Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » ФК "Федора Медвідя" став володарем "Кубку Пам’яті" (ФОТО)
14:31
ФК "Федора Медвідя" став володарем "Кубку Пам’яті" (ФОТО)
У неділю відбувся завершальний тур розіграшу «Кубка Пам’яті» серед команд Мукачівського району.

ФК

Напруженим виявився матч за срібні нагороди, де в очному поєдинку зустрілися ФК «Подгоряно» та ФК «Зняцьово». Підопічні Володимира Сінчака дали справжній бій «подгорянцям», адже в разі їх перемоги над суперником вони б посіли друге місце в розіграші змагань. Гра проходила в рівній боротьбі та насичена гольовими моментами. Півзахисник ФК «Подгоряно» Єличек Іван своїм хет-триком здобув важливу перемогу для своєї команди.
 
Результати 5 туру:
 
ФК «Горонда» - ФК «Черемушки» 3:0.
 
ФК «Подгоряно» - ФК «Зняцьово» 3:2.
Голи: 42’, 73’, 84’ Єличек Іван (ФК «Подгоряно») - 4’, 42’ Теличко Дмитро (ФК «Зняцьово»).
 
За результатами змагань володарем «Кубка Пам’яті» стала команда ФК «Федора Медвідя», друге та третє місце посіли ФК «Подгоряно» та ФК «Зняцьово».
 
Після завершення матчів у нагородженні взяли участь Голова Федерації футболу Мукачівського району Тарас Алмашій, сільський голова с. В. Лучки Ярослав Чоп та заступник голови Федерації футболу Мукачівського району Віктор Шварц. Тарас Алмашій у своїй промові наголосив, що Мукачівщина завжди славилася своїми футбольними талантами та згадав таких заслужених футболістів як Георгій Лавер, Федір Медвідь, Мирослав Кабацій, Володимир Плоскіна, Янош Габовда, Адальберт Корпонай і багато інших, які у свій час представляли наш край на всесоюзній та міжнародній арені та були і є прикладом для наслідування у вихованні молодих футболістів.
 
За результатами змагань Комітетом з проведення змагань було визначено та нагороджено статуетками кращих футболістів в наступних номінаціях: «Кращий воротар» - Решетар Віталій (ФК «Зняцьово»), «Кращий захисник» - Волошин Юрій (ФК «Подгоряно»), «Кращий півзахисник» - Єличек Іван (ФК «Подгоряно») та «Кращий гравець» - Луця Василь (ФК «Федора Медвідя»).
 
Подяками за сприяння у проведенні змагань були відзначені сільський голова с. Великі Лучки – Ярослав Чоп та Василь Ковач.
 
Мукачівською районною державною адміністрацією та Федерацією футболу були нагороджені м’ячами та пам’ятними призами всі учасники змагань.
Федерація футболу Мукачівського району
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 590 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: