Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » ФК «Берегово розгромив ФК «Батьово» - 4:0
12:02
ФК «Берегово розгромив ФК «Батьово» - 4:0
Перед самою грою погода зробила свої корективи.

Перед самою грою погода зробила свої корективи. Легкий дощ одразу ж дав зрозуміти, що футбол буде швидкий, адже мокре поле дало м’ячу ковзати по газону.

Першою приємною звісткою перед самим матчем була втрата очок головних суперників нашого клубу. ФК «Яноші» в очному протистоянні з «Артосом» з Гаті 1:1. Тож, перемога в цьому матчі ФК «Берегово» давало право стати одноосібним лідером.

З перших хвилин стало ясно, що суперник буде грати другим номером. Футболісти Батьова одразу ж відійшли назад і намагалися грати на контратаках. Натомість берегівчани розпочали гру, яку можна назвати більш якіснішою ніж у минулих іграх. Дощ перед матчем вже на 10-хвилині змусив голкіпера «Батьова» виймати з сітки воріт курйозний гол. Юрій Сегляник, пройшовши по лівому флангу, намагався навісити у карний майданчик гостей, але м’яч зрізався і направився у рамку воріт. Голкіпер «Батьова» хотів зловити м’яч, але слизький «шкіряний» зрадливо вислизнув з рук воротаря – 1:0. Швидкий гол дозволив підопічним Людвіга Тара трошки розслабитись і намагатися грати більше в пас. Вже третю гру поспіль прекрасно грає Костянтин Бондарс. Також безпомилково увійшов в гру Микола Міщенко. Перший тайм повністю проходив біля воріт наших гостей. На 40-хвилині Микола Міщенко здійснив навіс до штрафної «Батьова», де захисник вирішив приборкати м’яч рукою. Вердикт арбітра – пенальті. До позначки підійшов Алекс Деяк, який переграв голкіпера – 2:0. Перший тайм закінчився переконливо – 2:0.

У другій половині гри нічого не змінилося. Так само не було роботи у нашого голкіпера Валентина Гецка. Проте біля воріт гостей роботи не зменшилось. На 68-хвилині Алекс Деяк чудовим дальнім ударом з правого флангу потрапив прямо в ліву дев’ятку – 3:0. Цей гол був дещо подібним на гол Юрія Сегляника, лише відмінністю було те, що воротар не брав в ньому участь. Жирну крапку в матчі поклав Гейзо Пал, який вийшовши віч-на-віч з голкіпером переграв його – 4:0. Рахунок можна було збільшити ще декілька разів, проте гравцям «Берегова» вже не щастило.

Переконлива перемога ФК «Берегова» вивела команду на першу сходинку.

ФК «Берегово» - ФК «Батьово» 4:0 (юнаки 1:1)

Берегово: Гецко, Шаркезі, Лобацевич, Сливка (Генкел, 80), Мікец, Бондарс (Маргітич, 87), Міщенко (Дюрков, 87), Сегляник (Цібло, 65), Фодор, Деяк (Вереш, 70), Пал (Дудінскі, 75)

Головний тренер: Людвіг Тар

Голи: 1:0 Ю. Сегляник - 10 хв., 2:0 А. Деяк - 40 (пенальті), 3:0 А. Деяк - 68, 4:0 Г. Пал - 72.

Інші результати третього туру:

Зона «А»

ФК «Боржава» — «Фенікс» Бадалово – 0:1 (юнаки 0:1)
«Талісман» В. Береги – ФК «Вари» — 2:1 (юнаки 5:0)
ФК «Кідьош» — ФК «Четфолво – 2:3 (юнаки 4:0)

Зона «В»

ФК «Берегово» — ФК «Батьово» — 4:0 (юнаки 1:1)
ФК «Яноші» — «Артос» Гать – 1:1 (юнаки 0:4)
ФК «Запсонь» — ФК «Попово» — 3:2 (юнаки 3:1)
ФК «М. Бийгань» — ФК «Косонь» — 3:1 (юнаки 2:1)

Лідером в Зоні «А» є ФК «Четфолво» — 7 очок.
У Зоні «В» лідирує ФК «Берегово» — 9 очок.

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 907 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: