Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » ФК "ім. Ф. Медвідя" забиває й програє
11:00
ФК "ім. Ф. Медвідя" забиває й програє
Команда Олега Яворіва взяла реванш у новодавидківців за болючу поразку у першому колі.

ФК
У цьому матчі зійшлися приблизно рівні за силами суперники, хоч новодавидківський колектив ще має можливості втрутитися в боротьбу за бронзові нагороди, тож, звісно, приїхали до Чопа за позитивним для себе результатом. В той же час чопський колектив нині переживає непрості часи – хлопці грають власне за своє місто, за те, що просто люблять футбол.
 
Практично з перших хвилин матчу точилася рівна гра, без особливих загострень. Правда, на 14-й хвилині на рівному місці травмувався один з лідерів чопського колективу захисник Віталій Кравчак і тренер був змушений провести заміну. Однак, молодий гравець справився зі своїми обов’язками і не дав можливості нападникам «Ф.Медвідя» створити загрозу біля своїх володінь.
 
Загалом матч проходив на зустрічних курсах, але атаки команд згасали на підступах до карних майданчиків одна-одної. Чопські оборонці надійно опікали кращого голеодора новодавидківців Михайла Лозинця, так і не давши йому бодай вийти на ударну позицію. У господарів кілька разів проблеми для оборони гостей намагався створити Антон Павленко, який виривався на оперативний простір, але часто потрапляв до офсайдної пастки.
 
Ось в такому руслі тривала гра практично до кінця. Десь на 73-й хвилині матчу – гості заробили право на штрафний удар метрів за 25 до воріт Володимира Дитюка. Гравець «Ф. Медвідя» завдав удару по воротах, на м’яч вийшов воротар та гравець команди гостей Едуард Варга, який ще до моменту виконання удару перебував в положенні «поза грою». Тож окрім сонця кіперу ще й завадив гравець суперника, м’яч опинився в сітці воріт – асистент арбітра просигналізував головному рефері матчу про офсайд - гол, звісно, не був зарахований. Це рішення арбітра викликало хвилю обурення серед гравців «Ф. Медвідя» та їх вболівальників, та гра продовжилася і вже господарі трохи затисли суперника на власній половині поля.
 
Невдовзі вони отримали право на виконання кутового удару – який здавалося залізничники виконали невдало м’яч котився низом на ближню стійку, але чомусь захисники неоковирно намагався його винести м’яч підскочив і від голови оборонця влетів у ближній кут власних воріт. Цей гол як виявилося і вирішив долю цього двобою. Правда, ще на останніх секундах «Ф. Медвідя» могли вирвати бодай нічию – нападник гостей вийшов віч-на-віч з воротарем «Локомотива» та переграти кіпера не зміг.
 
Тож 1:0 чопська команда святкує перемогу. А гостям радив би трохи стримувати емоції й навчитися програвати, або ж ще краще прочитати детально правила гри в футбол, зокрема «Правило №11» - Положення поза грою п. 2.

 
Арбітр: Юрій Шимон (Ужгород);
Асистенти арбітра: Сергій Боднар, Роман Сенишин (Ужгород);
Спостерігач арбітражу: Володимир Кочетов (Мукачево).
 
Стадіон «Локомотив» м. Чоп. Глядачів: 200, температура +20
 
«Локомотив-Чоп» (Чоп) – ФК «ім. Ф.Медвідя» (Нове Давидково) – 1:0 (0:0)
 
Гол: Глива (автогол), 78.
 
«Локомотив-Чоп»: Дитюк Володимир, Кривяник Петро, Боднар Юрій, Варцаба Владислав, Павліш Анатолій, Сивак Олександр, Дячук Олександр, Кравчак Віталій (Рибкович Роберт 14), Шутак Микола, Кравченко Руслан, Пвленко Антон.
Запасні: Тарасов Вадим, Яворів Олег, Рипкович Роберт, Шима Чаба.
Тренер: Яворів Олег
 
«Ф.Медвідя»: Горчак Олександр, Орос Михайло, Олексик Олександр (Кобака Ян 46), Варга Едуард, Ковтун Михайло, Ковач Михайло, Качур Євген, Глива Сергій, Човрій Владислав, Балаж Олександр (Медвідь Сергій 64), Лозинець Михайло.
Запасні: Качур Євген, Качур Василь, Бірак Василь
Тренер: Качур Василь
Семен МИХАЙЛИК
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 897 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: