Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » ФК «Ф.Медвідя» фінішує четвертим
13:57
ФК «Ф.Медвідя» фінішує четвертим
У Новому Давидкові кінець сезону завжди супроводжується яскравим поєдинком та доброю грою місцевих улюбленців.

Останній тур чемпіонату Закарпаття подарував місцевим уболівальникам справжню заочну інтригу у боротьбі за третє місце між футболістами з Нового Давидкова та Середнього

Обидва колективи змагались проти опонентів з Іршавщини. І якщо новодавидківчани старались у матчі з довжанською “Боржавою” здобути бажані бронзові злитки, то середнянці у Іршаві до останнього тримали у напрузі усю громадскість краю. У Новому Давидкові кінець сезону завжди супроводжується яскравим поєдинком та доброю грою місцевих улюбленців. Останні ж намагались подарувати перемогу своїм глядачам. Власне, вони до цього йшли.

Цей поєдинок відкрив для багатьох схожість земляків Ференца Медвідя з каталонською “Барселоною”. Адже господарі поля протягом усього першого тайму не давали можливості довжанам вийти з-за межі власного майданчика, володіли територіальною ініціативою та контролювали хід поєдинку. Але, все ж таки, є різниця між каталонцями і новодавидківцями, адже перші при такій перевазі у володінні м’ячем можуть декілька раз розписатись у воротах суперника. А останні, можливо, через велику різницю у класі, не спромоглись відкрити рахунок у стартовій частині зустрічі. Хоча представники Мукачівщини доклали чимало зусиль, аби забити. Уже на 8 хвилині Скунзяк міг відкривати рахунок, скориставшись передачею з правого флангу від Сергія Медвідя, але сфера пролетіла трохи вище перекладини. Ще одну можливість прогавив Едуард Варга, який на 31 хвилині вийшов віч-на-віч з Дмитром Газою, однак страж воріт переміг у цій дуелі.

Друга сорокап’ятихвилинка була більш драматичною, адже усі знали про результат паралельної гри. Новодавидківці продовжили натиск на суперника і уже на 62 хвилині Володимир Корнутяк відкрив рахунок у зустрічі, вдало виконавши штрафний удар. За хвилину довжанин Юрій Каганець сфолив на Варзі, та Дмитро Газа, як завжди, неперевершено відбив пенальті. Згодом, на 69 хвилині, активний Варга влучив у стійкуі. Та після цього перевага давидківців подвоїлася завдяки Олександру Береку, який, вигравши боротьбу на другому поверсі під час кутового, влучив у сітку воріт.

Дізнавшись про перебіг матчу в Іршаві, новодавидківці у думках були бронзовими призерами. Це і вплинуло на хід подій, адже гра стала спокійною. Та на останніх миттєвостях паралельного матчу середнянці забили. Цей результат дав привід засумувати господарям поля, адже всі зусилля для здобуття бронзи виявились даремними.

Хоча давидківці показали гарну гру, однак, це не допомогло їм фінішувати у трійці призерів, як це було у першому колі, коли команда з Нового Давидкова здивувала всю область.

"Ф.Медвідя" Н.Давидково - "Боржава" Довге - 2:0

Голи: Корнутяк, 62, Берек, 75

"Ф.Медвідя": Голубицький, Теплий, Ковтун, Жаренко, Варга, Калій, Корнутяк, Берек, Русин, Медвідь, Скунзяк.

"Боржава": Газа, Каганець, Якуб, Чумак, Скакун, Білак, Іванчов, Кузьма, Дзямка., Батрин М., Малик

Андрій Слохіняк

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 760 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: