцятиметрової позначки забиває останній гол у зустрічі – 5:0 (всі голи були присвячені і відсвятковані в честь Народження Сина Євгена Костика! Вітаємо!).

Відтак, «Баранинці» виходять на друге місце, а «Перечин» опускається на 9 місце.

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте або натисність ТУТ.
Рудольф Балажинець

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1579 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: