Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » ФК «Давидково» єдиний чвертьфіналіст кубка
19:05
ФК «Давидково» єдиний чвертьфіналіст кубка
Успіх команд на проходження до наступної стадії оцінювались 60 % на 40 % на користь господарів.

Матч 1/8 фіналу кубка Закарпаття колективи з Нового Давидкова та з Тернова домовились зіграти на тиждень раніше.

Успіх команд на проходження до наступної стадії оцінювались 60 % на 40 % на користь господарів.

Матч обслуговував арбітр Петро Котубей. У першому таймі домінували господарі та саме гості забили першими. Мукачівська команда найчастіше атакувала правим флангом. У «Тернова» навпаки активніше діяв лівий фланг.

Вже у дебюті поєдинку Бенца віддав пас на Палінкаша, який змусив притихнути численну «вболівальницьку торсиду» – 1:0. Після цього гості суттєво втратили контроль над м’ячем. У господарів найцікавішим за перші 15 хвилин був епізод на 7-й хвилині, коли Качур заробив штрафний удар, Антон Лендєл навісив у штрафний майданчик, а Василь Луца виконав красивий удар ножицями через себе. Та шкіряний зрізався у центрфорварда з ноги і не влучив у рамку воріт. Повз стійку полетіли й удари Едуарда Варги та Жеренка з передачі Луци.

Найнебезпечніше біля воріт «Тернова» було на 28-й хвилині, коли Василь Ковтун зіграв у відборі в центрі поля, пройшов трохи вперед і пробив з 37-ми метрів під поперечину воріт Костевича. Голкіпер не без труднощів перевів м’яч на кутовий. У гостей також могло відбутись взяття воріт на 20-й хвилині, коли партнери якісним пасом спробували вивести віч-на-віч з воротарем Бенцу, та в останній момент Михайло Ковтун зміг зіграти проти нього у відборі.

Тайм завершився мінімальною перевагою гостей – 0:1. Завжди вірні новодавидківські ультрас дорікали своїм улюбленцям, що ті збиваються на індивідуальні дії, забуваючи про командну гру.

У другій половині гри Євген Качур зробив ряд замін, випустивши Медвідя, Русина, Татинця, Міклоша, Балажа. Кожен з них був учасником погрому в матчі. Як наслідок, практично кожен другий удар залітав у сітку.

Першими відзначились футболісти, що грали з самого початку. Рахунок зрівняв футболіст – Василь Ковтун. Одна з перших атак на 47-й хвилині, яка відбулась лівим краєм зі зміщенням до центру за участю Качура та Василя Ковтуна, завершилась проривом останнього у штрафний майданчик. Кельмен зіграв проти того занадто жорстко і Котубей призначив пенальті. Сам постраждалий пробив у лівий кут. Костевич у стрибку кулаками відбив м’яч. Та Василь першим встиг на добивання і вколотив шкіряного у сітку – 1:1.

Через 2 хвилини Медвідь вдало зіграв у відборі та дальнім пасом вивів на ударну позицію Луцу. Василь фінтом залишив позаду Бориса Варгу і влучно пробив у дальній кут – 2:1. Багатоходівка за участю Луци, Е. Варги, В. Ковтуна, Балажа та Жеренка, завершилась голом останнього – 3:1. Далі новодавидківці трохи знизили оберти, чим скористалось «Терново», яке в одній з атак ледь не відквитало один м’яч. Та після удару Бенци «лобда» влучила в штагну. На 74-й хвилині Калій зіграв вдало у відборі м’яча і розпочав комбінацію правим флангом. Трьоходівка за участю Жеренка, Луци та Русина, завершилась голом останнього – 4:1. На 84-й хвилині Луца забив найкрасивіший гол матчу і один із кращих у турі, пробивши Костевича ударом зі штрафного з 30-ти метрів. М’яч після пострілу лідера атак давидківчан хоча й полетів трохи вище над воротарем, та з такою силою, що той не зміг зреагувати – 5:1. Далі було вилучення Кельмена на 86-й хвилині, який отримав другу жовту картку за зрив новодавидківської атаки. Першу він отримав раніше за розмови з арбітром. Василь Ковтун реалізував стандарт – 6:1. Ще через 2 хвилини атака по центру завершилась влучним ударом Балажа з передачі Русина – 7:1.

Розгромна перемога господарів, які крокують до ¼ фіналу кубка Закарпаття.

«Давидково» Нове Давидково – Терново – 7:1 (перший тайм 0:1)

Голи: Василь Ковтун, 47, 87, Луца, 49, 84, Жеренко, 56, Русин, 74, Балаж, 89 – Палінкаш, 5.

«Давидково»: Іван Пуга, Михайло Микуланинець, Михайло Орос, Михайло Ковтун, Едуард Варга, Василь Луца, Василь Ковтун, Антон Лендєл, Михайло Калій, Іван Жеренко, Яніс Качур

«Терново»: Іван Костевич, Борис Варга, Роман Кейгіла, Михайло Маркуц, Олександр Кельман, Василь Маркуц, Роман Маркуц, Микола Гайналій, Ігор Яворський, Василь Палінкаш, Михайло Бенца.
Євген Свищо для lobda.at.ua

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 919 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: