Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » ФК «Давидково» на класі долає СК «Петрово»
15:23
ФК «Давидково» на класі долає СК «Петрово»
На стадіоні села Пийтерфолво, відбувся перший матч чвертьфінального двобою між місцевим СК «Петрово» та гостями з Мукачівського району, ФК «

На стадіоні села Пийтерфолво, відбувся перший матч чвертьфінального двобою між місцевим СК «Петрово» та гостями з Мукачівського району, ФК «Давидково».

Позаяк, господарі поєдинку майже повністю укомплектовані гравцями районного рівня, фаворитом пари вважалися новодавидківці. Однак, продемонструвати свою перевагу вони змогли тільки на 20 хвилині. Василь Луця, без особливого опору господарів, зручно прилаштувався для удару по воротах з-за лінії карної площі, і сильним пострілом поклав м’яч у сітку - 0:1.

Під час наступних 10 хвилин матчу, здавалося що відновити паритет господарям навряд чи вдасться. Проте серія помилок в обороні дозволила Шандору Балогу увійти до штрафного майданчика, та віддати точну передачу на Ріхарда Поца, останній свого шансу не змарнував і з лету пробив по воротах - 1:1. Новодавидківці оговтались не одразу. До того моменту гравці «Петрова» ще двічі мали нагоду розписатися у воротах кіпера господарів. Спершу зі стандарту, де чудову реакцію продемонстрував Михайло Безик, згодом, завдяки комбінаційній атаці, де слабкий удар Михайла Калія не завдав клопоту воротарю.

Втім, новодавидківці контролювали подальший хід гри до кінця першої 45-хвилинки.

Другий тайм у виконанні господарів вийшов провальним. Особливо, це стосується перших 10-хвилин гри, де тривожним дзвіночком для оборони став стрімкий прорив гравців «Давидкова» у карну площу. Проте удар заблокував захисник «Петрова», Левенте Шафі. Миттю пізніше, пас з центра поля до карної площі отримав новодавидківець, Олександр Русин. Останній нагоди пробити по воротах не змарнував - 1:2, на користь гостей. Третій гол, у виконанні «Давидкова», не змусив себе довго чекати. Чудовий пас у розріз виводить того ж Олександра Русина віч-на-віч з воротарем. Швидкість дозволила форварду гостей в дотик перекинути кіпера «Петрова», та оформити дубль - 1:3.

Гострота з боку господарів з’явилася аж на 65 хвилині, де контратака пийтерфолвовців завершилася хорошим ударом по воротах, але Михайло Безик у видовищному стрибку зумів дотягнутися до м’яча. Футболісти «Петрова» неодноразово проводили атаки через правий фланг оборони суперника. Як показала практика – не дарма. Кіпер гостей отримав багато роботи через постійні пожежі у захисті, втім, забити господарі так і не змогли. Проте, зразкову атаку новодавидківці провели під завісу гри, на 85 хвилині матчу. Контратака в пас до самої карної площі суперника завершилась точним пострілом по воротах пийтерфолвовців - 1:4. Автор голу, Михайло Калій, відсвяткував гол оплесками в бік товаришів по команді.

Футболісти СК «Давидково» ще в першій зустрічі розставили всі крапки над «і», щодо переможця пари та забезпечили собі вихід до наступної стадії кубка Закарпаття.

Олександр Бодня

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 903 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: